کد خبر: ۱۰۹۹۴۵

هاشمی: مشی رهبر معظم انقلاب در مقابله با ترامپ هوشمندانه است

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مشی رهبر انقلاب در مقاومت هوشمندانه و عقلایی و راهبرد ملت ایران در مواجه با یکجانبه گرایی ترامپ بسیار مؤثر است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محسن هاشمی در ابتدای جلسه دویست و سی هفتم شورای شهر تهران با اشاره به آغاز چهلمین سالگرد جنگ تحمیلی گفت: اینکه اگرچه جنگ و خشونت جمعی، زشت‌ترین پدیده جهان بوده و هست، اما دفاع از وطن و شرافت میهنی، نماد آزادگی، جوانمردی و یکی از زیباترین صحنه‌های تاریخ بشر است.

وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس یک رفتار عقلانی، فداکارانه و مبتنی بر واقع گرایی آرمان‌گرایانه بود و این دفاع پس از هشت سال با پیروزی ملت ایران و حفظ تمامیت ارضی و شرافت ایرانی به نتیجه رسید اظهار داشت: یاد تمامی شهدا و ایثارگران، امام شهدا و زنان و مردان غیوری که با پایمردی این حماسه ماندگار را در تاریخ ایران بزرگ رقم زدند؛ گرامی می‌دارم و امیدواریم بتوانیم ما نیز در این شرایط سخت به وظیفه خود عمل کرده و ایران و ایرانیان را از ورطه چالش‌ها به شرایطی با ثبات و توأم با رفاه و آرامش سوق دهیم.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه کسانی که آن روز حامی، محرک و مشوق ارتش بعثی عراق برای حمله به ایران بودند، در کمتر از 10سال خود قربانی توسعه طلبی صدام شدند و نتیجه رفتار غیراصولی خود را مشاهده کردند ابراز داشت: اما بازهم از تجربیات خود درس عبرت نگرفته و امروز دست در دستان رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی توطئه می‌کنند.

وی افزود: پیروزی دیپلماسی جمهوری اسلامی بر زیاده‌خواهی و یکجانبه گرایی ترامپ نیز نشان دیگری از غلبه عقلانیت و میانه روی بر تمامیت خواهی و افراطی گرایی در نظام بین‌الملل است.

هاشمی در خصوص وضعیت آمریکا در سطح جهانی گفت: طی ۷۴ سال سپری شده از تشکیل سازمان ملل و تاریخ نظام بین‌الملل، ایالات متحده هیچگاه با چنین شکست و انزوایی در سطح جهان مواجه نشده است.

وی مشی رهبر انقلاب در مقاومت هوشمندانه و عقلایی، راهبرد ملت ایران را در مواجه با یکجانبه گرایی ترامپ مؤثر دانست و ابراز داشت: در این تقابل به همان اندازه که تسلیم و وادادگی، علیه منافع ملی است، ماجراجویی و تندروی برخی افراطیون داخلی با شعار «خروج ایران از برجام»، برای ترامپ می‌تواند به عنوان یک امداد غیبی در انتخابات پیش رو جهت جلوگیری از شکست محسوب شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو