کد خبر: ۱۱۰۲۵۴

فرهنگ‌سرای ملل برگزار می‌کند؛

مسابقه کتابخوانی «کارنامه»؛ روایتی از زندگی سرلشکر شهید فلاحی

فرهنگ‌سرای ملل در تداوم ویژه‌برنامه‌های بزرگداشت هفته دفاع مقدس و همزمان با روز شهادت شهید سرلشکر ولی الله فلاحی، مسابقه کتابخوانی «کارنامه» را با همکاری معاونت فرهنگی و روابط عمومی ارتش برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ایمان کرد مدیر فرهنگی هنری منطقه یک و رییس فرهنگ‌سرای ملل گفت: یکی از چهره‌های اثرگذار در هشت سال دفاع مقدس که در مدت کوتاهی که در جنگ مسئولیت داشت زمینه‌ساز چند عملیات موفق از جمله شکست حصر آبادان شد و پیش از آن هم در ختم غائله گروهک‌ها بسیار شجاعانه و مدبرانه عمل کرد، شهید والامقام شهید سرلشکر ولی الله فلاحی است که شاید برای بسیاری از مردم، خصوصا نسل جوان شناخته شده نیست. کسی که مورد اعتماد حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری به عنوان نماینده امام بود و پس از عزل بنی صدر، اختیارات فرماندهی کل از سوی حضرت امام به صورت موقت به ایشان سپرده شد. انسانی وارسته، فرهیخته، مؤمن و صالح، متأثر از تعالی در خانواده‌ای با ریشه‌های مذهبی قوی بود که بسیاری از بدخواهان انقلاب بیش از آن که از جایگاه نظامی او در هراس باشند از ولایتمداری و ایمان حقیقی و شعارهایش می‌ترسیدند. فلاحی از نوابغ نظامی‌گری است و در منطقه یک توفیق داریم یکی از اصلی‌ترین خیابان‌های قدیم و اصلی زعفرانیه، مزین به نام و سردیس این شهید والامقام است.

کرد درباره جزئیات مسابقه کتابخوانی کارنامه گفت: کتاب در چند قالب برای این مسابقه تهیه شده و مخاطبان می‌توانند به صورت رایگان به فایل متنی(PDF) و صوتی کتاب دسترسی پیدا کنند.

وی افزود: کتاب پیش بینی شده برای این مسابقه قالب داستانی و روایتی ساده و دلنشین دارد که برای مخاطبان جذاب است و فایل صوتی تهیه شده برای آن نیز با مشارکت مؤسسه ایران صدا و با اجرای صداپیشگان حرفه‌ای ویژه مسابقه تهیه شده است. 

علاقه‌مندان می‌توانند فایل رایگان متن و سؤالات مسابقه و فایل‌های قالب صوتی کتاب را به صورت رایگان دریافت کنند و پس از مطالعه کتاب، پاسخ سؤالات را تا ۱۲ آبان در قالب یک عدد ۱۴ رقمی به سامانه پیامکی فرهنگ‌سرای ملل 200018371 ارسال کنند و در صورت نیاز یا کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 22207051 تماس بگیرند.





گزارش خطا
ارسال نظر
نظرات شما
خسروساکی
Iran, Islamic Republic of
۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
سلام.من در مسابقه کارنامه فرمانده برنده شدم ولی تا امروز جایزه ۲۰۰ هزار تومانی به حسابم واریز نشده.۰۹۱۶۳۴۳۱۲۵۴
پاسخ
آخرین اخبار

اجرای دوباره «یخ‌بستگی» در تماشاخانه ایرانشهر

تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «لاجورد»؛ بازخوانی نامردمی‌های منافقین

نمایش و نقد فیلم «رها» در فرهنگسرای ارسباران

«قصّه‌های به‌دردبخور» برای نوجوانان منتشر شد

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره فیلم کوتاه تهران

قصه‌های تلخ و شیرین محله‌ای قدیمی در فصل تازه «حکایت‌های کمال»

صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۴

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ