کد خبر: ۱۱۰۳۰۷

همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس

تهران به چهل سرو مقاومت مزین می‌شود

رییس فرهنگ سرای ارسباران از طراحی و نصب چهل سرو مقاومت همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس در شهر تهران خبر دارد.

تهران به چهل سرو مقاومت مزین می‌شودمهدی یوسفی مدیر فرهنگی هنری منطقه 3 و رییس فرهنگ‌سرای ارسباران در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر ضمن تقدیر از رشادت و فداکاری ایثارگران هشت سال دفاع مقدس  از طراحی و ساخت سازه هایی با عنوان «یادمان سروقامتان هشت سال دفاع مقدس» خبر داد و افزود: در ادبیات فارسی سرونماد مقاومت و ایستادگی است، از این ‌رو به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس سازه های سرو به هنرمندان نقاش سپرده می شود تا طرح خود را با موضوع مقاومت و دفاع مقدس بر روی این سازه ها  اجرا کنند.

وی با بیان اینکه آماده سازی این سازه ها در مراحل نهایی خود قرار دارد گفت: تعدادی از هنرمندان نقاش (احسان زكاري، استاد جوزاني، راحله برخورداري، علي اكبر عموزاد، كيارش بياباني همداني، محمود حضرتي، مليحه بخشيان و ميثم نامدار)   در یک «ورک شاپ» هنری در محوطه ایوان انتظار به نقاشی و طراحی بر روی سازه ها می پردازند.

تهران به چهل سرو مقاومت مزین می‌شود

وی افزود:  این سازه ها از جنس فولاد که نماد استحکام و استقامت است ساخته شده و پس از اجرا در نقاط  مختلف شهر تهران و با نام شهدای هر منطقه مزین می شود تا در معرض دید شهروندان قرار گیرد.

یوسفی افزود: این برنامه با همکاری مدیریت تجسمی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و به همت فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود .
رییس فرهنگ‌سرای ارسباران از علاقه مندان دعوت کرد تا  برای بازدید از مراحل آفرینش این آثار هنری از ساعت ۱۴ روز ۸ مهر ماه به مدت 3 روز درمیدان ولی‌عصر(عج) ایوان انتظار حضور یابند.

تهران به چهل سرو مقاومت مزین می‌شود
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
برپایی مراسم یادبود ناصر تقوایی/ خالق «کاغذ بی‌خط» غریب بود
کاربردهای هوش مصنوعی در عکاسی نقد و بررسی شد
روایت تشکیل یگان موشکی ایران به چاپ بیست‌ و دوم رسید
اهدای جایزه یک عمر فعالیت ادبی به خالق کلیدر
اجرای ۳ نمایش در پردیس تئاتر تهران
خانه کاریکاتور ایران دبیرخانه سومین دوره مسابقه بین‌المللی کارتون «ترامپیسم» شد
اجرای نمایش خیابانی «پرستار» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۴
پویش «به افتخار نوجوونی» برای معرفی نوجوانان دارای ویژگی‌های اخلاقی و اجتماعی برجسته
اعلام نتایج بررسی متون بخش تئاتر صحنه‌ای جشنواره تئاتر «شهر»
سومین گردهمایی بزرگ خانواده «اهالی بهشت» در فرهنگسرای اشراق برگزار می‌شود
مسابقه شنیداری کتاب گویای «بزرگمرد کوچک»
مجمع بین‌المللی شهری بریکس، دیپلماسی شهری در خدمت منافع ملی- محمودرضا کبیری یگانه
«آموزش کاربردی ترانه‌سرایی»
دیوارنگاره جدید میدان ولی‌عصر(عج) رونمایی شد
اختتامیه سومین دوره فیلمسازی «صدر پلاس» در فرهنگسرای بهمن
برنامه‌های فرهنگی و هنری با «فرهنگسرای منتظر» در نماز جمعه تهران
نمایش و تحلیل فیلم «سه روز کندور» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۴
هفتاد و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «گیرنده: زیر ۱۸ سال»
نمایش و تحلیل فیلم «نیاز» در فرهنگسرای ارسباران
اعلام نتایج بررسی متون ۲ بخش جشنواره تئاتر «شهر»
گزیده‌ای از اشعار شفیعی‌کدکنی برای کودکان منتشر شد
مسابقات فوتبال نوباوگان به همت فرهنگسرای رویش
اکران و نقد «ساعت‌ها» در سینما اندیشه