کد خبر: ۱۱۲۱۸۷

امشب در برنامه «دست در دست» ؛

حضور همسر شهید هسته‌ای در شبکه دو

همسر شهید مسعود علیمحمدی به بهانه شهادت محسن فخری‌زاده و داغدار شدن دوباره خانواده شهدای هسته‌ای، مهمان برنامه «دست در دست» می‌شود.

حضور همسر شهید هسته‌ای در شبکه دوبه گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فرهنگ و هنر؛ برنامه شبانگاهی شبکه دو با عنوان «دست در دست» یکشنبه شب میزبان یکی از اعضای خانواده شهدای هسته‌ای است. منصوره کرمی همسر شهید علیمحمدی در این برنامه از داستان بزرگمردانی می‌گوید که تنها دانش هسته‌ای علت شهادت‌شان نبوده بلکه عشق به استقلال وطن و تعهد به مردم‌شان باعث قدم گذاشتن‌شان در این راه شده و حالا خانواده‌های این عزیزان با دردی مشترک، همه از اعضای یک خانواده هستند؛ خانواده شهدای هسته‌ای.

مهمان دیگر این برنامه نیز مریم خدابخش از خواهران گروه جهادی شهید احمدی روشن است. گروهی که از ۲۰ اسفند سال گذشته در تهران برای کمک‌رسانی، در کنار سایر جهادگران، کادر درمان و مدافعان سلامت شروع به کار کردند و حتی در روز اول عید نوروز و ساعت تحویل سال نو مشغول تولید ماسک، تهیه اقلام بهداشتی و معیشتی در بین خانواده‌های مستضعف در مناطق محروم تهران و دزفول بودند.

این گروه علاوه بر تهیه و توزیع بسته‌های کمک مومنانه در ۸ منطقه محروم دزفول و سوسنگرد و چهار منطقه محروم تهران، برای کمک به کادر درمان و تیم اموات کرونایی در ۸ بیمارستان تهران، به یاری همنوعانشان شتافتند.

گفتنی است «دست در دست» تا کنون علاوه بر میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، نصرالله مدقالچی، داود نماینده، رضا فیاضی، سعید بیابانکی روایت‌گر داستان جهادگرانی بوده که در این ایام به صورت ویژه‌ای به امدادرسانی به همنوع مشغول بوده‌اند.

«دست در دست» که تیتراژ آن را حامد فقیهی خوانده، علاوه بر دعوت و گفتگو با چهره‌های حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اجتماعی و ... به پخش گزارش‌هایی از کمک همدلانه مردم به یکدیگر در سراسر ایران می‌پردازد.

تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان‌هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده از دیگر قسمت‌های این برنامه است.

این برنامه کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
آیین تجلیل و بزرگداشت میکائیل شهرستانی در فرهنگسرای ارسباران
ششمین اجرای نمایشنامه‌خوانی دختران نوجوان با «پرواز کبک‌ها» در فرهنگسرای فردوس
رویداد فرهنگی «نوجهان» در منطقه ۹ برگزار می‌شود
اجرای نمایش آیینی «مرگ‌اندود» در خانه شهر
دوازدهمین گردهمایی افراد دارای لکنت در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود
مادران شاغل؛ میان رؤیا و واقعیت، عشق و تلاش- حمیده آقابابایی
نشست تخصصی «از هشتگ تا کنش» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نمایش و تحلیل فیلم «ماه کاغذی» در فرهنگسرای ارسباران
روایت اول اگر گفته نشود روایت دشمن غالب می‌شود/ در بحران جنگ، مردم دیگر موبایل‌به‌دست نبودند؛ همدل بودند
ناصر ممدوح در خاطره تهران باقی می‌ماند
بازسازی ذهنی خانواده و شهر در «زیبا صدایم کن»/ تمرکز بر مفهوم «گذر شهری»
معرفی فیلم‌های بلند، بخش بین‌الملل و سریال‌های نهمین جشنواره فیلم شهر
همایون ارشادی درگذشت
دومین روز جشنواره فیلم شهر چه ببینیم؟
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴
تهران در قاب عکاسان/ روایت شهری تهران از مدرنیته تا خاطره
سخاوت‌دوست: همه اجزای شهر در موسیقی کنار هم معنا می‌گیرند
توران میرهادی در روایتی دیگر
«به شیرینی کتاب» با تقدیر از افسانه شعبان‌نژاد در کتابخانه داوودیه
اکران و نقد «همسایه شما، زهره» در سینما اندیشه
روضه‌ای به زبان هنر با نمایشواره «بانوی بی‌نشان» در فرهنگسرای خاوران
بازپخش سریالی که جاودانه شد؛ این شب‌ها بیننده «هزاردستان» باشید
انتشار «موشک گمشده باقرآباد» از مجموعه در جنگ چه گذشت
اعضای هیئت‌علمی جایزه کتاب سال معرفی شدند
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۹ مهر ماه ۱۴۰۴