کد خبر: ۱۱۲۱۸۷

امشب در برنامه «دست در دست» ؛

حضور همسر شهید هسته‌ای در شبکه دو

همسر شهید مسعود علیمحمدی به بهانه شهادت محسن فخری‌زاده و داغدار شدن دوباره خانواده شهدای هسته‌ای، مهمان برنامه «دست در دست» می‌شود.

حضور همسر شهید هسته‌ای در شبکه دوبه گزارش پایگاه خبری-تحلیلی فرهنگ و هنر؛ برنامه شبانگاهی شبکه دو با عنوان «دست در دست» یکشنبه شب میزبان یکی از اعضای خانواده شهدای هسته‌ای است. منصوره کرمی همسر شهید علیمحمدی در این برنامه از داستان بزرگمردانی می‌گوید که تنها دانش هسته‌ای علت شهادت‌شان نبوده بلکه عشق به استقلال وطن و تعهد به مردم‌شان باعث قدم گذاشتن‌شان در این راه شده و حالا خانواده‌های این عزیزان با دردی مشترک، همه از اعضای یک خانواده هستند؛ خانواده شهدای هسته‌ای.

مهمان دیگر این برنامه نیز مریم خدابخش از خواهران گروه جهادی شهید احمدی روشن است. گروهی که از ۲۰ اسفند سال گذشته در تهران برای کمک‌رسانی، در کنار سایر جهادگران، کادر درمان و مدافعان سلامت شروع به کار کردند و حتی در روز اول عید نوروز و ساعت تحویل سال نو مشغول تولید ماسک، تهیه اقلام بهداشتی و معیشتی در بین خانواده‌های مستضعف در مناطق محروم تهران و دزفول بودند.

این گروه علاوه بر تهیه و توزیع بسته‌های کمک مومنانه در ۸ منطقه محروم دزفول و سوسنگرد و چهار منطقه محروم تهران، برای کمک به کادر درمان و تیم اموات کرونایی در ۸ بیمارستان تهران، به یاری همنوعانشان شتافتند.

گفتنی است «دست در دست» تا کنون علاوه بر میزبانی از اهالی فرهنگ و هنر از جمله لاله اسکندری، سوگل طهماسبی، کاوه خداشناس، نصرالله مدقالچی، داود نماینده، رضا فیاضی، سعید بیابانکی روایت‌گر داستان جهادگرانی بوده که در این ایام به صورت ویژه‌ای به امدادرسانی به همنوع مشغول بوده‌اند.

«دست در دست» که تیتراژ آن را حامد فقیهی خوانده، علاوه بر دعوت و گفتگو با چهره‌های حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی، ورزشی، اجتماعی و ... به پخش گزارش‌هایی از کمک همدلانه مردم به یکدیگر در سراسر ایران می‌پردازد.

تهیه موشن‌هایی از شخصیت‌های تاثیرگذار و کسانی که در کار خیر پیش قدم بوده‌اند، برگزاری پویشی مردمی با محوریت ارسال داستان‌هایی با موضوع کرونا به صورت نوشته، فیلم، صدا و اهدای جوایز به آثار برگزیده از دیگر قسمت‌های این برنامه است.

این برنامه کاریست از گروه معارف شبکه دو و مرکز رسانه سازمان تبلیغات اسلامی به تهیه‌کنندگی هادی خدادی و کارگردانی مهدی زنگنه که پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه بعد از گفتگوی ویژه خبری حوالی ساعت ۲۳:۳۰ روانه آنتن می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴
فراخوان تربیت مربی سواد رسانه‌ای ویژه کودکان
جشنواره بزرگ «روستا و عشایر» در فرهنگسراهای تهران برگزار می‌شود
نمایشگاه انفرادی عکس «و این منم» در فرهنگسرای امید برگزار می‌شود
جشن هفته تهران در دریاچه شهدای خلیج فارس؛ تلفیقی از فرهنگ، هنر و گردشگری
نمایشگاه عکس «یک قرن/بیداری» در فرهنگسرای ارسباران
بلیت نمایش «برفک و تخت یخی» به مناسبت هفته کودک نیم‌بها شد
نمایش آیینی سنتی «روز سیاه» در پردیس تئاتر تهران
هفتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «فرار از زندان»
جشن هفته فرهنگی تهران در منطقه ۲۱
نامزدهای جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان معرفی شدند
بزرگداشت محمد میرکیانی نویسنده کودک و نوجوان در باغ کتاب تهران
۵۰ کنسرت در ۲ هفته روی صحنه‌های تهران است
عکس؛ صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴
«پاتوق حافظ‌خوانی» در مراکز منطقه ۴ برپا می‌شود
بزرگداشت علینقی وزیری در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ نماهنگ «سرباز وطنم» منتشر شد
قصه غذا‌های تهران در باغ کتاب روایت می‌شود
نمایش و تحلیل فیلم «چهار شگفت‌انگیز: گام‌های نخست» در فرهنگسرای ارسباران
همایش بزرگ حافظ و مولانا در فرهنگسرای ارسباران
اکران انیمیشن «فردیناند» در فرهنگسرای فردوس
اجرای ویژه نمایش «شازده کوچولو» به همت توان‌یابان ذهنی در فرهنگسرای اخلاق
اکران نیم‌بهای انیمیشن سینمایی «یوز» در ۱۶ مهر
بیماران پروانه‌ای در «جشنواره شعر پروانگی» از رنج‌هایشان سرودند
دورهمی شاعران در میدان ولی‌عصر(عج)؛ «لسان‌الغیب» اکران شد