کد خبر: ۱۱۴۵۹۰

در بوستان باغ نوی منطقه ۲۲ انجام شد

کاشت درختان مثمر به یاد شهدای ستایشگر و پیرغلامان اهل‌بیت(ع)

ویژه‌برنامه کاشت نهال به یاد مداحان شهید و پیرغلامان اهل‌بیت(ع) با مشارکت بنیاد دعبل خزاعی و مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۲ یکشنبه ۱۷ اسفندماه به مناسبت روز درختکاری در بوستان باغ نوی فرهنگ‌سرای تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، ویژه‌برنامه کاشت نهال به یاد مداحان شهید و پیرغلامان اهل‌بیت(ع) با مشارکت بنیاد دعبل خزاعی و مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۲۲ یکشنبه ۱۷ اسفندماه به مناسبت روز درختکاری با حضور سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سعید غضنفری مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی، حجت‌الاسلام مجید باباخانی مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی، سعید صادقی مشاور شهردار تهران، غلامحسین ادب معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۲۲، تعدادی از پیرغلامان اهل‌بیت(ع)، پیشکسوتان جامعه مداحی و جمعی از خانواده شهدای ستایشگر در بوستان باغ نوی فرهنگ‌سرای تهران برگزار شد. 

حسین هوشیار مدیر فرهنگی هنری منطقه ۲۲ و رییس فرهنگ‌سرای تهران در ابتدای این مراسم با خیر مقدم به حاضران گفت: از همکاران بنیاد دعبل خزاعی برای برنامه‌ریزی این مراسم سپاسگزارم. با پیشنهاد موسسه عقیق، تصمیم گرفتیم در قالب طرح «درخت‌یاری» که به همت بنیاد علوی و ائتلاف گروه‌های جهادی در حال اجراست، به جای کاشت درختان غیرمثمر، درختان مثمر بکاریم و عواید این درختان نیز صرف امور خیریه می‌شود.

وی افزود: در فرهنگ‌سرای تهران سعی می‌کنیم امانتدار باشیم تا این درخت‌های میوه به ثمر بنشیند. در قالب این طرح، تا کنون یک میلیون درخت در سراسر کشور کاشته شده که تا سال ۱۴۰۴ این تعداد افزایش خواهد یافت تا خانواده‌های نیازمند بیشتری را متنعم کند. همان طور که ستایشگران شهید و پیرغلامان فقید در طول زندگی‌شان منشأ برکات فراوانی بودند، درخت‌هایی که به نام آنها کاشته می‌شود نیز صدقه جاریه خواهد بود. 

حجت‌الاسلام مجید باباخانی مدیرکل تشکل‌های دینی سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این مراسم عنوان کرد: مقام معظم رهبری جمله‌ای درباره فرهنگ دارند که می‌فرمایند فرهنگ به مثابه هواست. همان طور که هوا ضروری‌ترین چیز برای انسان است، جامعه هم به فرهنگ نیاز مبرم دارد. 

وی اضافه کرد: فرهنگ هم مانند هوا ممکن است آلوده شود و تنها وقتی متوجه آلودگی آن می‌شویم که میزان آن از حدی فراتر رود. عواملی در پاکی هوا مؤثر است و مثلاً درخت باعث پاکی هوا می‌شود. فرهنگ هم برای پاک ماندن به درخت‌هایی نیاز دارد. ستایشگران اهل‌بیت(ع) و شهدا کسانی هستند که باعث پاکی هوای فرهنگ ما می‌شوند.

حجت‌الاسلام باباخانی با بیان اینکه مداحان اهل‌بیت(ع) در دوران‌های تاریخی مختلف برای حفظ این فرهنگ تلاش کرده‌اند، تصریح کرد: اینکه این برنامه به مناسبت روز درختکاری و روز بزرگداشت شهدا برگزار می‌شود، نشان از خوش‌سلیقگی برگزارکنندگان آن دارد. 

وی اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی سعی دارد به موضوع کسوت و جایگاه توجه ویژه‌ای داشته باشد تا بزرگترهایمان سیاست‌گذاری های اصلی را انجام دهند و از تجربه‌های ارزشمند آنها بهره ببریم. اگر بخواهیم این جامعه همچنان به مسیر بالندگی ادامه دهد، باید پیشکسوت‌ها را ارج بنهیم و خدا را شکر بنیاد دعبل خزاعی با اجرای چنین برنامه‌هایی به این مهم توجه دارد. یاد شهدای ستایشگر و پیرغلامان درگذشته را نیز گرامی می‌داریم و امیدواریم بتوانیم آنها را به نسل جدید بشناسانیم. 
 
اجرای سرود توسط نوجوانان گروه سرود بین‌المللی ابناءالحسن(ع) و مداحی توسط حاج محسن طاهری از دیگر بخش‌های این مراسم بود. 

در ادامه خانواده شهدای ستایشگر و پیرغلامان اهل‌بیت(ع) نهال‌هایی را به یاد این افراد در بوستان باغ نو کاشتند. داوود عابدی، غلامعلی رجبی، ابراهیم هادی، مجید سیب‌سرخی، حسن شیخ آذری، مرتضی کریمی و بهرام مهرداد شهدای ستایشگر، اکبر بازوبند، مهدی آصفی، اصغر زنجانی، غلامرضا سازگار، رضا موید خراسانی و علی انسانی پیرغلامان اهل‌بیت(ع) و علی آهی، نادعلی کربلایی، محمد کوثری، فیروز زیرک‌کار، علی خورشیدی و علی‌اکبر معزغلامی پیرغلامان درگذشته‌ای بودند که به نام آنها نهال کاشته شد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو