کد خبر: ۱۱۴۶۲۳

همزمان با سالروز مبعث رسول اکرم(ص)

آیین اختتامیه مسابقه محصولات مجازی «آبروداری هنر است» برگزار می‌شود

در آستانه عید مبعث، فرهنگ‌سرای اخلاق آیین اختتامیه مسابقه محصولات مجازی «آبروداری هنر است» را چهارشنبه ۲۰ اسفند ماه ساعت ۱۰ در فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرضیه خسروی بروجنی مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۴ و رییس فرهنگ‌سرای اخلاق با اشاره به اهمیت آبرو به عنوان نوعی نمایش قدرت و تلاش برای ارتقای منزلت اجتماعی، استقبال شهروندان از مسابقه تولید محتوای مجازی «آبروداری هنر است» را ستود و افزود: پس از اعلام فراخوان مسابقه در فضای مجازی در اوایل بهمن ماه سال جاری، آثار مسابقه با موضوعات آبروداری و رازداری، ضرورت حرمت و آبروی دیگران، زود قضاوت نکردن، توصیه‌های اهل بیت(ع) درباره آبروداری و مصداق‌های آن، بالغ بر هزار و ۲۰۰ اثر در قالب‌های استوری‌موشن، عکس‌نوشته و کلیپ به دبیرخانه مسابقه در فرهنگ‌سرای اخلاق واصل شد.

وی ادامه داد: پس از پایان مهلت ارسال آثار مسابقه در ۳۰ بهمن ماه، در مرحله انتخابی پس از بررسی کارشناسان حوزه رسانه، تعداد ۸۳ اثر شامل ۲۵ کلیپ، ۳۶ استوری موشن و ۲۲ عکس نوشته انتخاب شدند و به مرحله نهایی مسابقه راه یافتند.

خسروی بروجنی تصریح کرد: آثار راه‌یافته به مرحله داوری، روز دوشنبه ۱۸ اسفند ماه توسط هیئت‌داوران متشکل از رضا تاجیک در حوزه محتوایی، سعید صدراییان در حوزه کیفیت آثار و حمیدرضا جعفر خونوئی در حوزه انتقال مفهوم به همراه دبیر اجرایی مسابقه، ارزیابی و آثار برتر انتخاب شدند.

به گفته رییس فرهنگ‌سرای اخلاق، آیین اختتامیه مسابقه تولید مجازی «آبروداری هنر است» روز چهارشنبه ۲۰ اسفند ماه از ساعت ۱۰ با معرفی برگزیدگان مسابقه در سالن آمفی‌تئاتر فرهنگ‌سرای ارسباران برگزار می‌شود و به علت جلوگیری از تجمع و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مراسم به صورت زنده از دو صفحه اینستاگرام farhangsara.live و akhlagh.farhangsara  پخش می‌شود.

خسروی بروجنی تصریح کرد: آثار برگزیده مسابقه مجازی «آبروداری هنر است» در صفحه اینستاگرام این مسابقه به نشانی aberoudarihonarast  به تدریج بارگذاری می‌شود.

دبیرخانه اجرایی مسابقه محصولات مجازی «آبروداری هنر است» در طبقه چهارم فرهنگ‌سرای اخلاق در خیابان پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، جنب بوستان گلزار واقع شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران