کد خبر: ۱۱۵۱۱۳

شب اول ماه رمضان در مسجدالحرام+ عکس و فیلم

شب گذشته در عربستان اولین شب ماه مبارک رمضان اعلام شد و جمعی از مسلمانان با حضور در خانه خدا به اقامه نماز و نیایش پرداختند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، مسجدالحرام همزمان با فرارسیدن ماه رمضان شست‌وشو و به همت متولیان خانه خدا ضدعفونی شد.

کد ویدیو

 

شب گذشته نیز با توجه به اینکه در عربستان امروز سه‌شنبه نخستین روز ماه مبارک رمضان اعلام شد، جمعی از مسلمانان با حضور در خانه خدا به طواف کعبه و نیایش با معبودشان پرداختند و اولین شب ماه مبارک رمضان را جشن گرفتند.

خیابان‌های اطراف مسجدالحرام نیز با نمادهایی از ماه رمضان تزئین شد و زائران با رعایت نکات بهداشتی و فاصله اجتماعی به مسجدالحرام مشرف شدند.


شب اول ماه رمضان در مسجدالحرام+عکس و فیلم
علاوه بر این، امسال نماز تراویح در شب اول ماه رمضان با حضور زائران اقامه شد و با توجه به شیوع کرونا با دستور متولیان مسجدالحرام رکعت‌های این نماز به پنج رکعت کاهش یافت. سال گذشته این نماز که برخی از اهل سنت در شب اول ماه رمضان اقامه می‌کنند، بدون حضور زوار و فقط با حضور کارکنان خانه خدا در مسجدالحرام برگزار شد.

شب اول ماه رمضان در مسجدالحرام+عکس و فیلم

بر اساس مصوبه متولیان خانه خدا، در رمضان امسال با توجه به ادامه روندشیوع کرونا، سعودی‌ها زائر خارجی نمی‌پذیرند و فقط افراد ساکن عربستان که دوز دوم واکسن کرونا را تزریق کردند، یا ۱۴ روز از تزریق دوز اول کرونا گذشته باشد با کرونا را گرفته‌اند و در برابر این ویروس ایمن هستند، می‌توانند در ماه رمضان به مسجدالحرام مشرف شوند.

شب اول ماه رمضان در مسجدالحرام+عکس و فیلم

به گزارش فارس، رمضان سال گذشته به دلیل شیوع کرونا درهای مسجدالحرام به روی زائران بسته بود و در بسیاری از ساعات این مکان مقدس که هر لحظه مملو از جمعیت و در ماه رمضان پذیرای زائرانی از کشورهای مخالف بود، خالی از زائر شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)