کد خبر: ۱۱۵۱۶۸

استاد غزل ایران در آی‌سی‌یو بستری شد

محمدعلی بهمنی از غزل‌سرایان برجسته کشورمان تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.

استاد غزل ایران در آی‌سی‌یو بستری شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محمدعلی بهمنی از شاعران به‌نام روزگار ما که در حوزه ترانه‌سرایی نیز کارنامه پرباری دارد تحت عمل قلب باز قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، این شاعر پس از پایان جراحی به بخش آی سی یو منتقل شد و اکنون تحت مراقبت پزشکان است.

غلامرضا طریقی از شاعران کشورمان در گفت وگو با خبرنگار فارس با تأیید این خبر اعلام کرد: حال استاد پس از عمل قلب باز خوب است.

وی در توضیح بیشتر و در پاسخ به اینکه آقای بهمنی در تهران تحت عمل قلب قرار گرفته است گفت: بله؛ ایشان در تهران جراحی شدند، استاد از مدت‌ها پیش دچار تنگی نفس می‌شد، با نظر پزشکان پس از معاینات مختلف مشکل دریچه قلب تشخیص داده شد و با توجه به شرایط فیزیکی آقای بهمنی و سن و سال ایشان نتیجه همه آزمایش و مشورت با متخصصان به جراحی انجامید.

طریقی ضمن اشاره به حاد بودن موضوع قلب بهمنی و اینکه استاد امکان تردد هم نداشت و دچار تنگی نفس می‌شد، گفت: وقتی پزشکان شرایط حاد استاد را دیدند تصمیم به عمل قلب باز گرفتند تا دریچه قلب ترمیم شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آقای بهمنی تا چه زمان در بیمارستان بستری خواهد بود اعلام کرد: با تصمیم جراح ایشان از روز دوشنبه در بیمارستانی در تهران بستری شدند و دیروز تحت عمل قلب باز قرار گرفت، امروز صیح حالشان خوب بود اما تا روز جمعه باید در icu بستری باشد، پس از آن هم چند روزی در بخش عمومی بستری خواهد شد، البته با توجه به حاد شدن وضعیت کرونا در مراکز درمانی احتمالا با نظر پزشکان باقی مراحل درمان را در زمان ترخیص طی کند.

این گزارش به نقل از خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس اضافه می کند، در شعر روزگار ما نام «محمدعلی بهمنی» همواره یادآور غزل و غزل‌سرایی است. با این ‌وجود وجه ترانه‌سرایی وی نیز همواره در کنار وجه اول، پررنگ بوده و گاه این دو وجه به یکدیگر پیوند خورده است و حتی شاعر به سرودن غزل‌ و ترانه پرداخته است. برخی از این غزل‌ها آن‌چنان با آهنگ و صدا عجین شده‌اند که نمی‌توان قضاوت کرد این دقیقاً خود شعر است که سبب ماندگاری اثر در ذهن مخاطب شده یا اجرای موسیقایی​ آن؛ چون کمال وجه شعری و هماهنگی بالای موسیقی اجازه‌ نمی‌دهد هیچ‌یک از این دو را شرط کافی موفقیت اثر بدانیم. بی‌‌گمان ظرفیت موسیقایی بالای شعر، همان‌قدر شرط لازم یک‌اجرای موسیقایی خوب است که نبود یک‌اجرای موسیقایی خوب می‌تواند شانس شنیده‌شدن اثر را از بین ببرد.

از آثار او می توان به : گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود (۱۳۶۹)، دهاتی (۱۳۷۷)، غزل (۱۳۷۷)، شاعر شنیدنی است (۱۳۷۷)، عشق است (۱۳۷۸)، نیستان (۱۳۷۹)، کاسه آب دیوژن، امانم بده (۱۳۸۰)، این خانه واژه‌های نسوزی دارد و... اشاره کرد.

محمدعلی بهمنی اولین مجموعه‌اش «باغ لال» را توسط انتشارات بامداد در سال۱۳۵۱ منتشر کرد و درپی آن آثار متعددی از وی به دست مخاطبانش رسید. دو مجموعه گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود و شاعر شنیدنی است از آثار بسیار مشهور در کارنامه بهمنی، به چاپ دهم نیز رسیده است. بهمنی سال۱۳۷۸ غزل‌سرای نمونه کشور شد و سال۱۳۸۵ در نخستین دوره جشنواره شعر فجر به ‌اتفاق حسین منزوی برگزیده بخش شعر کلاسیک شد و نیز در فهرست چهره‌های ماندگار شعر قرار گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
پدیده کاتارسیس امروز در سینما کمیاب است| از گمین‌شافت تا گزل‌شافت؛ از بومی به جهانی
نمایش و نقد و بررسی فیلم «فرشته‌ها با هم می‌آیند» در فرهنگسرای فردوس
نمایش موزیکال «خرگوش شعبده باز» در فرهنگسرای اخلاق
دیپلمات ونزوئلایی:ملت‌های دارای دشمن مشترک، یک ملت واحد هستند و هویت مشترک دارند
نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشیخط «یک حضور» در پردیس ملت
محصول جدید مرکز انیمیشن سوره آماده نمایش شد؛ تماشای «بافنده بهار»
صفحه اول روزنامه ها- چهارشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۴
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی