کد خبر: ۱۱۵۱۹۲

سیاوش پاکراه مطرح کرد؛

چگونگی شکل گرفتن «اساطیر یونان»/«آفرینش اساطیر ایران»روایت می‌شود

سیاوش پاکراه نویسنده و کارگردان تئاتر درباره چگونگی شکل‌گیری پروژه «اساطیر یونان» توضیح داد و یادآور شد، قصد دارد چنین پرونده‌ای را برای روایت «آفرینش اساطیر ایران» نیز تدارک ببیند.

چگونگی شکل گرفتن «اساطیر یونان»/«آفرینش اساطیر ایران»روایت می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، سیاوش پاکراه نویسنده و کارگردان تئاتر که چندی پیش مجموعه روایت‌های اسطوره‌ای یونان را تحت عنوان «اساطیر یونان» در صفحه رسمی اینستاگرام و سایت خانه هنرمندان ایران روایت کرده بود درباره این پروژه گفت: پروژه «اساطیر یونان» را ابتدا به شکل شخصی آغاز کردم که در ادامه جنبه گسترده‌تری پیدا کرد. در حال حاضر تا انتهای فصل سوم که پایان عصر قهرمانان اساطیر یونان باستان است هم در سایت و فضای IGTV خانه هنرمندان به صورت پادکست قابل دریافت است. این مجموعه بیش از ۲۵۰۰ دقیقه روایت است که در ۷۰ قسمت تولید شده است.

وی ادامه داد: این پروژه به شیوه بداهه‌پردازی در لحظه شکل گرفت چون نه تنها برای روایت این اسطوره‌ها از نوشته‌ای استفاده نمی‌کردم بلکه تلاش می‌کردم در لحظه و با توجه به حال و هوای روایت، دست به بداهه‌پردازی بزنم. این پروژه به صورت حضوری هم انجام گرفته است که فصل اول آن در تئاتر مستقل تهران و فصل دومش در خانه یرما برگزار شد اما فصل سومش هنوز انجام نشده که امیدوارم بتوانم به زودی آن را به سرانجام برسانم. با شکل گرفتن حضوری فصل سوم این مجموعه، پرونده این پروژه بسته می‌شود به اضافه اینکه قرار است خانه هنرمندان این مجموعه را در قالب فیزیکی و به صورت سی دی نیز نشر دهد.

وی درباره ادامه این پروژه عنوان کرد: فکر می‌کنم در مورد مبحث اساطیر یونان این پروژه کامل‌ترین مجموعه‌ای است که می‌توان در اختیار داشت از این رو در مورد این مبحث دیگر احتیاجی به ادامه وجود ندارد اما قصد دارم در تابستان چنین پرونده‌ای را به شکلی دیگر درباره مبحث «آفرینش اساطیر ایران» باز کنم البته صرفاً به بخش آفرینش می‌پردازم و وارد قسمت پهلوانی نمی‌شوم. همچنین نگاه دوردستی که دارم و اگر امکانش فراهم شود، قصد دارم بخش آفرینش اساطیر کشورهای مختلف مانند اسکاندیناوی، مصر، یونان، ایران و هندوستان را در کنار هم بگذارم که امیدوارم امکان پذیر شود.

پاکراه در پایان صحبت‌هایش درباره تبدیل شدن این پروژه به کتاب بیان کرد: این پرونده برایم تجربه جذابی بود و نوع روایت متفاوتی داشت بنابراین فکر می‌کنم حق مطلب در آن ادا شده است و دیگر نیازی به انتشار آن در قالب کتاب نیست.

بر اساس این گزارش به نقل از خبرگزاری مهر، پاکراه قرار بود نمایش «هیچ میان ما» را از ۲۰ فروردین ماه در تماشاخانه انتظامی روی صحنه ببرد که اجرای نمایش به دلیل قرمز شدن وضعیت تهران و تعطیلی تماشاخانه‌ها فعلاً به تعویق افتاده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی
نمایش و نقد فیلم «سلاح‌ها» در فرهنگسرای ارسباران
برگزاری جشن در فضای باز یک فرمول عالی برای ایجاد شادی و نشاط است
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
محفل شعرخوانی «شب‌های پروانه‌ای» در خانه‌موزه دکتر شریعتی
اعلام ۵ کاندیدا برای معرفی به اسکار
هفتادمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «کتاب‌ها بدون بلیت سینما می‌روند»
نمایش و نقد و بررسی مستند «یونا» در فرهنگسرای رسانه