کد خبر: ۱۱۵۲۵۰

ویژه برنامه رادیو سلامت به مناسبت ۸۱ سالگی رادیو

رادیو سلامت به مناسبت چهارم اردیبهشت ماه سالگرد ۸۱ سالگی رادیو ویژه برنامه ای را تدارک دیده که شامل آیتم های مختلف است.

ویژه برنامه رادیو سلامت به مناسبت ۸۱ سالگی رادیوبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، سارا شریفی تهیه کننده ویژه برنامه سالگرد رادیو گفت: ویژه برنامه ای به مناسبت سالگرد رادیو آماده کرده ایم که چهارم اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۱۲ از رادیو سلامت پخش می شود. این برنامه شامل آیتم های متعدد است. می توان گفت برنامه‌ای ترکیبی از چند برش تاریخی متاثر از تحولات اجتماعی و تاثیر آن بر رادیو (متناسب با آرشیو در اختیار) است و در طول برنامه بر اساس کنداکتور زمانی به یکی از این مقاطع پرداخته می‌شود. در طول برنامه ۲ راوی حضور دارند و تاریخچه شکل گیری رادیو در قالب روایت بیان می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در قالب بسته‌های صوتی (مینی فیچر، مستند کوتاه، ووکس پاپ) فرازهای مهم و تاریخی رادیو (اولین‌ها در رادیو) به تصویر کشیده می‌شود. در این برنامه سیر رادیو از رسانه یک سویه به رسانه‌ای تعاملی محور اصلی برنامه است.

شریفی یادآور شد: سایر بخش‌های برنامه شامل گفتگو با سه نسل از شنوندگان رادیو، خاطراتی از پشت صحنه‌ برنامه‌های رادیویی و خاطرات شنوندگان است. به فراخور هر بخش مهمانانی از پیشکسوتان رادیو به برنامه دعوت می‌شوند. مخاطبان  هم در برنامه مشارکت دارند و خاطرات شان را از رادیو خواهند گفت.

این تهیه کننده با اشاره به آیتم های برنامه عنوان کرد: آیتم «سه نسل» به جایگاه رادیو و رسانه صدا محور در زندگی سه نسل می پردازد. آیتم «رادیو ترانزیستوری» به خاطراتی از پیشکسوتان رادیو اختصاص دارد. آیتم «یک قاچ رادیو» شامل طنز موقعیت از شنوندگان رادیو در ارتباط با برنامه های کارشناسی است. آیتم «اولین های رادیو» هم به اولین قصه صبح از رادیو، اولین نمایش رادیویی (جانی دالر)، اولین  اعلام و اولین خبر اختصاص دارد. آیتم «شنیدنی ها» با محوریت برنامه های شنیدنی که در خاطره ها باقی است همچون «شب بخیر کوچولو»، «صبح جمعه با شما» و ... اختصاص دارد. آیتم «رادیو و دفاع مقدس» هم به خاطراتی از نقش رادیو در سال های دفاع مقدس می پردازد.

گویندگان برنامه، سیما رستگاران و مسعود خواجه وند هستند و آلبرت کوچویی راوی برنامه است.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام