کد خبر: ۱۱۵۳۳۹

معاون وزیر فرهنگ تشریح کرد:

اقدامات وزارت فرهنگ در حمایت از کسب و کارهای فرهنگی و هنری/ معرفی سامانه تحفه

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر نوسازی ساختارهای نهال اقتصاد فرهنگ و هنر، بیش از ۱۰ اقدام این وزارتخانه را در حمایت ازکسب و کارهای فرهنگی و هنری تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، لادن حیدری با تشریح روند امور صورت گرفته، اظهار داشت :حمایت از ایجاد اشتغال پایدار و تقویت رشد اقتصادی اشتغال‌زا و تحرک‏‌بخشی به بازار فرهنگ و هنر در راستای تحقق اهداف کلان برنامه تقویت ظرفیت‏ های مردمی فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: سیاست و اولویت این وزارتخانه همانگونه که در برنامه های سید عباس صالحی وزیر فرهنگ دولت دوازدهم در زمان اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی نیز بر آنها تاکید شده، حمایت و کمک به رشد کسب وکارهای فرهنگی و هنری در جهت رونق اقتصاد فرهنگ و هنر بوده و با وجود تحقق بیشتر کلان برنامه این مهم، تا پایان نیز ادامه خواهد داشت.

وی در گفتگو با خبرگزاری ایرنا، تدوین برنامه اجرایی حمایت از فرصت‏ های شغلی بخش فرهنگ، هنر و رسانه، مبادله تفاهم‏نامه با سازمان برنامه و بودجه و صندوق کارآفرینی امید برای حمایت از فرصت‏‌های شغلی و کسب و کارهای آسیب‌‏دیده در بحران کرونا و انعقاد قرارداد عاملیت با بانک آینده و صندوق کارآفرینی امید وفق تفاهم‌نامه‌‏های همکاری مشترک با سازمان برنامه و بودجه کشور را از جمله این موارد برشمرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه از راه‌‏اندازی سامانه تحفه برای ثبت اطلاعات و نیز درخواست متقاضیان دریافت تسهیلات حمایتی، تدوین و ابلاغ فرایند اجرایی تأسیس و راه‌اندازی گذرها و پهنه‌های فرهنگ و هنر، تدوین راهنمای مکان‏‌سازی خلاق (ایجاد گذرها و پهنه‌‏های فرهنگ و هنر) و بررسی و ارزیابی طرح های پیشنهادی ایجاد گذرها و فضاهای نوین فرهنگی و هنری و صدور موافقتنامه اولیه ایجاد ۲۷ گذر و پهنه فرهنگی و هنری را از دیگر اقدامات در جهت حمایت از کسب وکارهای فرهنگی و هنری برشمرد.

حیدری همچنین برگزاری نشست با صاحبان کسب و کارها و کارگزاران گذرها و فضاهای نوین فرهنگی و هنری و صدور موافقتنامه اولیه حمایت از توسعه فضاهای نوین فرهنگی، انعقاد تفاهم‏ نامه همکاری با جهاد دانشگاهی کشور با هدف رونق اقتصاد فرهنگ و هنر و حمایت از کسب و کارهای نوین در حوزه صنایع فرهنگی و خلاق، انعقاد قرارداد همکاری با پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در زمینه برگزاری دو دوره کوتاه مدت مدیریت ارشد کسب و کار (MBA) در صنایع فرهنگی و برگزاری یک دوره برای مدیران و کارشناسان وزارتخانه را نیز از دیگر اقدامات این وزارتخانه عنوان کرد.
معاون توسعه مدیریت ومنابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین انعقاد قرارداد همکاری با پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی در زمینه نگارش ۵۰ عنوان طرح کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای را نیز در راستای حمایت از کسب وکارهای فرهنگ و هنر برشمرد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران