کد خبر: ۱۱۵۶۰۸

مسابقه مجازی «شعار معکوس» برگزار می‌شود/ انتخاب بهترین شعار به مناسبت روز قدس

مسابقه مجازی «شعار معکوس» با هدف انتخاب بهترین شعار با موضوع نابودی اسرائیل و پیروزی فلسطین به مناسبت روز جهانی قدس ویژه نوجوانان برگزار می‌شود.

مسابقه مجازی «شعار معکوس» برگزار می‌شودبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، داود حشمتی رییس فرهنگ‌سرای کار و تعاون با اشاره به برگزار نشدن راهپیمایی روز قدس به دلیل شیوع ویروس کرونا ازبرگزاری اولین مسابقه مجازی انتخاب بهترین شعار با عنوان «شمارش معکوس» ویژه نوجوانان و با شعار «اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید» به مناسبت این روز خبر داد.

وی افزود: نوجوانان می‌توانند با توجه به پیش بینی رهبر معظم انقلاب در خصوص نابودی اسرائیل، آثار خود را  تا ۱۸ اردیبهشت ماه به شماره واتساب 09123005061 ارسال کنند.

رییس فرهنگ‌سرای کار و تعاون با توجه به شرایط شرکت در این مسابقه گفت: این مسابقه ویژه نوجوانان است ، شعار باید کوتاه باشد و آسان به ذهن سپرده شود، هر متقاضی ضمن درج نام و نام خانوادگی می‌تواند حداکثر ۳ اثر ارسال کند.  آثاری که موضوع مسابقه را در بر نگیرد حذف خواهند شد.

داوری آثار ۲۲ اردیبهشت  انجام می‌شود و به ۱۰ نفر از برگزیدگان به رسم یاد بود جوایزی اهدا خواهد شد.    

روز قدس یا روز جهانی قدس آخرین جمعه ماه رمضان است که امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸شمسی (رمضان ۱۳۹۹قمری) آن را روزی رسمی برای حمایت از مردم فلسطین دانست و از مسلمانان جهان خواست که برای کوتاه کردن دست رژیم صهیونیستی و پشتیبانان آن به هم بپیوندند.

نام‌گذاری آخرین جمعه ماه رمضان به عنوان روز قدس، با حمایت بسیاری از روشنفکران و هنرمندان مواجه شد و امروزه علاوه بر ایران، در کشورهای مختلفی از جهان، راهپیمایی و مراسم روز قدس برگزار می‌شود.

  
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
اکران ۱۲ مستند خارجی در بخش «پرتره» سینماحقیقت
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» برگزار شد
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۴
نکوداشت قدمعلی سرامی در فرهنگسرای فردوس
یادمان هنرمند فقید علی قورچیان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«شهردیدار»؛ گردهمایی معاونان هنری ادوار گذشته سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تهران
آیین نکوداشت «عباس خامه یار» در فرهنگسرای رسانه
ویژه‌برنامه «جشن کتاب» با حضور شهرام شفیعی
رونمایی کتاب «پرامپت‌نویسی رسانه‌ای» در فرهنگسرای رسانه
فراخوان ثبت‌نام فصل جدید مسابقه «مجرینو» اعلام شد
آیت‌الله سید مرتضی نجومی؛ پیونددهنده ملکوت، هنر و معنویت- الهام وزیری
فراخوان دوازدهمین دوسالانه بین‌المللی کارتون و کاریکاتور تهران منتشر شد
روایت ایستادگی سوسنگرد در پاتوق نوجوانان کتاب‌خوان
هفتمین نشست «ساعتی با کتاب» با نقد و بررسی کتاب «عقاید یک دلقک»
آغاز اکران آنلاین مستند «هیچکس نخوابد»
برگزیدگان پویش جهانی «کتاب فارسی من» در باغ کتاب تهران معرفی شدند
طرح پاییزه کتاب در بازار کتاب
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۴
مسابقه‌ی داستانک‌نویسی به مناسبت هفته کتاب در کتابخانه شهدای حصارک
تبدیل تهران به فضایی تئاتری؛ تعهدات مالی تئاتر «شهر» انجام می‌شود
دبیر جشنواره شعر فجر منصوب شد
نمایش و تحلیل روان‌شناختی پویانمای «درون و بیرون ۲» در فرهنگسرای فردوس
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه