کد خبر: ۱۱۵۷۱۷

جزییات بازگشایی سینماها / پروتکل‌های بهداشتی جدی‌تر از همیشه رعایت شود

محمدرضا فرجی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی بیان کرد که سینماها از امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه بازگشایی می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محمدرضا فرجی مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی درباره بازگشایی سینماها بیان کرد: با توجه به مصوبات روز ۱۶ اردیبهشت‌ماه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر اینکه مشاغل گروه یک و گروه دو در وضعیت قرمز می‌توانند فعال باشند، سینماها هم که جزو ردیف شغلی دو هستند از روز شنبه ۱۸ اردیبهشت‌ماه بازگشایی خواهند شد.

البته هیچ سینمایی از ابتدای همه‌گیری کرونا «ملزم» به بازگشایی نبوده بلکه هر سینمایی مایل باشد می‌تواند فعال باشد مشروط بر اینکه بتواند ضوابط و مقررات مربوط به دوران کرونا را رعایت کند چون شاید برخی از سینماها امکانش را نداشته باشند.

وی در گفتگو با خبرگزاری مهر افزود: با توجه به اینکه وضعیت همچنان قرمز است، پروتکل‌ها بسیار سفت و سخت‌تر در سینماها اعمال می‌شود، خود ستاد مقابله با کرونا هم رعایت پروتکل‌های بهداشتی را سخت‌تر گرفته است. اگر صنفی فعال باشد و این موارد را رعایت نکند، پلمب می‌شود. قطعاً ما هم در سازمان سینمایی گروه‌های ناظر را فعال‌تر و به صورت جدی‌تر به این موضوع توجه می‌کنیم.

فرجی اظهار کرد: ترکیب فیلم‌ها همان فیلم‌هایی خواهد بود که در اکران نوروزی به نمایش درآمدند و روز یکشنبه این هفته شورای صنفی نمایش در این زمینه تصمیم‌گیری خواهد کرد.

این مدیر سینمایی درباره وضعیت اکران عید فطر با توجه به بازگشایی سینماها بیان کرد: ما باید ببینیم کدام یک از تهیه‌کنندگان متقاضی اکران فیلم هستند. به نظرم مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا مصوبه بسیار خوبی است که در وضعیت قرمز هم اگر اصناف به طور کامل پروتکل‌ها را رعایت کنند، می‌توانند فعال باشند. از همین رو این موضوع به تهیه‌کنندگان انگیزه می‌دهد که به اکران آثار خود بپردازند.

وی در پایان درباره فیلم‌هایی که با تعطیلی سینماها مواجه شدند، توضیح داد: همان مصوبه سابق ستاد مقابله با کرونای سازمان سینمایی شامل این فیلم‌ها می‌شود. شورای صنفی هم این شرایط را برای فیلم‌ها ایجاد می‌کند که مادامی که فیلم‌ها فروش داشته باشند و تهیه‌کنندگان مایل به ادامه اکران باشند، این اتفاق رخ بدهد و سقف نمایش افزایش پیدا کند.

فیلم سینمایی «خورشید» ساخته مجید مجیدی، «هفته‌ای یک بار آدم باش» به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی، «لاله» ساخته اسدالله نیک‌نژاد، «خون شد» ساخته مسعود کیمیایی و «تکخال» ساخته مجید مافی ترکیب فیلم‌های اکران نوروزی را تشکیل می‌دادند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو