کد خبر: ۱۱۵۸۵۱

وصیت‌نامه شهدای مدافع حرم در قالب تولیدات تصویری منتشر شد

وصیت‌نامه ۶ تن از شهدای مدافع حرم به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳ در قالب تصویریی تولید و منتشر شده است.

وصیت‌نامه شهدای مدافع حرم در قالب تولیدات تصویری منتشر شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، شهدای مدافع حرم نمونه‌ها و الگوهای برجسته‌ای برای جوانان و نوجوانان کشورمان هستند. به ویژه آنکه تعدادی از آنها سن و سال کمتری داشته و حتی دهه هفتادی بودند. 

معرفی این چهره‌های والامقام به جامعه و جوانان و بیان رشادت‌هایشان می‌تواند نقش به‌سزایی در نهادینه‌کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه داشته باشد. به ویژه آنکه دشمنان اسلام با شبهه‌افکنی‌های فراوان تلاش می‌کنند تا خدمات آنان و رشادت‌شان در مبارزه با داعش را زیر سوال ببرند. 

بازخوانی وصیت‌نامه شهدای مدافع حرم و پرداخت به آن در قالب‌های تصویری فعالیت فرهنگی خوبی است که مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳ دست به آن زده است.
 
خانه فرهنگ حافظیه با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، بیان رشادت‌ها و شجاعت آنان در مبارزه با دشمن داعشی و همچنین معرفی این الگوهای برتر به نسل جوان، وصیت‌نامه ۶ تن از آنان را در قالب فوتوکلیپ و عکس نوشته تولید کرده و در فضای مجازی منتشر کرده است. 

در این مجموعه، وصیت‌نامه شهدای مدافع حرم، رضا دهقان، سجاد عفتی، عباسعلی علیزاده، عباس دانشور و علی شاه سنایی مورد بررسی قرار گرفته و در قالب‌های تصویری برای مخاطبین به نمایش گذاشته شده است. 

علاقه‌مندان برای مشاهده این تولیدات تصویری می‌توانند به شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی مدیریت فرهنگی هنری منطقه ۱۳ به آدرس : @farhangsara_omid مراجعه کنند. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

آموزش فیلم‌سازی با موبایل ویژه نوجوانان در فرهنگسرای ارسباران

فرزند بابک بیات درگذشت

صفحه اول روزنامه‌ها- سه شنبه ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۴

دوبله فصل سوم «بازی مرکب» در نمایش خانگی

نمایش‌های تماشاخانه‌ ایران‌شهر نیم‌بها شد

کتاب‌هایی با موضوع جنگ و دفاع از وطن برای بچه‌ها

فراخوان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» منتشر شد

روایتی از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه در «لاله‎‌خیز»

موکب پذیرایی خدام الحسین (ع)  فرهنگسرای سرو در خیابان حجاب

روایت‌هایی از ساختمان شیشه‌ای در «ققنوس»/ «کادر فنی» با اجرای خیابانی

چهل‌وسومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۹ تیر ماه ۱۴۰۴

فیلم؛ رونمایی از اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)»

فیلم؛ اولین کتیبه «ایران امام حسین(ع)» رونمایی شد

از پلاک هویتی ایران تا کتیبه «ما ملت امام حسینیم»؛ تلاقی ایران و محرم در محصولات فرهنگی سازمان

جمال اجلالی درگذشت

پویش سراسری «ایستاده برای ایران» آغاز شد

رویا میرعلمی، گیتی قاسمی، رضا بهبودی و... روی صحنه می‌روند

اکران آنلاین ۱۳ فیلم و ‌فیلم‌تئاتر کانون پرورش فکری

تصویر شهدای اقتدار ایران روی دیوارنگاره میدان انقلاب

گروه دمام‌زنی فرهنگسرای عطار نیشابوری هنرجو می‌پذیرد

صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۸ تیر ماه ۱۴۰۴

تخفیف ۵۰ درصدی کتاب «روز حسین(ع)» به مناسبت آغاز ماه محرم

خوانش جمعی و روایت کتاب «خط مقدم» در دورهمی بچه‌کتابخون‌ها

نمایش و نقد فیلم «جوآن سرخ» در فرهنگسرای ارسباران