کد خبر: ۱۱۶۲۵۱

کمیک موشن «پهلوون» منتشر شد/ روایتی از مبارزه جوانمردانه شهید ابراهیم هادی با قهرمان کشتی جهان

کمیک موشن «پهلوون» تولیدشده در فرهنگسرای اندیشه، خاطره‌ای کمتر شنیده شده از شهید ابراهیم هادی و رقابت او در مسابقات کشتی را روایت کرده است.

کمیک موشن «پهلوون» منتشر شد/ روایتی از مبارزه جوانمردانه شهید ابراهیم هادی با قهرمان کشتی جهان
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، فرهنگسرای اندیشه با همکاری رویش فیلم، شبکه یک سیما و خبرگزاری تسنیم، کمیک موشن «پهلوون» را با محوریت بخشی از زندگی شهید ابراهیم هادی تولید کرده است. این تولید تصویری به مناسبت سالروز روز فرهنگ پهلوانی که برگرفته از مبارزه تاریخی و شجاعانه امیرالمؤمنین با عمر بن عبدود است، در فضای مجازی منتشر شد و شبکه یک سیما آن را بازنشر داد.
کمیک موشن «پهلوون» روایتی واقعی اما کمتر شنیده شده از مسابقه شهید ابراهیم هادی با محمود کلهر قهرمان کشتی ارتش‌های جهان در مسابقات قهرمانی باشگاه‌ها در سال 1355 است. داستان اصلی این کمیک موشن برگرفته از کتاب «سلام بر ابراهیم» زندگی‌نامه و خاطرات پهلوان شهید ابراهیم هادی است.
در بخشی از زندگی‌نامه شهید ابراهیم هادی که سوژه این کمیک موشن شده است، می‌خوانیم:
«وقتی داور دست حریف را بالا می‌برد ابراهیم خوشحال بود! انگار که خودش قهرمان شده! بعد هر دو کشتی گیر یکدیگر را بغل کردند. حریف ابراهیم در حالی که از خوشحالی گریه می کرد خم شد و دست ابراهیم را بوسید! دو کشتی گیر در حال خروج از سالن بودند. من از بالای سکوها پریدم پایین. با عصبانیت سمت ابراهیم آمدم.
داد زدم و گفتم: آدم عاقل، این چه وضع کشتی بود؟ بعد هم از زور عصبانیت با مشت زدم به بازوی ابراهیم و گفتم: آخه اگه نمیخوای کشتی بگیری بگو، ما رو هم معطل نکن. ابراهیم خیلی آروم و با لبخند همیشگی گفت: اینقدر حرص نخور! بعد سریع رفت تو رختکن، لباسهایش را پوشید. سرش را پایین انداخت و رفت.»
این اثر به طراحی امیرحسین جعفری‌نژادان با گزارش هادی عامل و گویندگی آرش جوان و علی زکریایی توسط فرهنگسرای اندیشه و با مشارکت خبرگزاری تسنیم، شبکه یک سیما و رویش فیلم تولید شده است.
علاقه‌مندان برای تماشای این کمیک موشن می‌توانند به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی فرهنگسرای اندیشه به آدرس farhangsara.andisheمراجعه کنند.



گزارش خطا
ارسال نظر
نظرات شما
گمنام
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۷
عالی بود
پاسخ
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران