کد خبر: ۱۱۶۳۶۲

ثبت نام دانش‌آموزان برای شرکت در فعالیت‌های اوقات فراغت آغاز شد

دانش‌آموزان می‌توانند با ثبت نام در سامانه همگام در فعالیت‌های اوقات فراغت شرکت کنند؛ بعد از اتمام ثبت نام دانش‌آموزان در سامانه همگام، در شبکه شاد کلاس بندی‌ها آغاز می‌شود.

ثبت نام دانش‌آموزان برای شرکت در فعالیت‌های اوقات فراغت آغاز شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،‌ اغلب جوانان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان در ایام تعطیلات تابستان با مشکل نحوه گذراندن اوقات فراغت روبرو هستند و از طرفی دیگر به دلیل نقش و تاثیر بالای فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در زندگی آحاد جامعه، این فضاها به اشتباه جای زمان فراغت و استراحت جوانان را گرفته و این امر هم تهدید و هم فرصتی بزرگ محسوب می‌شود.

میزان حضور دانش‌آموزان در فضای مجازی و پرسه زدن آنها در شبکه‌های اجتماعی، یکی از موضوعاتی است که می‌توان آن را به لیست دغدغه‌های والدین اضافه کرد، چرا که کمتر پدر و مادری را می‌توان سراغ داشت که از وقت تلف کردن‌های فراوان فرزندش در فضای مجازی شکایتی نداشته باشد، موضوعی که شاید بتوان نام اعتیاد اینترنتی را هم برآن گذاشت.

آسیب جدی که باید بیش از گذشته مورد توجه باشد، نفوذ شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، واتساپ و تلگرام در بین دانش‌آموزان است که به نظر می‌رسد، نمودار سنی استفاده کنندگان از شبکه‌های اجتماعی رنگارنگ با کاهش مواجه شده و سن کاربران این شبکه‌ها را کمتر از گذشته نشان می‌دهد تا جایی که در بین کاربران اینترنتی شبکه‌های مجازی، شاهد حضور بی حد و حساب دانش‌آموزان هستیم.

فصل تابستان که از راه می‌رسد دغدغه پرکردن اوقات فراغت دانش‌آموزان مطرح می‌شود، امسال هم با شیوع ویروس کرونا اوقات فراغت دانش‌آموزان باید در فضای مجازی گذرانده شود که این نیز خود یک دغدغه برای این قشر از جامعه و والدین آنها است.

علیرضا کاظمی درباره برنامه ریزی معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان کرونایی اظهار کرده است: «برای اوقات فراغت دانش‌آموزان برنامه‌های وسیعی را تدارک دیدیم؛ حدود 30 هزار پایگاه را هدفگذاری و در شبکه شاد زیرساخت‌های لازم را در این باره ایجاد کردیم.»

وی با بیان اینکه پیش بینی کردیم حدود 3 میلیون دانش‌آموز در این بستر در فعالیت‌های اوقات فراغت شرکت کنند افزود: «باید از تمام ظرفیت‌های آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف استفاده کنیم تا بتوانیم اوقات فراغت خوبی را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم.»

کاظمی ادامه داد: «کانون‌های ورزشی، کانون‌های فرهنگی تربیتی، دارالقرآن‌ها، مدارس، پژوهشسراها و کتابخانه‌ها دست به دست هم دادند تا بتوانیم با ظرفیت‌هایی که در شبکه شاد ایجاد می‌کنیم فعالیت‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان را به خوبی رقم بزنیم.»

 بر اساس این گزارش به نقل از فارس، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه ثبت نام پایگاه‌ها تا 15 خردادماه ادامه داشت اظهار کرد: «از این تاریخ به بعد ثبت نام دانش‌آموزان آغاز می‌شود سعی کردیم تنوع پذیری در رشته‌ها را داشته باشیم.»

وی خبر داد بعد از اتمام ثبت نام دانش‌آموزان در سامانه همگام، در شبکه شاد کلاس بندی‌ها آغاز می‌شود افتتاحیه این برنامه نیز به میزبانی استان زنجان بعد از پایان ثبت نام در اوایل تیرماه خواهد بود.

قابل ذکر است که طی جدول زمانبندی اعلام شده مدیران تا ۱۵ خرداد فرصت داشتند نسبت به تعریف دوره اقدام کنند و بعد از آن باید اطلاع رسانی لازم صورت گیرد تا دانش‌آموزان با ورود به همگام نسبت به ثبت نام در کلاس‌ها اقدام کنند و ثبت نام دانش‌آموزان تا اول تیر ماه ادامه خواهد یافت.

بعد از آن شبکه شاد با ایجاد پنجره ای در صفحه اصلی شاد "پایگاه تابستانی من را " مثل "مدرسه من "را ایجاد می‌کند و با انتقال اطلاعات از سامانه همگام به شاد، شبکه شاد قادر خواهد بود طبق کلاس‌های تعریف شده در سامانه همگام توسط مدیران پایگاه‌های تابستانی گروه‌های کلاسی را ایجاد و در دسترس قرار دهد. لذا باید دانش‌آموزان تا اول تیرماه در سامانه همگام و در کلاس‌های مورد نظر ثبت نام کنند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴