کد خبر: ۱۱۶۳۷۰

تماشای مرحله نهایی جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران در سینما

مرحله نهایی ششمین دوره جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران با حضور تماشاگران در پردیس ملت به صورت محدود برگزار می شود.

تماشای مرحله نهایی جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران در سینما
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ، تماشای مسابقه ورزشی در سینما اتفاق عجیب و بی‌سابقه‌ای نیست و اولین بار برای جام جهانی 2018 روسیه بودکه پخش مستقیم بازی‌های ایران در جام جهانی روی پرده بزرگ سینماها آمد تا علاقه‌مندان به فوتبال تماشای این مسابقات را در فضایی متفاوت تجربه کنند. اتفاقی که از قضا به تجربه‌ای خوشایند برای همه آنهایی که در سینما بازی‌های ایران مقابل مراکش، پرتغال و اسپانیا را تماشا کردند، تبدیل شد. حالا باز هم قرار است این تجربه پرهیجان و دوست‌داشتنی تکرار شود. اما این بار برای طرفداران و تماشاگران مسابقات ورزش‌های الکترونیک و آن هم در پردیس سینما ملت؛ اتفاقی که برای اولین بار شاهدآن خواهیم بود.

ششمین دوره جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران که از ابتدای خرداد ماه با برگزاری مسابقات مرحله مقدماتی کار خود را در چهار رشته کلش رویال، FIFA21 PS4 ، فوتبالیستارز و بزن بهادر با حضور نزدیک به 1000 شرکت‌کننده آغاز کرد، پس از 7 روز رقابت آنلاین بازیکنان با یکدیگر  با معرفی نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی پایان یافت.
براساس برنامه ‎ریزی انجام شده دور نهایی این مسابقات با حضور تماشاگران در سالن سینما پردیس ملت برگزار خواهد شد تا آنها از نزدیک شاهد رقابت 8 نفر راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی این مسابقات از هر رشته باشند.
مرحله نیمه نهایی و فینال این مسابقات روزهای20 و 21 خرداد در پردیس سینما ملت برگزار می‌شود تا در نهایت سه نفر برتر هر رشته انتخاب شوند. علاوه برآن قرار است یک مسابقه جذاب هم بین قهرمانان ایران و قهرمانان جهان در رشته فیفا ۲۱ برگزار شود که تماشای این مسابقه هم حتما جذابیت‌ها و هیجان خاص خود را دارد.

علاقه‌مندان برای تماشای این رقابت‌ها می‌توانند از طریق سایت های مرتبط اقدام به خرید بلیط کنند. گفتنی است با توجه به شرایط کرونا و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ظرفیت محدودی برای فروش بلیط و حضور تماشاگران در سالن در نظر گرفته شده است.

لازم به ذکر است که مسابقات نیمه نهایی روز پنج شنبه 20 خرداد از ساعت 11 تا 21، مسابقات بین‌المللی فیفا روز جمعه 21 خرداد از ساعت 11 تا 16 و مراسم اختتامیه و اهدای جوایز منتخبان نیز از ساعت 19 تا 21 روز جمعه برگزار خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
هزار و صدمین نشست کانون شعر هنگام با انتشار کتاب مشترک
کتاب «متولد کوچه ۵۳» منتشر شد؛ خاطراتی از جهادگر فعال در جنگ
نمایشگاه «خیال‌های کامل و سفال‌های چرخیده» در فرهنگسرای ارسباران
بزرگداشت بهروز رضوی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
ایران، اتفاقی عزیز نشد- محمد کاموس
همایش ادبی «با کاروان سخن» در منطقه ۲۱
رونمایی از مجموعه شعر «شبگردی در آینه» در فرهنگسرای سرو
روایت جنگ ۱۲روزه در نخستین قسمت‌های یک سریال
جشن بزرگ «ایران عزیز» با استقبال بی‌نظیر مردم به کار خود پایان داد
خوانش نمایشنامه «سالگرد» در فرهنگسرای فردوس
حسین عباسی: شاد بودن آدم‌ها روی روح و جسم آن‌ها تأثیر مثبت دارد
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴
محمد مسلمی: جشن‌هایی مثل «ایران عزیز» لبخند را به بچه‌ها و خانواده‌ها برمی‌گرداند
نگارخانه فرهنگسرای امید؛ بستری برای شکوفایی هنر‌های تجسمی
«کلرمون فران» یکی از آثار خوب و ماندگار مینی‌مالیستی این سال‌هاست
محفل شعر عاشقانه در باغ کتاب تهران
ویژه‌برنامه «آوای نو» در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
نشست بررسی روند تحول مجسمه‌سازی فیگوراتیو در موزه دکتر سُندوزی
نمایش و نقد فیلم «سلاح‌ها» در فرهنگسرای ارسباران
برگزاری جشن در فضای باز یک فرمول عالی برای ایجاد شادی و نشاط است
نشست ماهانه «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران
محفل شعرخوانی «شب‌های پروانه‌ای» در خانه‌موزه دکتر شریعتی
اعلام ۵ کاندیدا برای معرفی به اسکار
هفتادمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «کتاب‌ها بدون بلیت سینما می‌روند»
نمایش و نقد و بررسی مستند «یونا» در فرهنگسرای رسانه