کد خبر: ۱۴۹۸۸۶

نمایشگاه «فاطمه(س) برکت مکتب پیامبر(ص)» در فرهنگسرای امید

نمایشگاه «فاطمه(س) برکت مکتب پیامبر(ص)» روایتی سه‌گانه از اندوه، اندیشه و ایمان در فرهنگسرای امید در حال برگزاری است.

نمایشگاه «فاطمه(س) برکت مکتب پیامبر(ص)» در فرهنگسرای امیدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، همزمان با ایام فاطمیه، فرهنگسرای امید میزبان نمایشگاهی فرهنگی و هنری با سه محور عکس‌نوشته، کتاب، و قبرستان نمادین بقیع شده است؛ رویدادی که با نگاهی هنرمندانه و تأمل‌برانگیز، تلاش دارد غربت حضرت فاطمه زهرا(س) را در آیینه‌ی روایت‌های تصویری، ادبی و نمادین بازتاب دهد.

در بخش عکس‌نوشته، گزیده‌ای از جملات نورانی درباره مقام حضرت زهرا(س) و زن مسلمان، در کنار تصاویری مفهومی و طراحی‌های هنری به نمایش درآمده‌اند. این قاب‌ها، نه فقط تصویر، بلکه اندیشه‌اند؛ تکه‌هایی از حقیقت که مخاطب را به تأملی عمیق درباره جایگاه زن در منظومه‌ی خلقت و تاریخ اسلام دعوت می‌کنند.

بخش کتاب به معرفی آثار نویسندگان زن اختصاص دارد؛ آثاری که هر یک، روایتی مستقل از زن مسلمان ایرانی در بستر تاریخ، انقلاب و معنویت‌اند. این بخش، تجلی‌گاه قلم‌هایی‌ست که با زبان ایمان، از زنانی نوشته‌اند که در دل تاریخ ایستاده‌اند؛ زنانی، چون فاطمه، زینب، و مادران شهید.

اما شاید تأثیرگذارترین بخش این نمایشگاه، قبرستان نمادین بقیع باشد؛ بازسازی‌ای هنرمندانه و دردآلود از مظلومیت تاریخی اهل‌بیت (ع)، و به‌ویژه غربت حضرت فاطمه زهرا (س).

در این بخش، با طراحی نمادین و فضاسازی معنوی، قبور ساده و بی‌نشان بقیع بازآفرینی شده‌اند تا مخاطب، نه با چشم، بلکه با دل، غربت را لمس کند.

بقیع، در این نمایشگاه، نه فقط یک مکان، بلکه یک فریاد خاموش است؛ فریادی از قرن‌ها مظلومیت، که هنوز در جان تاریخ طنین دارد.

این نمایشگاه تا تاریخ نهم آذر ماه در فرهنگسرای امید ادامه خواهد داشت.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی خیابان ۱۷ شهریور، خیابان خشکبارچی، پارک خیام، فرهنگسرای امید مراجعه کنند و یا با شماره ۳۳۳۰۲۵۹۱ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
تجلیل از نویسندگان نوجوان در رویداد «نوجهان» همزمان با هفته کتاب
نمایشگاه گروهی «نقطه‌عطف؛ روایت هنر در قاب کتاب» برپا می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در دانشگاه تهران
کتاب‌ها از قفسه‌ها بیرون آمدند؛ رویداد «دست‌ به‌ دست» در بلوار کشاورز
رونمایی از کتاب «من بلدم بخوانم» در فرهنگسرای اشراق
نمایشگاه «فاطمه(س) برکت مکتب پیامبر(ص)» در فرهنگسرای امید
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۴
۲ نمایش تازه در تماشاخانه‌ ایران‌شهر به صحنه‌ می‌رود
«شبح کژدم» کیانوش عیاری در موزه سینما
رونمایی کتاب «کلاه سفید» در فرهنگسرای خاوران
صدای داستان‌ها در فضای مجازی شنیده می‌شود
نشست تخصصی و نمایشگاه «سیمای تهران» در موزه عکسخانه شهر
هفتاد و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «کتاب دور سفره»
کتابداران؛ پیام‌آوران آستان دانایی- محمد فرج‌زاده
افتتاح نمایشگاه «هنر‌های قرآنی؛ سوره مبارکه ضحی» در موزه هنر‌های دینی امام علی (ع)
اکران ۱۲ مستند خارجی در بخش «پرتره» سینماحقیقت
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» برگزار شد
صفحه اول روزنامه ها- دوشنبه ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۴
نکوداشت قدمعلی سرامی در فرهنگسرای فردوس
یادمان هنرمند فقید علی قورچیان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود
«شهردیدار»؛ گردهمایی معاونان هنری ادوار گذشته سازمان فرهنگی‌هنری شهرداری تهران
آیین نکوداشت «عباس خامه یار» در فرهنگسرای رسانه
ویژه‌برنامه «جشن کتاب» با حضور شهرام شفیعی
رونمایی کتاب «پرامپت‌نویسی رسانه‌ای» در فرهنگسرای رسانه
فراخوان ثبت‌نام فصل جدید مسابقه «مجرینو» اعلام شد