کد خبر: ۱۱۶۳۹۳

با حضور استادان بین المللی برگزار می شود؛

فراخوان جذب هنرجو در مسترکلاس‌های رهبری ارکستر بنیاد رودکی

بنیاد فرهنگی هنری رودکی با انتشار یک فراخوان از جذب هنرجو برای برپایی کارگاه های آموزشی رهبری ارکستر با حضور استادان و معلمان بین المللی خبر داد.

فراخوان جذب هنرجو در مسترکلاس‌های رهبری ارکستر بنیاد رودکی
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ، بنیاد فرهنگی هنری رودکی به زودی مجموعه کارگاه های آموزشی رهبری ارکستر را با حضور استادان و معلمان بین المللی برگزار خواهد کرد. این در حالی است که برنامه‌ریزی آموزشی صورت گرفته در این دوره‌ها به صورت بلند مدت بوده و در دوره های متفاوتی در طول هر سال و بر اساس استانداردهای بین‌المللی اجرایی خواهند شد.

در دوره پیش رو که چهارمین دوره از این سری ورک شاپ ها و مستر کلاس ها محسوب می شود نصیر حیدریان، رهبر ارکستر و استاد دانشگاه گراتس اتریش مباحثی همچون آنالیز پارتیتور، پارتیتورخوانی، پارتیتور نوازی روی پیانو، رهبری ارکستر، تکنیک و اصول رهبری را برای شرکت کنندگان مطرح می کند.

به گزارش مهر،بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته، کلاس ها در فضاهای بنیاد رودکی همچون تالار رودکی، سالن تمرین طبقه ششم، مرکز آموزش هنری برگزار و در طول کلاس ها برحسب نیاز و سطح هنرجویان، چند نفر پیانیست و نیز ارکستر مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی حضور خواهند داشت.

حضور در این دوره‌ها مستلزم دارا بودن حداقل تخصص‌هایی همچون تئوری موسیقی، سلفژ، هارمونی، کنترپوان و علوم اولیه موسیقی بوده و در اولین جلسه حضور، آزمون های لازم توسط استاد اخذ خواهد شد. شایان ذکر است پیش نیاز شرکت در هر سطح، حضور و قبولی در سطوح پیشین است.

تمامی شرکت کنندگان (به جز سطح یک) لازم است پیش از آغاز کلاس‌ها، تسلط کامل بر روی همه قطعات اعلام شده داشته باشند. ضمن اینکه حسب نیاز متقاضیان و بر اساس تشخیص استاد، برگزاری کلاس‌های خصوصی رهبری ارکستر نیز با شرایط خاص میسر خواهد بود.

متقاضیان برای ثبت نام و شرکت در دوره، می توانند به صورت حضوری به مرکز آموزش هنری بنیاد رودکی به نشانی خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، روبروی تالار وحدت مراجعه و یا از طریق صفحه مجازی برای حضور در این کارگاه ها اقدامات لازم را انجام دهند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
کامران فانی درگذشت
فیلم؛ تقدیر از مادران و معلمان دانش‌آموزان روشندل به همت مدیریت فرهنگی هنری مترو
کتاب «دانستنی‌هایی درباره ماشین‌های سرعتی» با تخفیف ۵۰ درصدی
احیای جشنواره تئاتر «شهر»؛ تئاتر رایگان برای همه شهروندان
آیین رونمایی از کتاب «سومین پر سیمرغ» در باغ کتاب تهران
آثار بخش مهمان هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» اعلام شد
انتشار تصویر «بهنام تشکر» در نقش کارآگاه علوی/ اسامی دیگر کارآگاهان
روند درمانی رضا امیرخانی؛ عبور از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی
نقد و بررسی رمان «جای خالی سلوچ» در کتابخانه شهید جهان‌آرا
صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۴
«آیینه حوا»؛ بازتابی از نگاه زنانه در قاب هنر
موزه امام علی(ع) میزبان نقاشی قهوه‌خانه‌ای و آفرینش پرده‌ای عظیم از زندگی پیامبران
موضوع «تنبلی و اهمال کاری» در اندیشگاه ابرانسان بررسی می‌شود
بدنِ مادرانه یعنی عبور از خویشتن خویش
بازارچه «نگار آسمانی» در بوستان خیام برپا می‌شود
اردوی مادر و فرزندی به همت کتابخانه فرهنگسرای سرو
مدیر باغ کتاب: فروش کتاب رشد ۱۰۰ درصدی داشته است
شهاب حسینی تهیه‌کننده «پتک» شد؛ «نهنگ عنبر ۳» ساخته می‌شود
«قصه شکوه» با محوریت نگاه رهبر انقلاب به جایگاه زن مسلمان منتشر شد
«مادر» به شبکه نمایش می‌آید
نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «شهر نقاشی » نگارخانه ابن سینا
افتتاح «سینماحقیقت» با رنگ ایران و روز مادر
نمایش و تحلیل فیلم «فرانکنشتاین» در فرهنگسرای ارسباران
رونمایی از فیلم «بی بی مریم» در باغ موزه قصر
نمایشگاه «فراتر از نگاه» در باغ‌موزه قصر