کد خبر: ۱۱۶۵۲۴

جایزه جهانی داستان نویسان فارسی زبان با موضوع کرونا برگزار می‌شود

جایزه جهانی داستان نویسان فارسی زبان با موضوع بیماری کووید۱۹ با عنوان «داستان ما و کرونا» در خانه کتاب ادبیات ایران برگزار می‌شود.

جایزه جهانی داستان نویسان فارسی زبان با موضوع کرونا برگزار می‌شود
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر،  جایزه جهانی با ارسال آثار از سوی نویسندگان آغاز می شود و پس از پایان مهلت ارسال آثار که ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ اعلام شده، دبیرخانه آثار را گردآوری و در اختیار هیات داوران  قرار خواهد داد.

هیات داوران از بین آثار ارسالی، ۱۰ اثر را به عنوان منتخب معرفی خواهند کرد؛ از بین آثار منتخب، سه اثر به عنوان آثار برگزیده و یک اثر به عنوان برترین اثر انتخاب و معرفی خواهد شد.

در بخش ویژه، پنج اثر برتر به طور جداگانه انتخاب و معرفی خواهند شد؛ اختتامیه جشنواره به صورت مجازی در تابستان سال جاری برگزار و به برگزیدگان لوح تقدیر، نشان جایزه و جایزه نقدی اهدا می شود.

از جمله شرایط شرکت در مسابقه اینکه هر نویسنده می تواند با ارسال یک داستان کوتاه (حداکثر ۵۰۰۰ کلمه) در این رقابت شرکت کند. آثار ارسالی نباید پیش‌تر در مسابقه یا برنامه های عمومی شرکت داده شده باشند.

این جایزه ویژه داستان نویسان فارسی زبان است و محل سکونت یا ملیت نویسنده ملاک نیست. داستان ها باید به زبان فارسی در فایل WORD نوشته وارسال شوند.موضوع این رقابت بیماری کووید ۱۹ و مسائل مرتبط با شیوع این ویروس همه گیر جهانی است. بنابراین موضوع داستان حتما باید مرتبط با این بیماری و مسائل آن باشد.

نویسندگان باید آثار خود را تا ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ به نشانی اینترنتی corona.naghdestan.ir ارسال، فرم شرکت در جایزه را تکمیل و تاییدیه دریافت کنند.

این جایزه دارای یک بخش ویژه برای کادر درمان است. آثار داستانی با خاطره های کادر درمان در این بخش به طور جداگانه ارزیابی و بهترین آثار انتخاب و معرفی خواهند شد.

شرکت کنندگان در بخش ویژه باید تصویر مدرک شغلی خود را همراه داستان ارسال کنند. اعضای کادر درمان می توانند در بخش عمومی نیز شرکت کنند.

مجموعه آثار منتخب و برگزیده در یک مجلد تدوین و در شمارگان مناسب منتشر خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو