کد خبر: ۱۱۶۶۶۰

بدرقه خادمان حرم رضوی که در تهران نقاره‌زنی کردند

«فرهنگ‌سرای سیار زیارت» به ایستگاه راه‌آهن رسید

«فرهنگ‌سرای سیار زیارت» که در دهه کرامت در شهر تهران برنامه برگزار کرد، در آخرین اجرای خود به میدان راه‌آهن تهران می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، با مشارکت آستان قدس رضوی و شرکت حمل و نقل ریلی نورالرضا(ع) به مناسبت ایام فرخنده دهه کرامت جشن متفاوتی را در سراسر شهر تهران برگزار کرد. در این جشن که از سالروز میلاد حضرت معصومه(س) آغاز شد، کاروان شادی «فرهنگ‌سرای سیار زیارت» در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران حرکت کرد و روحیه شادی و نشاط معنوی را در سراسر شهر تهران پراکنده کرد. 

از جمله ویژه‌برنامه‌های مهم این کاروان که در این ۱۰ روز با استقبال خوب شهروندان اجرا شد، می‌توان به نقاره‌زنی توسط خادمان حرم امام رضا(ع)، توزیع متبرکات آستان قدس رضوی در بین مردم، نورافشانی، قرائت زیارت خاص حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) اشاره کرد. 

پس از گذشت ۱۰ روز از فعالیت این کاروان و در آستانه سالروز میلاد امام هشتم علی بن موسی‌الرضا(ع)، مراسم اختتامیه این برنامه و جشن میلاد برگزار می‌شود. 

این مراسم اختتامیه همراه با نورافشانی، جشن میلاد امام رضا(ع)، سرودخوانی و تواشیح، نقاره‌زنی خادمان امام رضا(ع)، دمام‌زنی، بدرقه خادمان حرم رضوی که در مدت حرکت کاروان در تهران حضور داشتند و... از ساعت ۱۸:۳۰ روز دوشنبه ۳۱ خردادماه در فضای باز میدان راه‌آهن شهر تهران برگزار می‌شود. همچنین جمعی از چهره‌های فرهنگی و سیاسی از جمله رییس کل راه‌آهن، وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و... حضور خواهند داشت. 

«فرهنگ‌سرای سیار زیارت» در بازه زمانی ۱۰ روزه به نقاط پرتردد شهر تهران از جمله میدان انقلاب اسلامی، میدان آزادی، میدان هفت تیر، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، میدان ولی‌عصر(عج)، میدان بهارستان، دریاچه چیتگر و… رفت و با برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی تلاش کرد فضایی معنوی و شاد برای شهروندان تهرانی رقم بزند. 

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)