کد خبر: ۱۱۶۸۴۰

سرباز فراری‌ها خودشان را معرفی کنند/ از مجازات سنگین خبری نیست!

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح گفت: سرباز فراری‌ها نگران نباشند؛ دادسرای نظامی تخفیفات ویژه‌ای را برای بازگشت به خدمت سربازی افراد «خود معرف» در نظر گرفته است.

سرباز فراری‌ها خودشان را معرفی کنند/ از مجازات سنگین خبری نیست!
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلحبه تسهیلات جدید در خصوص بازگشت سربازان فراری به خدمت اشاره و اظهار داشت: دادسرای نظامی برای سربازان فراری که به صورت خود معرف به خدمت سربازی بازگردند تخفیفات ویژه‌ای در نظر گرفته است.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح  تصریح کرد: سرباز‌فراری آن دسته از کارکنان وظیفه هستند که در حین خدمت بیش از ۱۵ روز غیبت کرده باشند؛ این افراد اگر برای رسیدگی به فرار خود  بازگردند یا دستگیر شوند به دو صورت به پرونده‌شان رسیدگی می‌شود.

وی گفت:اگرغیبت یا مدت زمان فرارشان برای بار اول تا ۵۹ روز باشد خود یگان خدمتی کمیته تشکیل داده و به وضعیت فرارش رسیدگی می‌کند اما اگر بار اول بیش از ۶۰ روز غیبت داشته باشد و یا فرار برای بار دوم باشد _حتی اگر کمتر از ۶۰ روز طول کشیده باشد_ پرونده به دادسرای نظامی فرستاده شده و دادسرای نظامی اختیار دارد که وضعیت فرار را با غرامت یا جبران جریمه کند.

   امیر دریادار دوم رحیمی پور درادامه گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس گفت: در حال حاضر اعلام شده که اگر سربازان فراری خودشان را معرفی کنند دادسرای نظامی کمترین جریمه را که جریمه نقدی است برایشان قائل می‌شود؛ چرا که قاضی این اختیار را دارد که تخفیفات را لحاظ کند.

وی با بیان این مطلب که ارائه تخفیف در مجازات در راستای بازگشت سربازان فراری به خدمت و تعیین تکلیف سربازی این دسته از افراد است تصریح کرد: سربازان فراری نگران اضافه خدمت و مجازات‌های دیگر نباشند؛ دادسرای نظامی در حال حاضر به فراریان خود معرف تخفیف می‌دهند؛ افرادی هم که فرار کرده‌ و عذر موجه دارند هرچه زودتر با مستندات خود مراجعه کنند تا تعیین تکلیف شده و خدمت خود را به پایان برسانند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران