کد خبر: ۱۱۶۹۸۰

اولین آلبوم رسمی امیر عظیمی ۱۹ تیر منتشر می شود

اولین آلبوم رسمی امیر عظیمی خواننده موسیقی پاپ روز نوزدهم تیر در قالب ۲۲ قطعه متفاوت و کمتر تجربه شده پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

اولین آلبوم رسمی امیر عظیمی ۱۹ تیر منتشر می شودبه گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، امیر عظیمی خواننده موسیقی پاپ کشورمان روز نوزدهم تیر سال جاری اولین آلبوم رسمی خود با نام «سیب هوس» را توسط شرکت «ترانه شرقی» به تهیه کنندگی محسن رجب پور در دسترس شنوندگان قرار خواهد داد.

پیش‌فروش آلبوم «سیب هوس» که پس از ۱۳ سال حضور این خواننده در عرصه موسیقی پیش روی مخاطبان قرار می گیرد، در قالب ۲۲ قطعه به ۲ صورت فیزیکی و دیجیتالی برای داخل و خارج کشور از شنبه ۱۲ تیر آغاز شده و از روز شنبه ۱۹ تیر نیز در دسترس علاقه‌مندان موسیقی خواهد بود.

بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته قرار است یک مراسم رونمایی ویژه و نشست رسانه ای با حضور دست اندرکاران آلبوم برگزار شود که تاریخ و ساعت و جزییات برگزاری این رویداد طی روزهای آینده از طریق رسانه ها اعلام خواهد شد.

گروه تولید کننده آلبوم درباره این مجموعه موسیقایی توضیح داده اند:

آلبوم «سیب هوس» به گزارش خبرگزاری مهر ترکیبی از قطعات جدید و پرمخاطب امیر عظیمی است که فضای ویژه موسیقی او را دربردارند؛ فضایی که متکی بر ترانه‌های عاشقانه متفاوت و پر از تصاویر بدیع و ملودی‌های منحصربه فرد اوست.

امیر عظیمی برای حفظ چنین فضایی در آلبوم، عموم آهنگ‌ها را خود ساخته و در تعدادی از قطعات، از هنرِ همکارانی همچون میلاد بابایی و شاهین شیخی بهره برده است.

وی در بخش ترانه نیز غزل‌ترانه‌ها و اشعار زیبایی از امید صباغ‌نو، علیرضا آذر، میلاد موسوی، سهیل حسینی ، شاهین شیخی و هیراد حاتمی را اجرا کرده است. این در حالی است که تنظیم قطعات آلبوم «سیب هوس» را بهنام میرزایی، هومن نامداری، آرین میلیکیان،علی تیرداد و نعیم مسچیان انجام داده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو