کد خبر: ۱۱۷۱۷۶

فروش فیلم به ۳۰ منطقه جهان

اصغر فرهادی امروز در کن حاضر می‌شود

در آستانه نمایش فیلم «قهرمان» در جشنواره کن شرکت ممنتو فیلمز اعلام کرد امتیاز پخش این فیلم را به بیش از ۳۰ منطقه دنیا فروخته است.

اصغر فرهادی امروز در کن حاضر می‌شود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در حالی که امروز اصغر فرهادی برای چهارمین بار برای نمایش فیلم جدیدش راهی جشنواره فیلم کن می‌شود، اعلام شد ۳۰ منطقه از جهان به زودی تماشاگر این فیلم خواهند بود.

«قهرمان» چهارمین فیلم فرهادی است که امروز اولین نمایش جهانی خود را در کن تجربه می‌کند. این فیلم اولین نمایش خود را ساعت ۱۵:۳۰ امروز ۱۳ جولای (۲۲ تیر) در سالن اصلی گرند لومیر کاخ جشنواره تجربه می‌کند و نمایش بعدی آن فردا ساعت ۹:۳۰ و ساعت ۱۱:۳۰ خواهد بود. این فیلم که در مجموع ۵ نمایش خواهد داشت ۲۴ و ۲۵ تیر هم در جشنواره نمایش داده می‌شود.

کمپانی فرانسوی ممنتو پیکچرز که تهیه‌کننده فیلم «قهرمان» است و فروش بین المللی آن را بر عهده دارد، قرارداد نمایش فیلم را برای بیش از ۳۰ کشور و منطقه در قاره‌های اروپا، آمریکا، آسیا و اقیانوسیه منعقد کرده است.

این کمپانی قرار است «قهرمان» را ۲۲ دسامبر در فرانسه اکران کند. آمازون نیز پیشتر حق پخش فیلم را برای آمریکا و کانادا به دست آورده بود.

بر اساس این گزارش به نقل از اسکرین دیلی، شرکت کینو پاواساریس در منطقه بالکان، سینه آرت در منطقه بنلوکس شامل بلژیک، هلند، لوگزامبورگ، بولگاریا فیلم ویژن در بلغارستان، سینما موندو در فنلاند، نیو ویزیون در آلمان و اتریش، اسپنتزوس در یونان، لاکی رِد در ایتالیا، آلامبیک در پرتغال، اسکن باکس در منطقه اسکاندیناوی، اه کونتراکورینته در اسپانیا از جمله خریداران فیلم هستند.

این فیلم همچنین در سوییس، صربستان، کرواسی، بوسنی، مقدونیه، اسلوونی، مونته‌نگرو، لهستان، استرالیا و نیوزلند، چین، هنگ‌کنگ، کره‌جنوبی، تایوان، ترکیه، هند، اندونزی و روسیه به نمایش درمی‌آید.

فرهادی پیشتر با «گذشته» و «فروشنده» ۲ جایزه بهترین بازیگری را برای برنیس بژو و شهاب حسینی دریافت کرد و یک جایزه بهترین فیلمنامه را نیز برد. «همه می‌دانند» دیگر فیلم فرهادی بود که در کن به نمایش درآمد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش موزیکال و کودکانه‌ «میمون‌ها»‌ در فرهنگسرای فردوس
فیلم؛ گزارش برنامه «صبحانه ایرانی» از ویژه‌برنامه «به افتخار نوجوونی»
رونمایی از کتاب «بگذر‌ ای قوی زیبا» در خانه موزه دکتر علی شریعتی
اعلام اسامی فیلم‌های ۲ بخش جشنواره فیلم شهر
قالیباف: کشوری که استقلال ندارد هیچ ندارد
کارگاه آموزشی «نقاشی با خودکار» در خانه فرهنگ مهرآباد
فراخوان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران منتشر شد
مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران آغاز شد
نمایش و تحلیل فیلم «آنی هال» در فرهنگسرای ارسباران
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در کانون ادبی زمستان
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴
غزه چشم دنیا را به دیوصفتی رژیم صهیونیستی باز کرد
کتاب تازه محمود دولت‌آبادی منتشر شد
۸ کتاب صوتی جدید با صدای هوتن شکیبا و سروش صحت در فیدیبو بارگذاری شد
دومین نشست کافه گفت‌وگوی خانواده توانمند در فرهنگسرای خانواده برگزار می‌شود
سینماها فردا تا ساعت ۱۷ تعطیل هستند
صبح است جانا! شوری به پا کن...
حضور بیش از ۳۰۰ اثر در بخش عکس نهمین جشنواره فیلم شهر
مجلس روضه حضرت زهرا(س) ویژه بانوان در فرهنگسرای اشراق
اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی«لاک پشت» در فرهنگسرای اندیشه
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۴
نمایش شاد و موزیکال «بره ناقلا» در فرهنگسرای خانواده به روی صحنه می‌رود
جمع‌خوانی کتاب «خود انگیختگی» در کتابخانه تلاش
فرهنگ شهروندی؛ زیربنای جامعه سالم و پیشرفته- معصومه آبرون
نشست «خانه ترانه» در فرهنگسرای ارسباران