کد خبر: ۱۱۷۲۱۷

کتاب اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شد

مهدی جمشیدی حاصل دو دهه پژوهش‌هایش درباره نظریه فرهنگی مقام معظم رهبری را در کتابی با عنوان "درآمدی بر اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای" منتشر کرد.

کتاب اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای منتشر شد
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، مهدی جمشیدی، محقّق و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در یادد اشت کوتاهی درباره تازه‌ترین اثر پژوهشی خودش می‌نویسد: اندک آشنایی با آیت‌الله خامنه‌ای نشان می‌دهد که ایشان در میان عرصه‌های اجتماعی، بیش از همه نسبت به "فرهنگ"، حسّاس و دغدغه‌مند بوده و هست. از این رو در طول دهه‌های گذشته، نظریات و مواضع فراوانی را درباره فرهنگ بیان کرده است. نگارنده این اثر که حدود دو دهه است که درباره نظریه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای مطالعه و تأمل می‌کند، اینک پس از سال‌ها، توانسته در قالب یک پژوهش "علمی" و "مستند"، اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای را گرد آورد و روایتی "تحلیلی" و "راهبردی" از آن ارائه نماید.

در این پژوهش تلاش شده مهمترین اضلاع نظری و عملی این اندیشه، بازآفرینی و تبیین شود، به گونه‌ای که مخاطب پس از مطالعه آن، می‌تواند به تصویری دقیق و سرشار از جزئیات مفهومی و استدلالی دست یابد و مدعی شود که اندیشه فرهنگی ایشان را می‌شناسد.

در این اثر یک "منظومه فکری" طراحی شده که مشتمل بر عناصر و لایه‌های فرهنگی متنوع و درهم تنیده است. در چهارچوب این منظومه، شناخت تفکر فرهنگی آیت‌الله خامنه ای، تسهیل و منطقی شده است.

در این پژوهش، مخاطب هم با زیرساخت‌های معرفتی و فکری اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای آشنا می‌شود و هم با "نمودها" و "مصداق‌ها"ی عینی آن، تا آنجا که در نهایت، مباحث به گام دوم انقلاب می‌رسد و مجموعه‌ای از راهکارها و راهبردهای فرهنگی در اختیار مخاطب قرار داده می‌شود.

انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب "اندیشه فرهنگی آیت‌الله خامنه‌ای" را منتشر و روانه بازار کتاب کرده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹

فیلم؛ نشست هیئت کتاب با حضور نوجوانان

فیلم؛ نشست نقد و بررسی کتاب «شاهد و شرور»

فیلم؛ ویژه برنامه جشن خرگوش‌ها با حضور نوجوانان

فیلم؛ ویژه‌برنامه ایران آینده در باغ کتاب تهران

فیلم؛ اردوی عکاسی نوجوانان در باغ کتاب تهران

فیلم؛ چهارمین رویداد روبیک آرمان فلسطین

فیلم؛ دومین مسابقه مناظره بچه‌های رستا در فرهنگسرای اشراق

فیلم؛ اردوی نوجوانان فرهنگسراها

فیلم؛ جشنواره سرود «هم‌سُرا۲» با حضور نوجوانان

فیلم؛ اجتماع بچه‌های ایران آینده در باغ کتاب تهران