کد خبر: ۱۱۷۳۲۰

پخش زنده دعای عرفه از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

دعای عرفه از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) پخش می شود.

پخش زنده دعای عرفه از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ، شبکه رادیویی تهران روز عرفه سه شنبه ۲۹ تیر، ساعت ۱۵ تا ۲۰ از ویژه برنامه «در وادی عرفات» دعای روز عرفه را از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) پخش می کند.

مینا نیکانیک، تهیه کننده ویژه برنامه روز عرفه با اعلام این خبر گفت: شنوندگان پخش زنده دعای عرفه از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) را به صورت مستقیم از رادیو تهران موج اف ام ردیف ۹۴ مگاهرتز می شنوند.

وی بیان کرد: در این برنامه با محوریت صفات الهی و تجلی آن در درون انسان، به مبحث خودشناسی می پردازیم که یکی از آموخته های مهم روز عرفه است. با استناد به این آیه قرآن که می‌فرماید: «نَفَختُ فیهِ مِن روحی» خداوند از روح خود در انسان دمیده و یکی از والاترین وظایف انسان روی زمین تجلی صفات الهی در وجود خود است. «در وادی عرفات» فرصتی برای نگاه به درون و آشتی با خود و پروردگار است.

علاوه بر این، بخش های مختلف برنامه شامل ارتباط زنده با کربلا و مشهد مقدس، مناجات خوانی همراه با حاج احمدرضا محمدیان و شعرخوانی آیینی همراه با شاعر آیینی مرتضی امیری اسفندقه است.

در این ویژه برنامه گفتگو با حجت الاسلام انصاریان در خصوص فضیلت روز عرفه همراه با بخش های گزارشی و گفتگو مستقیم از آستان مقدس عبدالعظیم حسنی (ع) روی آنتن می رود.

گزارش از هیأت های تهران در روز عرفه و بخش های ترکیبی نیایشی همراه با سخنان بزرگان، اذکرالهی، تصنیف و مداحی تهیه و پخش خواهد شد.

همکاران ما در وادی عرفات گویندگان: رضا خضرایی و فاطمه نیرومند، هماهنگی: محمدعلی قلندری، مدیر تولید: سید مجتبی احمدی، ارتباطات: صادق شایان، پژوهشگران و نویسندگان: مهدی رسولی، محبوبه نجفعلی و احمد دهنوی، آیتم سازان و گویندگان بخش های کوتاه: محی الدین تقی پور، محمدرضا علی اکبری، محمد نصرآبادی، مصطفی خواجه حسینی، فاطمه نصرآبادی و مریم شهرامپور هستند.

«در وادی عرفات» کاری از گروه اخلاق و زندگی شهروندی رادیو تهران که ازموج اف. ام ردیف ۹۴ مگاهرتز تقدیم شما خوبان می شود.
گزارش خطا
اخبار مرتبط

همراهی با کربلا، مشهد مقدس و قم

پخش زنده دعای عرفه از تلویزیون

ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران