کد خبر: ۱۱۷۳۵۳

آهنگساز رسمی مراسم افتتاحیه المپیک توکیو کناره‌گیری کرد

کیگو اویامادا، آهنگساز مراسم افتتاح بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ به دلیل رفتار نامناسب با همکلاسی‌های ناتوان و معلول دوران تحصیل از سمت خود کناره‌گیری کرد.

آهنگساز رسمی مراسم افتتاحیه المپیک توکیو کناره‌گیری کرد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، پس از آنکه ماجرای رفتارهای زننده اویامادا در یک گفتگوی مربوط به میانه‌های دهه ۱۹۹۰ افشا شد و بازتاب‌های فراوان در شبکه‌های اجتماعی یافت، او برای کنار کشیدن از جایگاه آهنگساز افتتاحیه المپیک توکیو مقاومت کرد. این آهنگساز ژاپنی که در کشورش به نام کورنلیوس شناخته می‌شود، سرانجام اعلام کرد از عمق قلب خود از رفتارهایش پشیمان است و دیگر نمی‌تواند آهنگساز رسمی مراسم آغازین بازی‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۰ باشد.

به گزارش هنرآنلاین کورنلیوس در گفتگو با نشریه کوییک جاپن در ۱۹۹۵ به رفتارهای تکان‌دهنده و غیرانسانی اعتراف کرده و یک سال پیش از آن هم در گفتگویی دیگر حرف‌هایی مشابه بر زبان آورده بود. او در حساب رسمی خود در توییتر و فیس‌بوک نوشت: «از اعماق قلبم متاسفم و عذر می‌خواهم. صمیمانه از دیدگاه‌ها و پیشنهادها سپاسگزارم و آنها را برای کارهای آینده‌ام به ذهن می‌سپرم. در دوران مدرسه یک جوان ناپخته بودم و نمی‌دانستم رفتارهایم چگونه می‌تواند به قربانی شدن دیگران بینجامد.»

سازمان‌دهندگان بازی‌های المپیک ابتدا رفتارهای اویامادا را تقبیح اما اعلام کردند برای آهنگسازی مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک و پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ با این آهنگساز ۵۲ ساله همکاری خواهند کرد. هر چند بلافاصله از این موضع خود کوتاه آمدند و چهار روز پیش از آغاز رسمی رقابت‌های المپیک از کناره‌گیری اویامادا استقبال کردند.


آهنگساز رسمی مراسم افتتاحیه المپیک توکیو کناره‌گیری کرد

پیش‌تر یوشیرو موری، رئیس کمیته اجرایی بازی‌ها در ماه فوریه به دلیل بر زبان آوردن سخنان ناپسند درباره زنان فعال در سازمان المپیک توکیو ناچار به کناره‌گیری شده بود. هیروشی ساساکی، مدیر هنری مراسم افتتاحیه هم دیگر قربانی المپیک بود و به دلیل توهین کردن به نائومی واتانابه، چهره سرشناس ژاپنی از مقام خود کنار کشیده بود.




گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران