کد خبر: ۱۱۷۳۸۸

تست منفی شرط ورود به سالن؛

کاهش ۷۰ درصدی فروش سینماهای فرانسه با اعمال مقررات کرونایی جدید

فروش سینمای فرانسه در گیشه‌ها به خاطر قوانین کرونایی جدید ۷۰ درصد افت کرد.

کاهش ۷۰ درصدی فروش سینماهای فرانسه با اعمال مقررات کرونایی جدید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، بعد از اینکه دولت فرانسه از روز بیست و یکم جولای قوانین بهداشتی جدیدی وضع کرد که از مردم مدرک واکسیناسیون یا تست پی‌سی‌آر منفی برای ورود به سالن‌های فرهنگی از جمله سینماها می‌خواهد، فروش سینماهای فرانسه ضربه بزرگی خورد و ۷۰ درصد افت کرد.

امانوئل مکرون رییس‌جمهوری فرانسه دوازدهم جولای اعلام کرد که سند دیجیتال کووید اتحادیه اروپا که عموماً به عنوان «پاس سلامت» شناخته می‌شود در تمام سالن‌های فرهنگی اجباری خواهد بود.

این حرکت در سراسر کشور باعث شکل‌گیری اعتراض‌هایی شد و مردم مکرون را یک دیکتاتور خواندند. او هدف از این تصمیم را کمک به جلوگیری از گسترش سویه دلتای کووید -۱۹ دانست. ارایه این پاس سلامت از اول آگوست در تمام کافه‌ها، رستوران‌ها، مغازه‌ها و همچنین قطارها و هواپیماها هم اجباری خواهد شد.

در روز بیست‌ویکم جولای یعنی روزی که این قانون اجرایی شد، میزان فروش بلیت سینماها با کاهشی ۶۰ درصدی نسبت به روز قبل مواجه و به ۲۸۰ هزار مورد رسید. این در حالی است که یک روز قبل، فیلم «کاملوت» ساخته الکساندر آستیه به تنهایی ۳۲۰ هزار بلیت فروخته بود.

فیلم «F۹» که جدیدترین قسمت از مجموعه اکشن «سریع و خشمگین» یونیورسال با نقش‌آفرینی وین دیزل، جان سینا و میشل رودریگز است هم از چهارشنبه به بعد با کاهش فروش ۹۰ درصدی مواجه شد.

بر اساس این گزارش به نقل از ورایتی، چند فیلم مهم دیگر که در فستیوال فیلم کن به نمایش درآمده بودند و اخیراً اکران شده بودند، از جمله «آنت» لئوس کاراکس با نقش‌آفرینی آدام درایور و ماریون کوتیار که فیلم افتتاحیه کن بود و برنده جایزه بهترین کارگردان شد و همچنین «تیتان» که برنده جایزه نخل طلا شد به ترتیب با افت‌های ۸۰ درصدی و ۳۳ درصدی مواجه شدند. فروش بلیت برای «بندتا» ساخته پل ورهوون که یک عنوان رقابتی دیگر در کن بود هم با افت فروش ۷۰ درصدی مواجه شد.

در مواجهه با این اتفاق، دولت مصوب کرد که اگر نمایش‌دهندگان فیلم‌ها بتوانند ظرفیت نمایش فیلم در هر پرده را تا سقف ۵۰ درصد حفظ کنند دیگر نیازی به پاس سلامت نخواهد بود. آنها امیدوارند این ابتکار بتواند به سالن‌های کوچک‌تر کمک کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران