کد خبر: ۱۱۷۴۲۳

عضو هیئت داوران جشنواره «فرصت» مطرح کرد:

نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم/ تجربیات آموزش آنلاین گنجینه ارزشمندی است

مجید بایرامی، عضو هیئت داوران جشنواره فرصت معتقد است که تجربه 18 ماهه آموزش آنلاین فرصت مغتنمی است که نباید بی‌توجه از کنار آن گذر کرد.

نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم/ تجربیات آموزش آنلاین گنجینه ارزشمندی استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، فرهنگسرای سرو میزبان برگزاری جشنواره «فرصت» است که در آن ظرفیت‌ها و چالش‌های آموزش آنلاین در مدت 18 ماهه از همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر دنیا مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرد.

با شیوع ویروس کرونا، آموزش آنلاین جایگزین شیوه‌های سنتی آموزش در ایران شد، دانش‌آموزان، معلمین و والدین در این شیوه از آموزش درگیر بوده و تجربیات خوبی را به دست آوردند. جشنواره فرصت فضایی را فراهم کرده است تا تجربیات و ایده‌های آموزش آنلاین در قالب جشنواره‌ای همگانی مورد نقد و بررسی قرار بگیرد.

مجید بایرامی عضو هیئت داوران جشنواره فرصت با اشاره به همه‌گیری ویروس کرونا و تغییراتی که در سیستم آموزشی کشور ایجاد کرده است، گفت: همه‌گیری ویروس کرونا با ایجاد یک شوک، تغییر مهمی در جامعه ایجاد کرد و بسیاری از کسب و کارها به واسطه این موضوع به سمت و سویی دیگر رفت. سال‌ها بود که سراغ ابزارهای الکترونیکی رفته بودیم و حتی بسیاری از مشاغل امروز بدون اینترنت نمی‌توانند کار کنند، اما این موضوع در حوزه آموزش کمرنگ‌تر بود.

وی اضافه کرد: همه‌گیری کرونا پنجره جدیدی از آموزش را به روی افراد درگیر در این حوزه باز کرد. این موضوع هم برای مصرف‌کننده‌ها و دریافت‌کنندگان خدمات آموزشی بود که دانش‌آموزان و دانشجویان‌اند و هم برای کسانی بود که خدمات آموزشی ارائه می‌دهند. اکنون 14 میلیون دانش‌آموز داریم که با خانواده‌هایشان به 30 میلیون نفر می‌رسند. علاوه بر این، دانشجویان را نیز در نظر بگیرید. این جامعه بزرگ درگیر آموزش است. به نظر می‌رسد که شناسایی چالش‌‌ها در این زمینه می‌‌تواند کمک‌کننده باشد.

بایرامی تاکید کرد: اکنون و پس از گذشت 18 ماه از همه‌گیری کرونا باید به این سوال مهم پاسخ داد که این تغییر دارای چه ابعادی است؟ یعنی چگونه می‌توان فرصت‌های آن را بررسی و از آسیب‌ها و معایب آن جلوگیری کرد. به نظرم بهترین راه استفاده از تجربیات دیگران است. جشنواره فرصت چنین فضایی را فراهم کرده است تا افراد درگیر در حوزه آموزش بتوانند از این تجربیات استفاده کنند. بنابراین توجه به برگزاری چنین برنامه‌ای دارای اهمیت است.

عضو هیئت داوران جشنواره فرصت بیان داشت: باید دقت داشت که آموزش آنلاین در دوران کرونا تحت تاثیر کیفیت اینترنت و زیرساخت‌های ارتباطاتی در سراسر کشور با کیفیت‌های مختلفی اجرا شده است. این موضوع تجربیات زیادی را در ابعاد گسترده فراهم می‌کند که خوب است آنها را در منظومه‌ای بزرگ کنار هم قرار بدهیم.

بایرامی ضمن تاکید به بهره‌گیری از آموزش آنلاین در روزهای پساکرونا گفت: به نظر می‌رسد که به دلیل متفاوت بودن کیفیت آنلاین در سراسر کشور، نیازمند استفاده از مدل‌های ترکیبی در آموزش هستیم. بنده معتقدم که باید سراغ آموزش ترکیبی که تلفیقی از آموزش آنلاین و سنتی است برویم. توسعه در آموزش آنلاین امری واجب و ضروری است. نکته مهم این است که نباید این تجربیات را کنار زده و آموزش آنلاین را به صورت کلی کنار بگذاریم.

براساس این گزارش و با اعلام دبیرخانه جشنواره «فرصت» مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 20 شهریورماه تمدید شده است.

شیوه حضور در جشنواره:

علاقمندان جهت شرکت در جشنواره فرم بارگذاری شده در سایت را دانلود و به آدرس رایانامه( ایمیل) و شماره واتساپی اعلام شده ارسال فرمایند.

تماس با ما:

آدرس سایت: sarv.farhangsara.ir

آدرس رایانامه یا ایمیل جشنواره: forsatsarv@gmail.com

شماره واتساپ: 09335979594

انتهای پیام/

گزارش خطا
اخبار مرتبط

فرهنگ آموزش آنلاین دغدغه جدی جشنواره «فرصت» باشد/

همه می‌توانند از ایده‌ها و تجربیات آموزش آنلاین منتفع شوند

جشنواره «فرصت» تجربیات نسل جدید را به اساتید سنتی منتقل می‌کند/

باز کردن گره‌های آموزش آنلاین با ارائه تجربیات ناب

ورود آموزش آنلاین به سیستم آموزشی کشور باید جدی‌‌تر گرفته شود/

جشنواره فرصت محلی برای کسب ایده از سوی برنامه‌ریزان آموزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار
«از خود تا خانواده» در فرهنگسرای سلامت
تجلیل از مردی که اعتبار تئاتر را حفظ کرد؛ بزرگداشت میکائیل شهرستانی در ارسباران
رونمایی از کتاب «تقویم تاریک» در فرهنگسرای اندیشه
خوانش گروهی کتاب «من و کتاب» در کتابخانه تلاش
نمایش و نقد فیلم «بخور عبادت کن عشق بورز» در فرهنگسرای ارسباران
«تهرانِ کتابخوان‌ها»؛ برنامه‌های سازمان فرهنگی‌هنری به مناسبت هفته کتاب
مهران مدیری: در «مرد سه هزار چهره» نقش پدرم را بازی می‌کنم/ پخش از نوروز ۱۴۰۵
دستِ پُرِ باغ کتاب در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
نشست «بازنمایی شهر تهران در اجرا و روایت‌های دراماتیک» در جشنواره تئاتر شهر
«کتابخانه صنعت» در شرکت پارس‌خودرو
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۴
نشست صمیمی با نویسنده محبوب در کتابخانه پرتو
هوشنگ کامکار: نام احمد پژمان در تاریخ موسیقی جهان باقی خواهد ماند
برگزیدگان نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر معرفی شدند
اعلمی: جشنواره فیلم شهر، مدرسه‌ای برای فیلمسازان نسل آینده ایران
برپایی «خیمه یاس» برای دومین سال متوالی در منطقه ۲۲
«در پناه کتاب»؛ فرهنگسرای خاوران میزبان نویسندگان در هفته کتاب و کتاب‌خوانی
اختتامیه نهمین جشنواره فیلم شهر در برج میلاد برگزار می‌شود
رونمایی «کتاب ایلیا، جادوی سرخ» در فرهنگسرای اندیشه
نشست بررسی و خوانش کتاب «دوباه فکر کن» در کتابخانه تلاش
آیین رونمایی از كتب حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر به همت فرهنگسرای نهج‌البلاغه برگزار می‌شود
رویداد آموزشی تفریحی «خلاقستان ۵» در کتابخانه رحماندوست برگزار می‌شود
نمایشگاه عکس «مهاجرانه» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی گشایش یافت
آنچه در روز سوم جشنواره فیلم شهر می‌بینید
شهر و سینما در قاب نهمین جشنواره فیلم شهر/ مروری بر جشنواره‌ای که نگاه به شهر دارد