کد خبر: ۱۱۷۴۹۹

ابراز تمایل ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران

دبیر شورای صنفی نمایش، گفت: با توجه به استقبال از فیلم «دینامیت» حالا ۹ فیلم پرمخاطب برای ورود به چرخه اکران عمومی آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

ابراز تمایل ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرتضی شایسته عصر روز گذشته با اشاره به اینکه از دیروز سینماهای فعالیت خود را از سر گرفته‌اند، اظهار داشت: با توجه به استقبال خوبی که در هفته اول اکران فیلم سینمایی دینامیت از سوی مخاطبان شد حالا به نظر می‌رسد صاحبان دیگر آثار نیز ترغیب به نمایش فیلم‌های خود شده‌اند.

وی تاکید کرد: گیشه خوب دینامیت حتی رضایت سینماداران نیز برآورده کرده است و آنها نیز با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی تمام تلاش خود را می‌کنند که تا شرایط مناسبی را برای حضور مخاطبان در سینماها فراهم کنند.

دبیر شورای صنفی نمایش از ثبت درخواست‌هایی برای اکران فیلم‌ها به شورای صنفی نمایش نیز خبر داد و گفت: این درخواست‌ها در جلسه آینده شورای صنفی نمایش بررسی و نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.

شایسته با بیان اینکه در شرایط فعلی سینماداران نیز به دنبال فیلم‌های خوب و پرمخاطب هستند، افزود:  ما نیز در شورای صنفی نمایش تمام تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط برای اکران فیلم‌های پرمخاطب را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه می‌توان گفت اکران فیلم سینمایی دینامیت ترس از اکران را از صاحبان فیلم‌های سینمایی دور کرده است، گفت: همچنین سازمان سینمایی با پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قبال ۵ میلیارد فروش در گیشه به صاحبان فیلم‌ها، شرایط خوبی را برای اکران فراهم کرده است.

دبیر شورای صنفی نمایش، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۵ فیلم بسیار پرمخاطب و عالی وجود دارد که می‌تواند در چرخه اکران قرار گیرد، که از این بین ۹ فیلم تمایل به اکران عمومی دارند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)