کد خبر: ۱۱۷۴۹۹

ابراز تمایل ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران

دبیر شورای صنفی نمایش، گفت: با توجه به استقبال از فیلم «دینامیت» حالا ۹ فیلم پرمخاطب برای ورود به چرخه اکران عمومی آمادگی خود را اعلام کرده‌اند.

ابراز تمایل ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مرتضی شایسته عصر روز گذشته با اشاره به اینکه از دیروز سینماهای فعالیت خود را از سر گرفته‌اند، اظهار داشت: با توجه به استقبال خوبی که در هفته اول اکران فیلم سینمایی دینامیت از سوی مخاطبان شد حالا به نظر می‌رسد صاحبان دیگر آثار نیز ترغیب به نمایش فیلم‌های خود شده‌اند.

وی تاکید کرد: گیشه خوب دینامیت حتی رضایت سینماداران نیز برآورده کرده است و آنها نیز با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی تمام تلاش خود را می‌کنند که تا شرایط مناسبی را برای حضور مخاطبان در سینماها فراهم کنند.

دبیر شورای صنفی نمایش از ثبت درخواست‌هایی برای اکران فیلم‌ها به شورای صنفی نمایش نیز خبر داد و گفت: این درخواست‌ها در جلسه آینده شورای صنفی نمایش بررسی و نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.

شایسته با بیان اینکه در شرایط فعلی سینماداران نیز به دنبال فیلم‌های خوب و پرمخاطب هستند، افزود:  ما نیز در شورای صنفی نمایش تمام تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط برای اکران فیلم‌های پرمخاطب را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه می‌توان گفت اکران فیلم سینمایی دینامیت ترس از اکران را از صاحبان فیلم‌های سینمایی دور کرده است، گفت: همچنین سازمان سینمایی با پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قبال ۵ میلیارد فروش در گیشه به صاحبان فیلم‌ها، شرایط خوبی را برای اکران فراهم کرده است.

دبیر شورای صنفی نمایش، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۵ فیلم بسیار پرمخاطب و عالی وجود دارد که می‌تواند در چرخه اکران قرار گیرد، که از این بین ۹ فیلم تمایل به اکران عمومی دارند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
حامد همایون: چیزی دلنشین‌تر از یک همخوانی زیبا و دورهمی شاد نیست
تجلیل از خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه در جشن بزرگ «ایران عزیز»
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران