کد خبر: ۱۱۷۵۳۱

عضو هیئت داوران جشنواره «بانوی ایران زمین»:

حضور بانوان در یک رویداد هنری فرصت مغتنمی است

عضو هیئت داوران جشنواره «بانوی ایران زمین» معتقد است که نگاه هوشمندانه و خلاقانه هنرمند به جامعه و رخدادهای جاری زندگی زمینه‌ساز ماندگاری اثر هنری می‌شود.

حضور بانوان در یک رویداد هنری فرصت مغتنمی استبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،  نخستین جشنواره نمایش رادیویی «بانوی ایران زمین» به همت فرهنگسرای سرو با موضوع حیا و ارزش‌های فردی و اجتماعی آن از 21 تیرماه تا 20 مردادماه برگزار می‌شود. این جشنواره شامل بخش‌های گزارش برنامه ترکیبی رادیویی، نمایش رادیویی و روایت داستانی است و بخش ویژه آن خلاقیت در دوبله است.

مجید حیدری، هنرمند باسابقه هنرهای نمایشی و فارغ التحصیل رشته ادبیات نمایشی، عضو هیئت داوران این جشنواره است. او سابقه بازیگری، نویسندگی و کارگردانی داشته و نزدیک به دو دهه است که در اداره کل نمایش رادیو به عنوان نویسنده فعالیت دارد.

وی با اشاره به حضور رادیو از دیرباز تا به امروز در زندگی مردم گفت: ما در عصرِ ارتباطات زندگی می‌کنیم و رادیو در طولِ سالیان حضورش در بین مردم ثابت کرده که رسانه‌ای تاثیرگذار و ممتاز به شمار می‌آید، چرا که می‌تواند جمعِ کثیری از مردم جامعه را با خودش همراه کند.

وی اضافه کرد: تلفیق هنر با اعتقادات همواره یکی از راه‌های ماندگاری آثار هنری بوده و هست. از این روی، بهره‌گیری از شخصیت‌های برجسته دینی، ملی و میهنی می‌تواند بستر مناسبی را برای ارائه زیباترین آثار هنری فراهم کند. بنده معتقدم که جشنواره «بانوی ایران زمین» فرصتی برای بیانِ ناگفته‌هاست که در قالب رادیو و نمایش‌های رادیویی فراهم شده است.

وی حضور بانوان در این جشنواره را اتفاقی مبارک دانست و گفت: نباید فراموش کنیم که نیمی از جمعیت جامعه ما را زنان تشکیل می‌دهند. آنان به واسطه نقش‌آفرینی فعال خود در عرصه‌های اجتماعی می‌توانند در سرنوشت حیات سیاسی و اجتماعی کشور نقش به‌سزایی را ایفا کنند؛ از این روی حضو حداکثری‌شان در این جشنواره فرصت مغتنمی به شمار می‌رود.

حیدری درباره ملاک‌های داوری در این جشنواره توضیح داد و گفت: در خلق و شکل‌گیری اثر هنری آنچه بیشتر به چشم می‌آید، نگاه ریزبینانه و موشکافانه به فضای جامعه و درک درست از رخدادهای جاری زندگی است؛ در هر رقابت هنری ملاکِ سنجش، نگاه متفاوت و زاویه دید خاصِ هنرمند و کشفِ ناگفته‌ها به زبان و کلامی دیگر است. در داوری این رویداد حتما به نگاه هوشمندانه و خلاقانه هنرمندان و استفاده از زبانی دیگرگونه در تولید و ثبت آثارهنری توجه خواهد شد.

وی در پایان گفت: از دوستان و عزیزان علاقه‌مند درخواست می‌کنم که این فرصت را غنیمت دانسته و سعی کنند با توجه به اندوخته هنری خودشان و استفاده از خلاقیت فردی و جمعی آثاری را تولید و عرضه کنند. این جشنواره فرصت مناسبی برای شنیدن و نقد آثار هنرمندان را فراهم آورده و از این نظر باید از این فرصت استفاده کرد. امیدوارم این حرکت شایسته که از طرف بانیان هنری این اتفاق در فرهنگسرای سرو شکل گرفته است، فرصتی را فراهم کند تا هنرمندان عزیز بتوانند با دست پُر و با خلق آثار درخشان، شاخص و ماندگار برگ زرینی را در عرصه هنر این مرز و بوم به نمایش بگذارند.

براساس این گزارش، درگاه ارسال آثار از دو طریق است؛ شماره واتساپی 09308469744 و آدرس ایمیل banooiranzamin@yahoo.com. هم‌چنین برای کسب اطلاعات بیشتر از فراخوان و محورهای جشنواره، علاقه‌مندان می‌توانند با شماره 88881879 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

گزارش خطا
اخبار مرتبط

عضو هیئت داوران جشنواره رادیویی «بانوی ایران زمین»:

جشنواره «بانوی ایران زمین» فرصتی برای استعدادیابی گویندگان جوان است

ورود آموزش آنلاین به سیستم آموزشی کشور باید جدی‌‌تر گرفته شود/

جشنواره فرصت محلی برای کسب ایده از سوی برنامه‌ریزان آموزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار

صفحه اول روزنامه ها- پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۴۰۴

تمدید مهلت ارسال اثر به جایزه «ساعد باقری»‌؛ استقبال خوب شرکت‌کنندگان

فرهنگسرای منتظر با برنامه‌های متنوع فرهنگی میزبان نمازگزاران می‌شود

قاب‌هایی به رنگ مهر «مادرانه» در نگارخانه آبی

عکس؛ دومین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

فیلم؛ نخستین شب مجالس تعزیه «شبیه نور» در خانه هنرمندان ایران

انتشار خاطرات یک فعال اصلاح‌طلب زن در «تا آن ستاره»

برگزاری آیین سنتی تعزیه‌خوانی در فرهنگسرای سلامت

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه

نمایش ۶۰ اثر از بزرگان خوشنویسی در نیاوران

صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۴۰۴

ترانه‌ای برای وطن در فرهنگسرای ارسباران

آموزش تکنیک‌های مطالعه در «با هم بخوانیم» کتابخانه داوودیه

خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری می‌تواند به متولی هنر تعزیه در شهر تهران تبدیل شود

نمایش و نقد فیلم «تاندربولتز» در فرهنگسرای ارسباران

اکران مستندی درباره تاریخچه پیدایش تعزیه

«ای ایران بخوان» به میدان انقلاب رسید

کتابی که بعد از ۴۰ سال همچنان قابل رجوع است؛ سید جعفر شهیدی و تحقیق در تاریخ

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

آشنایی با ابزارهای متنوع هوش مصنوعی در فرهنگسرای فردوس

فراخوان مسابقه روایت‌نویسی «به نام وطن» منتشر شد

۶ شب تعزیه و مرثیه‌خوانی در باغ کتاب تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۷ تیر ماه ۱۴۰۴

خوانش نمایشنامه «راز پروانه‌ها» در فرهنگسرای عطار نیشابوری

فرشته‌ها شبیه «فرشته‌»اند؛ آقازاده‌ها این دختر را خوب بشناسند