کد خبر: ۱۱۸۱۵۲

آثار برتر پویش تولید محتوای سواد رسانه‌ای انتخاب شد

رئیس پویش تولید محتوای سواد رسانه‌ای از انتخاب 22 اثر برتر ارسالی به این پویش خبر داد.

آثار برتر پویش تولید محتوای سواد رسانه‌ای انتخاب شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، حسین اسحاقی با اشاره به اتمام داوری آثار رسیده به پویش تولید محتوای سواد رسانه‌ای اظهار کرد: هیئت‌داوران این آثار از میان 800 اثر دریافتی انتخاب کرده که اسامی آنان طی روزهای آتی در سایت اختصاصی پوش اعلام خواهد شد.

وی افزود: مقرر بود اختتامیه پویش در شهر تاریخی جیرفت برگزار شود که با توجه به شرایط حاد کرونایی کشور و جنوب کرمان، بنا بر نظر شورای سیاست‌گذاری مراسم لغو و هدایا، لوح تقدیر و تندیس یادبود از طریق پست برای منتخبان ارسال شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان و رئیس پویش منطقه‌ای تولید محتوای سواد رسانه‌ای تصریح کرد: نخستین پویش تولید محتوای سواد رسانه‌ای از سوی این اداره کل و مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

اسحاقی با اشاره به آغاز این پویش در اوایل سال 1399 با موضوع سواد رسانه‌ای و سبک زندگی، ادامه داد: ارتقای کمی و کیفی صنعت تولید محتوای سواد رسانه‌ای در بستر شبکه‌های اجتماعی مهم‌ترین هدف پویش به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: در فراخوان همچنین امکان ارسال آثار با موضوعات «نقش فضای مجازی در معرفی شخصیت سردار سلیمانی»، «سواد رسانه‌ای»، «تعادل بازار محصولات کشاورزی و جهش تولید» و «نقش سواد رسانه‌ای در مقابله با کرونا» نیز برای علاقه‌مندان فراهم آمد.

بر اساس این گزارش به نقل از خبرگزاری فارس، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان گفت: شرکت‌کنندگان آثار خود را با محتوای مردمی و حرفه‌ای در قالب‌های صوت، تصویر و متن در شبکه‌های اجتماعی داخلی یا خارجی به اشتراک‌گذاری گذاشته و سپس آن را در تارنمای پویش به نشانی Mediatechs.ir ثبت کرده‌اند.

اسحاقی با تجلیل از شبکه توسعه اجتماعی رسالت، شرکت پردازش اطلاعات مالی و مشاور سرمایه‌گذاری پارت به عنوان حامیان اصلی پویش بیان کرد: ریاست مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، معاون امور محتوایی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور و دبیر پویش نیز نقش بسزایی در به سرانجام رسیدن این مهم داشته‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران