کد خبر: ۱۱۸۲۸۱

از هنرمند ژاپنی خوشنویسی ایرانی و استاد زبان فارسی تجلیل شد

در پی برگزاری سمینار مجازی "معرفی خوشنویسی ایرانی توسط هنرمند ژاپنی" از سوی رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن و اجرای زنده این هنر برجسته و فاخر ایرانی توسط هنرمند ژاپنی هیساکو تسونادا، با هماهنگی اداره کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، انجمن خوشنویسان ایران از این هنرمند تجلیل شد.

از هنرمند ژاپنی خوشنویسی ایرانی و استاد زبان فارسی تجلیل شد
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر، به نقل از رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن، در پی برگزاری سمینار مجازی "معرفی خوشنویسی ایرانی توسط هنرمند ژاپنی" در ژاپن و اجرای زنده این هنر برجسته و فاخر ایرانی توسط هنرمند ژاپنی هیساکو تسونادا، با هماهنگی اداره کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور، انجمن خوشنویسان ایران از این هنرمند تجلیل شد.
وی بیش از 30 سال از عمر خویش را برای یادگیری زبان و ادبیات فارسی و همچنین هنر خوشنویسی به کار گرفت و لوح تقدیر انجمن خوشنویسان به همراه دیوان نفیس حافظ در محل رایزنی فرهنگی توسط حسین دیوسالار به وی اهداء شد.
 
دیوسالار در این زمینه گفت: روابط تاریخی، فرهنگی و طولانی دو کشور ایران و ژاپن مدیون ایران شناسان، اسلام شناسان، اساتید زبان و ادبیات فارسی و هنرمندانی از ژاپن و ژاپن شناسان ایرانی است که توانستند در ایجاد شناخت هر چه بیشتر دو ملت نقش آفرینی نمایند و همواره قدردان تلاش ها و نقش موثر آنان بوده و خواهیم بود.
وی با اشاره به همکاری ها و فعالیت های این هنرمند و استاد زبان و ادبیات فارسی افزود: بسیار خرسندم که در طول این سال ها، از همکاری های نزدیک خانم تسونادا برخوردار هستیم که با عشق و علاقه فراوان در جهت توسعه تعاملات فرهنگی دو کشور تلاش می کنند و در طول حدود سی سال گذشته در جهت یادگیری زبان فارسی و هنر خوشنویسی با جدیت فراوان گام برداشته اند و اثرات ماندگاری را از خود به یادگار گذارده اند.
رایزن فرهنگی و نماینده بنیاد سعدی در ژاپن به برگزاری دوره های آموزش زبان فارسی در این کشور هم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه با همکاری خانم تسونادا در این زمینه نیز شاهد اجرای دقیق، مستمر و برنامه ریزی شده دوره های زبان و ادبیات فارسی بدون توقف بوده ایم و حتی پس از کرونا نیز دوره های آموزش زبان فارسی رایزنی فرهنگی به طور کامل دنبال شد و شاهد رشد فارسی آموزان و توسعه فعالیت ها بوده ایم و در حال حاضر در دو سطح ویژه کودکان و نوجوانان و بزرگسالان برگزار و فارسی آموزانی ز سراسر ژاپن در آن حضور دارند.
تسونانادا هم ضمن تشکر از مردم ایران و رایزنی فرهنگی در حمایت از فعالیت های آموزشی و هنری در ژاپن، از انجمن خوشنویسان ایران تقدیر کرد.
در لوح تقدیر انجمن خوشنویسان ایران به امضاء عارف براتی آمده است:
"هنرمند گرامی سرکار خانم هیساکو تسونادا
احتراما طی طریق در عالم هنر ذکر ثنای حق است و زهی ذکر که از زبان بگذرد و به دست آید و گوشه ای از جمال مذکور را بر پرده ای نقش کند یا پرده ای بنوازد و چشم ها و گوش ها را از فراموشی به ذکر در آورد.
انجمن خوشنویسان ایران زحمات هنرمند عزیز غیر فارسی زبان را که با نبوغ سرشار به فراگیری زبان فارسی و هنر خوشنویسی اهتمام ورزیده و تلاش های زاید الوصفی در اشاعه هنر فخیم خوشنویسی ایرانی به انجام رسانیده ارج نهاده و امیدواریم همچنان شمع وجودتان در عرصه های مختلف زندگی تابنده و درخشان باشد. توفیق قرین راهتان باد."
 
هیساکو تسونادا علاوه بر خوشنویسی ایرانی به زبان وادبیات فارسی نیز تسلط دارد و در حال حاضر از سوی رایزنی فرهنگی، زمینه تدریس و آموزش وی به مخاطبان و فرهنگ دوستان ژاپنی فراهم گردیده که با توجه به شیوع کرونا در حال حاضر به صورت مجازی برگزار می شود.
همچنین با معرفی رایزنی فرهنگی و با هماهنگی دفتر یونسکو در ایران، تعدادی از آثار وی در جشنواره و نمایشگاه "رقص قلم" با آثار هنرمندان کشورهای حوزه جاده ابریشم و از جمله 6 هنرمند دیگر ژاپنی نیز چندی قبل در مراسم ویژه ای در ایران به نمایش درآمد.
پیش از این نیز دکتر حداد عادل رئیس بنیاد سعدی از تلاش ها و زحمات این استاد زبان فارسی تجلیل و لوح تقدیر اهداء نمود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

فراخوان عضویت در حلقه نمایشنامه‌خوانی فرهنگسرای عطار نیشابوری در فصل بهار

«دختر یعنی امید»؛ جشن روز دختر در خانه فرهنگ گرمدره

اردوی ویژه در فرهنگسرا‌های پایتخت برای ۱۰ هزار دختر نوجوان

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

نمایش و نقد «مجمع کاردینال‌ها» در سینما اندیشه

پنجاه و چهارمین نشست «بچه‌های رستا» در فرهنگسرا‌های تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۷ اردیبهشت‌ماه

نمایشگاه لوگو نام «نام و نشان» در ایستگاه مترو شهید بهشتی (ره)

خوانش گروهی کتاب «خاله بازی» در کتابخانه دکتر شریعتی

هفته گرافیک با افتتاح ۳ نمایشگاه آغاز می‌شود

«غلبه بر دلشوره‌ها» در پاتوق کانونی فرهنگسرای فردوس

نمایشگاه گروهی نقاشی «هایکا» در نگارخانه کلک خیال

دختران ایران و غزه در دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)

پنجاه و یکمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «من زمینم تو درخت»

اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹ برپا شد

تماشای یک اردیبهشت موسیقایی در ایران عزیز؛ برنامه کنسرت‌ها اعلام شد

نویسنده مصری بوکر عربی ۲۰۲۵ را به خانه برد

شروع انبارگردانی در سروستان/ تعطیلی موقت کتابفروشی بزرگسال

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴

رونمایی از کتاب صوتی «کی بود کی نبود» با صدای ثریا قاسمی در فرهنگسرای ارسباران

«نزدیکِ صبح» شعرهای سپید کوتاه‌ با موضوع فلسطین منتشر شد

سی و هشتمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

داوری آثار جایزه جهانی «شهر شعر» با مشارکت ۵۰ داور شاخص

صابر ابر و الهام کردا دوباره همبازی می‌شوند

علیرضا داوودنژاد با این فیلم مدرن خود، گویی یک جوان سینماگر ۲۵ ساله است