کد خبر: ۱۱۸۳۰۰

ضرورت آموزش موضوعات محیط زیستی به کودکان

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار گفت: شهری از نظر محیط زیستی زیست‌پذیر است که برای کودکان ما قابل زیست باشد و چه خوب است که با فراهم کردن بسترهای لازم، آنان را در موضوعات مختلف شهری دخیل کنیم.

ضرورت آموزش موضوعات محیط زیستی به کودکان//
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری فرهنگ و هنر ، شینا انصاری شب گذشته در آیین رونمایی مجازی نشریه الکترونیک محیط زیستی چناربان با اشاره به اینکه محتوای این نشریه توسط خود کودکان تولید می شود، گفت: در اداره کل محیط زیست موضوعات و مسائل عدیده‌ای پیگیری می‌شود مانند آلودگی‌ها، بازچرخانی آب، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و رصد موضوعات مختلف محیط زیستی در مجموعه شهرداری تهران. یکی از مهمترین موضوعات آموزش و ارتقای فرهنگ محیط زیستی است البته که در این خصوص  نهادها و سازمان های مختلف دخیل هستند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران ادامه داد: در رابطه با فرهنگسازی اگر بخواهیم آموزش‌ها هدفمند باشند، لازم است تا از سنین کودکی شروع کنیم. کودکان دیدگاه و ایده‌های بسیار خوبی دارند که نوع نگاه آن‌ها بسیار اثربخش خواهد بود.

وی افزود: در این میان عبارت «شهروند کودک» مطرح می شود که اغلب از سوی تصمیم‌گیران مورد غفلت قرار می گیرد. ما باید کودکان را نیز به عنوان شهروندان بپذیریم چراکه آنان نیز حق زندگی و اظهار نظر دارند.

به گزارش ایسنا انصاری در ادامه اظهار کرد: در شهرداری تهران علاوه بر اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار، اداره کل آموزش های شهروندی نیز در حیطه آموزش و فرهنگسازی فعالیت دارد که تا به حال اقدامات خوبی در زمینه آموزش از سوی آن ها صورت گرفته است. از جمله نمایشگاه  نقاشی تحت عنوان " تهران از نگاه کودکان" که در سال های اخیر به صورت مستمر در حال برگزاری است.  

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار با تاکید بر اینکه شهری که می‌سازیم باید برای کودکان نیز قابل استفاده باشد، گفت: در مصوبه شورای اسلامی شهر تهران در زمینه «شهر دوستدار کودک» آمده است که اگر بخواهیم شهری دوستدار کودک بسازیم باید از جنبه‌های مختلف و با مولفه‌های گوناگون از جمله از منظر محیط زیستی نیز برای کودکان قابل استفاده باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه سعی می‌کنیم تا شهر را با کودکان و برای کودکان بسازیم، تاکید کرد: مساله‌ای که بسیار در این زمینه حائز اهمیت است، «آموزش» است، اینکه این آموزش ها از سنین کودکی شروع شود تا در وجود آن‌ها به باور و ارزش تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، انصاری با اشاره به اینکه آموزش‌ها باید مستمر و مداوم باشد، تصریح کرد: نشریه الکترونیکی چناربان از ابزارهای مختلف مانند داستان، گفت و گو، ویدئو و غیره که توسط کودکان انجام می شود، بهره می گیرد که همین امر باعث می شود که این رده سنی علاوه بر اینکه با مفاهیم محیط زیستی آشنا می شوند، آموزش نیز ببینند. امیدواریم این نشریه بتواند با جذب مخاطبان بیشتر، قدم های خود را استوارتر بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران