کد خبر: ۱۱۸۵۸۷

شنیدن قطعات 6 آهنگساز معاصر ایرانی/ موسیقی و هویت ایرانی چیست؟

مهرداد غلامی از نوازندگان و وآهنگسازان شناخته شده حوزه موسیقی کلاسیک به تازگی آلبومی شامل اجرای قطعاتی از 6 آهنگساز معاصر ایرانی را منتشر کرده است.

شنیدن قطعات شش آهنگساز معاصر ایرانی/ موسیقی و هویت ایرانی چیست؟به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، آلبوم «قطعاتی برای فلوت» عنوان یکی از تازه‌ترین آثار منتشرشده در بازار موسیقی است که طی روزهای گذشته با هنرمندی مهرداد غلامی پیش روی مخاطبان قرار گرفت.

آلبوم قطعاتی برای فلوت اثری است شامل قطعاتی از شش آهنگساز معاصر ایرانی با نوازندگی فلوت مهرداد غلامی است که وی در این آلبوم، آثار آهنگسازانی چون مهرداد پاکباز، نسترن یزدانی، سامان صمدی، نگین زمردی، هوشیار خیام و آیدین صمیمی‌مفخم را برای ساز فلوت پیاده سازی کرده است.

به گزارش مهر وی درباره این اثر نوشته است:

«آلبوم قبلی من در روزهای آخر اقامتم در ایران و در شرایطی ضبط شد که آماده می‌شدم برای ادامه تحصیل از ایران مهاجرت کنم؛ آلبومی که جایزه‌ای بود از طرف انجمن فلوت ایران برای ضبط اولین مجموعه آثار ایرانی برای فلوت. از آن روزها تا این مجموعه نه سال می‌گذرد؛ نه سالی که مدام ضبط آلبوم بعدی را در تلاشی برای بهتر شدن به تعویق انداختم. برای یک هنرمند، زمان و تصور بهتر شدن همیشه به صورت همزمان فلج‌کننده و انگیزه دهنده است.

این آلبوم از بستر مطالعات دوره دکترای من به ثمر رسید، وقتی که نوشتن درباره هویت ایرانی و تاریخ موسیقی غربی در ایران و تلاش برای حل (!) این مسئله بیشتر من را به عمق ناتوانی در جواب دادن یک سوال ساده فرو برد: موسیقی و هویت ایرانی چیست؟


هر کدام از قطعات این آلبوم به نحوی از هویت ایرانی بهره می‌برند. از سکوت‌ها و تغییرات رنگ تا گام‌ها و ریتم‌ها و ترکیبات پیچیده‌تر هارمونی و یا حتی دعایی اوستایی. در طول این مسیر، مثل همیشه خوشبختی این را داشتم که با دوستان عزیزی که بزرگوارانه برای من نوشتند همکاری کنم.

این آلبوم نه اولین است و نه آخرین، بلکه تصویری از زمانه‌ای است که در این سال‌ها زندگی کرده‌ایم.»

«ترکیب بندی شماره ۵ برای فلوت آلتو» از مهرداد غلامی، «از ابرها» به آهنگسازی نسترن غلامی، «سایه‌های رقصان برای فلوت آلتو» از نگین زمردی، «نامه‌هایی از قرنطینه ۲» به آهنگسازی هوشیار خیام، «ترکیب بندی برای فلوت آلتو» به آهنگسازی مهرداد پاکباز، «اشا» به آهنگسازی سامان صمدی، «نامه‌هایی از قرنطینه ۱» به آهنگسازی هوشیار خیام، «شیون» به آهنگسازی آیدین صمیمی مفخم قطعاتی هستند که در این آلبوم گنجانده شده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس