کد خبر: ۱۱۹۰۴۰

آغاز سالانه «ساتین» با نمایش آثار هنرمندان ایرانی و افغانستانی

دومین سالانه هنرهای تجسمی «ساتین» با نمایش آثار هنرمندان ایرانی و افغانستانی و با موضوع «نگرش تازه، بیان نو» از روز جمعه ۱۶ مهرماه در موسسه صبا آغاز به کار کرد.

آغاز سالانه «ساتین» با نمایش آثار هنرمندان ایرانی و افغانستانیبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به نقل از روابط عمومی رویداد، نمایشگاه آثار برگزیده دومین سالانه «ساتین» جمعه ۱۶ مهرماه در مؤسسه فرهنگی هنری صبا آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه بیش از ۳۰۰ اثر در پنج رشته نقاشی، مجسمه، چاپ دستی، عکاسی و هنرهای جدید در گالری‌های ملی و خیال شرقی مؤسسه صبا به نمایش درآمده است.

دومین سالانه «ساتین» با موضوع «نگرش تازه، بیان نو» به دنبال رویکردی متفاوت در ارائه مفهوم هنر و فراهم کردن بستری مناسب جهت نمایش، فروش و حمایت از آثار هنرمندان جوان مستعد و خلاق است.

پس از اعلام فراخوان در مدت ۶ ماه بیش از ۳۰۰۰ اثر به دبیرخانه سالانه رسید که به لحاظ کمی و کیفی رشد قابل توجهی نسبت به اولین دوره سالانه داشتند. داوری آثار توسط ۱۳ نفر از اساتید هنر در ۲ مرحله انجام شد و در نهایت حدود ۳۰۰ اثر از ۱۵۰ هنرمند به مرحله نمایش راه یافت. جهت حمایت از هنرمندان، تمامی آثار توسط کارشناسان قیمت‌گذاری شده و امکان خرید آنها در نمایشگاه فراهم شده است.

دومین سالانه هنرهای تجسمی «ساتین» به‌صورت غیررقابتی برگزار می‌شود و هیات داوران در هر بخش ۲ نفر را به عنوان دریافت‌کننده بورس حمایتی «ساتین» به مبلغ هفتاد میلیون ریال معرفی می‌کنند. داوران بخش عکاسی فرهاد فخریان و پرهام تقی اف، بخش نقاشی محمد خلیلی و خسرو خسروی، بخش چاپ دستی مهرداد ختایی، شکوفه فلاح و رضا هدایت، بخش مجسمه‌سازی نرگس حریریان، روح‌الله شمسی زاده و کامبیز صبری، بخش هنرهای جدید هلیا دارابی، رزیتا شرف جهان و شهرام انتخابی هستند.

بخش جنبی دومین سالانه «ساتین» نیز به نمایش آثار هنرمندان افغانستانی اختصاص یافته است. در این بخش ۵۰ اثر از ۲۵ هنرمند افغانستانی مقیم ایران و افغانستان در شاخه‌های نقاشی، طراحی، نقاشی‌خط، عکاسی، ویدئوآرت و … به نمایش گذاشته شده است.

سالانه «ساتین» در دومین دوره با حمایت معنوی مؤسسه فرهنگی اکو و دانشگاه هنر فرشچیان برگزار شده است.

علاقه‌مندان برای بازدید از آثار برگزیده دومین سالانه «ساتین» می‌توانند تا ۳۰ مهرماه همه روزه از ساعت ۱۱ تا ۲۰ به فرهنگستان هنر به نشانی خیابان ولیعصر (عج)، بین بزرگمهر و طالقانی، خیابان برادران شهید مظفر، پلاک ۱۲۵، مؤسسه صبا، گالری‌های ملی و خیال شرقی مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)

نشست نقد و بررسی کتاب «آن مرد بی‌نهایت» در فرهنگسرای سرو

آغاز پویش «هر ایرانی یک صندوق صدقه الکترونیکی»

آغاز ثبت‌نام جشنواره تابستانه «نو+جوانه‌ها» در تهران

«زن و بچه» سعید روستایی پروانه نمایش گرفت

چهارمین نشست کانون پیشگامان ظهور با موضوع امام زمان(عج) در فرهنگسرای عطار نیشابوری

تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح الله» منتشر شد

شاعران در بیعت با شهید غیرت سرودند؛ «قصه جریحه‌دار» میراث‌دار خون شهید

بازدید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی در روز ارتحال امام(ره) رایگان است

پنجاه و ششمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «انقلاب به افق قلب‌ها»

دومین جشنواره گلابگیری فرهنگسرای معرفت

آموزش نمایش خلاق کودک و نوجوان در فرهنگسرای ارسباران

دوره تربیت ژورنالیست سینما و تلویزیون برگزار می‌شود

جلسات هفتگی «مثنوی‌خوانی» در فرهنگسرای ابن سینا

آغاز دوبله «آن‌شرلی» با نصرالله مدقالچی و مریم شیرزاد

اعتراض هنرمندان ۴۲ کشور جهان به جنایات رژیم صهیونیستی با زبان هنر