کد خبر: ۱۱۹۰۶۱

نمایشگاهی از آثار کودکان در کتابخانه ملی

با فرارسیدن هفته کودک، نمایشگاه آثار کودکان مربوط به داستان‌های شاهنامه و کتاب‌های داستان ایرانی برگزار شده است.

نمایشگاهی از آثار کودکان در کتابخانه ملی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر ، نمایشگاه آثار کودکان با موضوع کتاب‌های داستان ایرانی از روز شنبه (۱۷ مهرماه) در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برپا شده است.

هانیه گرائیلی، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در توضیح برپایی این نمایشگاه گفت: وقتی نام کتابخانه ملی ایران مطرح می‌شود، باید همه اقشار جامعه از جمله کودکان و نوجوانان را در نظر گرفت. به همین دلیل، کتابخانه ملی بخشی ویژه کودک و نوجوان دارد و در مدیریت جدید به این بخش از اقشار جامعه، به عنوان آینده‌سازان ایران توجه شده است. به همین منظور بسیاری از منابع با کمک مصطفی رحماندوست احصا و دیجیتال‌سازی شد.

او ادامه داد: به همین دلیل، در هفته کودک، نمایشگاه آثار کودکان مربوط به داستان‌های شاهنامه، مولانا و برخی از داستان‌های ایرانی با همکاری مجموعه فرهنگی و هنری آسمان در سازمان و کتابخانه ملی ایران در حال برگزاری است.

مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران سپس اظهار کرد: پیش از شیوع ویروس کرونا، برنامه‌های متنوعی برای کودکان کار برگزار می‌کردیم اما به دلیل محدودیت‌های ایجادشده در ایام کرونا شیوه برگزاری این برنامه‌ها تغییر کرده و اکنون در این نمایشگاه آثاری از کودکان کار و بهزیستی نیز از سنین مختلف به نمایش گذاشته شده است.
 
همچنین سپهرداد جم، مسئول برگزاری این نمایشگاه گفت: مجموعه فرهنگی و هنری آسمان نگاه ویژه‌ای به پیشبرد امور مطالعاتی و تحقیقاتی پژوهشگران حوزه کودک داشته است و در این مسیر سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران به عنوان سازمانی خدمات‌محور نقش مهمی را در ارائه منابع مرتبط به پژوهشگران کودک دارد و برگزاری این دوره از نمایشگاه در کتابخانه ملی ایران گامی موثر در مسیر مطالعات در حوزه کودکان است.

بنا بر اعلام، نمایشگاه آثار کودکان به مناسبت پنحمین سالگرد موزه مجازی بین‌المللی هنر کودک برگزار شده و آثاری از کودکان کار و بهزیستی، موسسه پژوهشی دنیا، مجموعه مدارس بادبادک و خانه هنر خورشید در آن به نمایش درآمده است. این نمایشگاه از امروز (۱۷ مهرماه) تا پایان هفته برپا است و ساعت بازدید از ۹ تا ۱۵ در نظر گرفته شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو