کد خبر: ۱۱۹۰۸۶

آهنگساز ایرانی برنده یک جایزه بین‌المللی شد

آهنگساز و سرپرست گروه «کوارتت کاسته»، برای ساخت موسیقی متن فیلم «جنبل» جایزه‌ بهترین موسیقی فیلم را از جشنواره‌ فیلم زنان در رم ایتالیا دریافت کرد.

آهنگساز ایرانی برنده یک جایزه بین‌المللی شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به نقل از روابط عمومی بخش آهنگسازی پروژه، احسان صدیق آهنگساز و سرپرست گروه «کوارتت کاسته»، چندی پیش برای ساخت موسیقی متن فیلم «جنبل» جایزه بهترین موسیقی فیلم را از جشنواره فیلم زنان در رم ایتالیا دریافت کرد.

این جشنواره بین‌المللی که هر ساله در کشور ایتالیا برگزار می‌شود امسال با نگاهی ویژه به آثار فیلمسازان ایرانی به صورت آنلاین برگزار شد. فیلم «جنبل» به کارگردانی هادی کمالی مقدم و مینا بزرگمهر مستندی داستانی درباره خیالات مردم مناطق جنوبی ایران و برگرفته از ناخودآگاه جمعی ساکنان این منطقه و دیگر مناطقی است که مردم آن در حاشیه دریاها زندگی می‌کنند و موضوعاتی مثل عشق و طی طریق برای رسیدن به آن را در برمی‌گیرد.

احسان صدیق آهنگساز و نوازنده گیتار الکتریک درباره ایده اولیه شکل‌گیری موسیقی متن فیلم «جنبل» گفت: روایت داستانی این فیلم درباره جنوب ایران بود اما من تصمیم گرفتم موسیقی آن را خارج از فضای مرسوم موسیقی جنوب طراحی کنم چرا که اعتقاد دارم در کنار روایت داستان، موسیقی فیلم به مثابه یک دوئت رفتار می‌کند که علاوه بر داشتن شخصیتی مستقل در خدمت روایت داستان نیز قرار می‌گیرد.

این آهنگساز در ادامه با اشاره به نقش روایت‌گری موسیقی متن در فیلم افزود: صرفاً قصد روایت موسیقی جنوب ایران را نداشتم چون به نظرم ساخت موسیقی فیلم با ابزار و حال و هوای جغرافیایی که در آن فیلم ساخته می‌شود کاری ساده و پیش پا افتاده است که در سلیقه من نیست. به همین دلیل برای ساخت موسیقی فیلم «جنبل» به سراغ یک موسیقی تجربی رفتم و تلاش کردم تا به کمک سازهای بومی و غیربومی روایت موسیقی را انجام دهم.

در جشنواره بین‌المللی فیلم زنان در رم ایتالیا امسال علاوه بر نمایش فیلم «جنبل» فیلم‌هایی مثل «بنفشه‌ی آفریقایی» ساخته مونا زندی و «اهل آب» اثر آزاده بی‌زارگیتی، «مادر زمین» به نویسندگی و کارگردانی مهناز افضلی به نمایش درآمدند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹