کد خبر: ۱۱۹۴۵۴

نمایش عکس‌های ۵۰ ساله محمد احصایی از موزه‌های جهان

نمایشگاه عکس‌های ۵۰ ساله سید محمد احصایی خوشنویس و نقاش مطرح از موزه های دنیا جمعه هفتم آبان در گالری گلستان افتتاح می‌شود.

نمایش عکس‌های ۵۰ ساله محمد احصایی از موزه‌های جهانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، نمایشگاه عکس‌های ۵۰ ساله سید محمد احصایی خوشنویس و نقاش مطرح کشورمان از موزه‌های دنیا، به عنوان سومین دیدار هنرمند کاری از بهزاد حاتم عصر جمعه هفتم آبان در گالری گلستان افتتاح می‌شود.

«گنج بازیافته» عنوان این نمایشگاه است که هم زمان کتاب این مجموعه نیز رونمایی می‌شود.

اسلایدهای رنگی که استاد احصایی در دهه‌های ۱۳۴۰ و ۱۳۵۰، در روزگار دانشجویی خود گرفته است سرانجام به روی دیوار گالری می‌رود که بخش بزرگی از این عکس‌ها، نماهایی از موزه‌های جهان را به ثبت رسانده است.

شماری از این عکس‌ها از جمعه هفتم آبان در گالری گلستان به نمایش در می‌آید و همان جا کتابی با تعداد بسیار بیشتری از عکس‌ها رونمایی می‌شود.

نمایشگاه و کتاب گنج بازیافته، سومین نمایش و کتاب از رشته دیدار هنرمند از بهزاد حاتم است. در کتاب گنج بازیافته می‌خوانیم: «عکس‌های موزه‌ها هنرمند جوانی را نشان می‌دهد که با نگاهی هنرشناس و ستایشگر، آمده است که بیشتر ببیند و بستاید و بیاموزد و هم زمان عکاسی کنجکاو و تیزبین و بازیگوش را که ولی دریچه دوربینش را بر هر چیزی نمی‌گشاید. او بسیار گزیده و سنجیده و شکیبا رفتار می‌کند … یک گروه از عکس‌های احصایی از پیوند میان نگرنده و کار هنری است. برخی از اینها چیزی بیش از نگهداری یک دم درست از رو به رویی یک نگرنده با یک کار هنری است، احصایی با نگرش درست و با شکیبایی توانسته است از بسیاری از این رو به رویی‌ها و در آمیختن کار هنری و تماشاگر، یک کار هنری دیگر بیافریند.»

در کتاب در کنار بعضی از عکس‌ها یادداشتی درباره آن به خط احصایی آمده است که خواندنی و شیرین است و به ارزش کتاب می‌افزاید.

کتاب «گنج بازیافته» را مانند دو کتاب پیشین دیدار هنرمند، نشر نظر در همکاری با گالری ۱۰ منتشر کرده است. همه کتاب‌های این رشته دو زبانه است و متن انگلیسی آن ترجمه متن فارسی نیست و نویسنده آن را برای خواننده غیر ایرانی نوشته و گاه در آن چیزهایی را توضیح داده که خواننده ایرانی خود بر آن آگاه است.

نمایشگاه عکس‌های سید محمد احصایی، نخستین نمایشگاهی است که گالری گلستان پس از پاندمی کرونا به صورت حضوری برگزار می‌کند و بار دیگر این گالری قدیمی تهران درهای خود را روی مشتاقان هنر می‌گشاید.

گالری گلستان تا دوازدهم آبان در خیابان دروس، خیابان کماسایی، پلاک ۳۴ عکس‌های گنج بازیافته را به تماشا خواهد داشت.


گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)