کد خبر: ۱۱۹۵۹۷

برگزیدگان ششمین جشنواره بین‌المللی عکس «سلامت روان» معرفی شدند

برگزیدگان ششمین جشنواره بین‌المللی عکس «سلامت روان» ظهر امروز با برگزاری آئین پایانی معرفی شدند.

برگزیدگان ششمین جشنواره بین‌المللی عکس «سلامت روان» معرفی شدندبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، به نقل از روابط عمومی جشنواره، آئین پایانی ششمین جشنواره بین‌المللی عکس «سلامت روان» ظهر امروز یکشنبه ۹ آبان ۱۴۰۰ در سالن همایش‌های رازی و با حضور کمال حیدری معاون وزیر بهداشت و جعفر حسین نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و مسئولان سفارتخانه کشورهای برگزیده با حضور حداقلی نفرات و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

جایزه بزرگ جشنواره، مدال طلای فیاپ و همچنین جایزه ۲ هزار یورویی در این رویداد به امیر عنایتی به عنوان نفر اول بخش سلامت روان رسید و دیگر عکاسان ایرانی برگزیده در این جشنواره بهمن زارعی و علی اسدالهی‌سوته بودند که روبان فیاپ را دریافت کردند.

همچنین عکاسانی از کشورهای اسپانیا، روسیه، مالزی، ترکیه، ایرلند، مجارستان، هنگ‌کنگ و ویتنام جوایز بخش‌های مختلف را کسب کردند و جایزه بهترین کلوپ عکس به کشور چین رسید که نمایندگان سفارتخانه‌های این کشورها جوایز برگزیدگان را دریافت کردند.

در ششمین دوره جشنواره «سلامت روان» که در سه بخش با موضوع آزاد، موضوع سلامت روان و موضوع کووید ۱۹ (کرونا) برگزار شد، ۳۰ هزار اثر از ۴ هزار عکاس از ۸۲ کشور جهان (۵۸ درصد عکاسان خارجی و ۴۲ درصد عکاسان ایرانی) به دبیرخانه جشنواره رسید و از سوی یک هیأت داوری بین‌المللی ارزیابی و داوری شد.

رومن نرو از لوگزامبورگ (رئیس پاتروناژ سرویس فیاپ)، کریستف هاملمان از آلمان (نماینده وقت سازمان جهانی بهداشت در ایران)، احمد البوسعیدی از عمان (رئیس PSO)، خالد سعید از پاکستان (مشاور سلامت روان و اعتیاد در EMRO)، احمد حاجبی (مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت)، محمدرضا صائینی (معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان)، محمدرضا چای‌فروش، مسعود زنده روح کرمانی و حمیدرضا بازرگانی آثار ششمین جشنواره بین‌المللی عکس سلامت روان را در سه بخش داوری کردند.

در این جشنواره، پرویز قزلباش (رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان) به عنوان رئیس جشنواره، محمدرضا صائینی (معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان) به عنوان دبیر جشنواره و علی سامعی (نماینده فیاپ در ایران) به عنوان مدیر هنری و مدیر بخش بین الملل حضور دارند.

جشنواره بین‌المللی عکس «سلامت روان» با هدف افزایش آگاهی سلامت روان جامعه با استفاده از هنر عکاسان ایران و جهان و به منظور بازآفرینی موضوعات روان‌شناختی توسط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با حمایت دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت و با همکاری کلوپ عکس فوکوس، نمایندگی فدراسیون بین‌المللی هنرعکاسی (فیاپ) در ایران و با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای مشاهده اسامی برگزیدگان و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت جشنواره به نشانی www.mentalhealthexhibition.ir مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ویژه‌برنامه «کارزار صمود» با حضور هنرمندان در جشن «ایران عزیز»
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است