کد خبر: ۱۲۰۷۵۵

یادداشت/

«این جماعت را نشانی دیگر است»

عباس خامه یار

«این جماعت را نشانی دیگر است»10 دسامبر (برابر با 19 آذر)، به عنوان روز جهانی حقوق بشر نامگذاری شده است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در سال 1948 میلادی اعلامیه جهانی حقوق بشر را با هدف جلب توجه جهانی به حق آزادی و برابری تمام انسان‌ها به تصویب رساند.
این اعلامیه یکی از مهمترین و گسترده‌ترین اسناد منتشرشده بین‌المللی  به شمار می رود و به 500 زبان زنده دنیا ترجمه شده است.
مفاد این اعلامیه حقوق بنیادی در حوزه‌های مختلف سیاسی، شهروندی و مدنی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را مشخص کرده که تمام انسان‌ها در هر کشوری فارغ از جنسیت، ملیت، رنگ پوست، زبان و عقیده باید از آن برخوردار شوند.

این شرح مفصل که دستمایه تحقیقات و پژوهش‌های علمی در زمینه حقوق بشر شد، مرا به ادای احترام و تجلیل از ﺑﺎﻧﻴﺎن ﻣﻨﺸﻮر در زﻣﺎن ﺗﺪوﻳﻦ آن وا می‌دارد. همچنین از کسانی که حامی درون‌مایه و شعارهای اصلی این اعلامیه هستند؛ آنانی که در جهت آگاهی بخشی ملت‌ها از حقوق بشر و برابری انسان‌ها و محقق شدن آن در سراسر جهان؛ در یمن، بحرین، فلسطین، سوریه و عراق و سایر نقاط جهان پیوسته تلاش می‌کنند.

سپاس آنان را که مدافع حقوق اقلیت‌های مسلمان در جوامع غربی، کشورهای شرق آسیا و دیگر نقاط جهان هستند. اما سپاس بیکران مختص آنانی است که بستر را برای اعمال و اجرایی نمودن انواع مختلف تحریم‌ها، انحصار علمی و فناوری هسته‌ای فراهم کرده‌اند! آنان که با اقدامات خود زمینه‌ساز پیگیری جنایات جنگی و نسل‌کشی هستند!

سپاس فراوان از قدرت‌های بزرگ به خاطر سو‌ء‌ استفاده سیاسی از بحران کرونا! آری.. زحمات بی‌دریغ‌شان در زمینه بازی با جان میلیون‌ها انسان شایسته تقدیر است!

با تشکر از تمام قدرت‌های بزرگ که بحران همه‌گیری ویروس کرونا را تشدید و شرایطی ایجاد کرده‌اند تا برخی کشورها بیش از هر کشور دیگری در جهان از این ویروس هولناک متضرر شوند.

سپاس از شورای حقوق‌ بشر سازمان ملل متحد و به طور کل سازمان ملل متحد به پاس اقداماتی که شرایطی فراهم آورد که آدمی اکنون دستیابی به حقوق اولیه خود را دست‌نیافتنی می‌پندارد!

سپاس بی‌پایان به این دلیل که انسان کم بهره‌ترین موجود از برکت‌های این جهان گشته است!

سپاس و صد سپاس به این دلیل که «اشرف مخلوقات» از دید این جماعت (قدرت‌های بزرگ) کم‌‌اهمیت‌ترین و بی‌ارزش‌ترین است‌!

سپاس بیکران به پاس تحریم‌های چهل ساله علیه کشورم و اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه مردمش که آخرین آن محرومیت ایران از دریافت واکسن، دارو و تجهیزات درمان کرونا بود!

به راستی اینان از کدامین جهان سخن می‌گویند؟! «این جماعت را نشانی دیگر است».

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
جشن «ایران عزیز» هر شب میزبان حدود ۳۰ هزار مخاطب است
نغمه‌سرایی اقوام ایرانی به مناسبت ایام ولادت «رحمت للعالمین»
«ایران عزیز»؛ جشن همدلی و مهر- مهرداد شفق
«ایران عزیز» به حفظ وحدت اقوام کمک می‌کند/ تاکید بر نیاز جامعه به نشاط
«ایران عزیز» به بازگرداندن آرامش قبل از جنگ به خانواده‌ها کمک بسیاری می‌کند
نمایشگاه آثار انتزاعی «نفس چوب» در فرهنگسرای ارسباران
آیین نمادین ساخت قایق با هدف همراهی با کشتی‌های صمود
بهترین هنرمندان در جشن «ایران عزیز» جمع هستند
فراخوان جشنواره شعر خاوران منتشر شد
پخش «مسابقه بزرگ ۱۰۰» از ۱۹ شهریور در شبکه سه
آغاز اکران فیلمی درباره شهدای غواص در «هنر و تجربه»
جشن «ایران عزیز»؛ نماد وحدت در کثرت اقوام ایرانی
جشن بزرگ ایران عزیز با هدف نمایش وحدت اقوام در دریاچه شهدای خلیج فارس(چیتگر) در حال برگزاری است
مردم ما به شادی عمومی احتیاج دارند/ لزوم توسعه فضای کسب و کار اقوام ایرانی
«قلک گمشده» در کارگاه آیات و نشانه‌های کتابخانه علامه جعفری
نمایشگاه عکس «به رنگ طبیعت» در فرهنگسرای امید
شصت و نهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ما زِ احسان خدا اخوان شدیم!»
یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» از ۱۸ شهریور آغاز به کار می‌کند
چهارمین دوره جایزه ادبی شهید اندرزگو برگزیدگان خود را شناخت
صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «بیل را بکش» در فرهنگسرای ارسباران
اختتامیه هفتمین دوره جشنواره موسیقی الکترواکوستیک و نهمین دوره مسابقه «رضا کروریان» در فرهنگسرای ارسباران
تهران میزبان نغمه‌های وحدت/ حضور سفرا در جشن موسیقی اقوام
میثم درویشان‌پور: جشن ایران عزیز مثل یک دورهمی خانوادگی است
نشست تخصصی نقد و بررسی شعر و ترانه در فرهنگسرای سرو