کد خبر: ۱۲۱۰۵۹

«نذر مهربانی» شب یلدای تهرانی‌ها را خاطره‌انگیز می‌کند

فرهنگ‌سرای اندیشه در آستانه شب یلدا با برگزاری «نذر مهربانی» با همکاری خیرین به خانواده‌های کم بضاعت کمک‌رسانی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در آستانه شب یلدا و برای ایجاد شبی خاطره‌انگیز از این آیین سنتی در بین تمام اقشار جامعه، فرهنگ‌سرای اندیشه ویژه‌برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌کند.

«نذر مهربانی» مهمان یلدایی اقشار کم بضاعت می‌شود

همزمان با فرا رسیدن شب یلدا، فرهنگ‌سرای اندیشه ویژه‌برنامه «نذر مهربانی» را در مناطق محروم و روستاهای اطراف شهر تهران برگزار می‌کند.

در قالب این طرح، بسته‌های معیشتی شب یلدا در مناطق محروم و روستاهای اطراف شهر تهران توزیع می‌شود. این طرح خداپسندانه در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در قالب کمک‌های مومنانه و انجام فعالیت‌های جهادی تدارک دیده شده و با همکاری جمعی از خیرین نیکوکار و انجمن عکاسان «تصویر فصل» برگزار می‌شود.

در طرح «نذر مهربانی»، ۲۵۰ بسته معیشتی شب یلدا شامل اقلام خوراکی تهیه شده و همزمان با شب یلدا در سه‌شنبه ۳۰ آذرماه در مناطق کم برخوردار و نیازمند شهر تهران توزیع می‌شود تا اقشار کم‌بضاعت و آسیب‌‌پذیر جامعه مورد تکریم قرار گیرند.

شهروندان گرامی برای مشارکت در این طرح خداپسندانه می‌توانند با فرهنگ‌سرای اندیشه و شماره تلفن ۸۸۵۰۵۵۱۳ داخلی ۰۷۴۰ تماس بگیرند.

تقدیر از خانواده شهیدان مسیحی که مورد تفقد رهبر انقلاب قرار گرفتند.

در آستانه شب یلدا که مقارن با میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال جدید میلادی است، گروهی از عوامل و کارکنان فرهنگ‌سرای اندیشه به دیدار خانواده یکی از شهدای مسیحی که در شهرمان زندگی می‌کنند، می‌روند و به منظور ارج نهادن به مقام شهدای مسیحی که در کشورمان به شهادت رسیدند، در قالب ویژه برنامه «مهر آیین» از این خانواده شهید تقدیر می‌کنند.

ویژه‌برنامه «مهر‌ آیین» همزمان با شب یلدا در منزل شهیدان ادموند و هایقان موسسیان (پدر و پسر) برگزار می‌شود.

شهید هایقان موسسیان از شهدای مسیحی ترور است که در ۱۲ شهریورماه ۱۳۶۰ سال در تهران به شهادت رسید. همچنین شهید ادموند موسسیان در ۲۳ خردادماه همان سال توسط منافقین کوردل ترور شد و به مقام رفیع شهادت نائل آمد. 

فرهنگ‌سرای اندیشه به مناسبت فرارسیدن شب یلدا که مقارن با ایام فاطمیه و شهادت مظلومانه حضرت زهرا سلام الله علیها نیز شده است، مجموعه‌ای از تولیدات تصویری ویژه فضای مجازی شامل کلیپ، فوتوکلیپ و استوری کرده است.

این تولیدات تصویری با حال و هوای یلدای فاطمی تهیه شده و در فضای مجازی این مرکز منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران
حضور عمو پورنگ در فرهنگسرای بهمن
آلبوم موسیقی «ناز نگه» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود
آبان را با کدام کنسرت‌ها آغاز کنیم؟
۷۷۶ اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره تئاتر «شهر» رسید
تفکرات اشتباه در برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری- محمد فرج‌زاده
«بهشت در خانه» در خانه موزه شهید بهشتی برگزار می‌شود
افخمی «دکتر فون‌گویر» را برای جشنواره فجر آماده می‌کند/فیلمی کمدی‌تر از «استرنجلاو» کوبریک