کد خبر: ۱۲۱۰۵۹

«نذر مهربانی» شب یلدای تهرانی‌ها را خاطره‌انگیز می‌کند

فرهنگ‌سرای اندیشه در آستانه شب یلدا با برگزاری «نذر مهربانی» با همکاری خیرین به خانواده‌های کم بضاعت کمک‌رسانی می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در آستانه شب یلدا و برای ایجاد شبی خاطره‌انگیز از این آیین سنتی در بین تمام اقشار جامعه، فرهنگ‌سرای اندیشه ویژه‌برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌کند.

«نذر مهربانی» مهمان یلدایی اقشار کم بضاعت می‌شود

همزمان با فرا رسیدن شب یلدا، فرهنگ‌سرای اندیشه ویژه‌برنامه «نذر مهربانی» را در مناطق محروم و روستاهای اطراف شهر تهران برگزار می‌کند.

در قالب این طرح، بسته‌های معیشتی شب یلدا در مناطق محروم و روستاهای اطراف شهر تهران توزیع می‌شود. این طرح خداپسندانه در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در قالب کمک‌های مومنانه و انجام فعالیت‌های جهادی تدارک دیده شده و با همکاری جمعی از خیرین نیکوکار و انجمن عکاسان «تصویر فصل» برگزار می‌شود.

در طرح «نذر مهربانی»، ۲۵۰ بسته معیشتی شب یلدا شامل اقلام خوراکی تهیه شده و همزمان با شب یلدا در سه‌شنبه ۳۰ آذرماه در مناطق کم برخوردار و نیازمند شهر تهران توزیع می‌شود تا اقشار کم‌بضاعت و آسیب‌‌پذیر جامعه مورد تکریم قرار گیرند.

شهروندان گرامی برای مشارکت در این طرح خداپسندانه می‌توانند با فرهنگ‌سرای اندیشه و شماره تلفن ۸۸۵۰۵۵۱۳ داخلی ۰۷۴۰ تماس بگیرند.

تقدیر از خانواده شهیدان مسیحی که مورد تفقد رهبر انقلاب قرار گرفتند.

در آستانه شب یلدا که مقارن با میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال جدید میلادی است، گروهی از عوامل و کارکنان فرهنگ‌سرای اندیشه به دیدار خانواده یکی از شهدای مسیحی که در شهرمان زندگی می‌کنند، می‌روند و به منظور ارج نهادن به مقام شهدای مسیحی که در کشورمان به شهادت رسیدند، در قالب ویژه برنامه «مهر آیین» از این خانواده شهید تقدیر می‌کنند.

ویژه‌برنامه «مهر‌ آیین» همزمان با شب یلدا در منزل شهیدان ادموند و هایقان موسسیان (پدر و پسر) برگزار می‌شود.

شهید هایقان موسسیان از شهدای مسیحی ترور است که در ۱۲ شهریورماه ۱۳۶۰ سال در تهران به شهادت رسید. همچنین شهید ادموند موسسیان در ۲۳ خردادماه همان سال توسط منافقین کوردل ترور شد و به مقام رفیع شهادت نائل آمد. 

فرهنگ‌سرای اندیشه به مناسبت فرارسیدن شب یلدا که مقارن با ایام فاطمیه و شهادت مظلومانه حضرت زهرا سلام الله علیها نیز شده است، مجموعه‌ای از تولیدات تصویری ویژه فضای مجازی شامل کلیپ، فوتوکلیپ و استوری کرده است.

این تولیدات تصویری با حال و هوای یلدای فاطمی تهیه شده و در فضای مجازی این مرکز منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
بازدید سرپرست سازمان فرهنگی هنری از پردیس ملت
مجلس «شبیه‌خوانی» در فرهنگسرای نوجوان برگزار می‌شود
«فیگور» استعاره‌ای از زیست در دل اجبارهای پنهان است
فیلم؛ اردوبازی فرهنگسرای نوجوان بهانه‌ای برای شادی و کنار هم بودن نوجوان‌ها
کارگاه رایگان نگهداری و پرورش گل‌های آپارتمانی در فرهنگسرای تهران
«رستم» به میدان آمد
اجرای محدود نمایش «وَرَقُ‌الخیال» در تماشاخانه ایرانشهر
نامزدهای جایزه «بوکر» معرفی شدند
آغاز پیش‌فروش بلیت «نیمه تاریک ماه»
انتشار روایت‌هایی از پناهندگی و مهاجرت توسط نویسنده برنده پولیتزر
اجرای «هفت‌خوان کودکان» در فرهنگسرای ابن‌سینا
جشنواره‌ای برای طراحی حجاب زن ایرانی برگزار می‌شود
صفحه اول روزنامه‌ها- چهارشنبه ۸ مرداد ماه ۱۴۰۴
نمایشگاه نقاشی ایرانی «پنجه آفتاب» در فرهنگسرای ارسباران
شعرهای سیدعلی صالحی در راه است
جشن منتقدان سینما ۸ شهریور برگزار می‌شود
بررسی «روابط بین نقاشی‌های پرده و قصص تعزیه» در فرهنگسرای ارسباران
محسن اسلام‌زاده زندگی شهید طهرانچی را مستند می‌کند
«یار مظلوم، خصم ظالم» در میدان ولی‌عصر(عج) تهران نقش بست
فیلم؛ استعدادیابی دختران نوجوان در «تابستون دخترونه» فرهنگسرای خاتم(ص)
رونمایی از مجموعه‌ کتاب‌های «شهر موسیقی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه‌شنبه ۷ مرداد ماه ۱۴۰۴
فراخوان هجدهمین دوره جایزه ادبی جلال منتشر شد
محسن قصابیان به سریال «کوری» پیوست
«سلمان فارسی» اثر منحصر به فرد جهان می‌شود؛ قول پخش تا اواسط سال بعد