کد خبر: ۱۲۱۱۶۰

«جوایز انتخاب منتقدان» تسلیم کرونا نشد

مراسم اهدای «جوایز انتخاب منتقدان ۲۰۲۲»، با وجود نگرانی‌ها درباره شیوع سویه جدید کرونا، حضوری برگزار می‌شود.

«جوایز انتخاب منتقدان» تسلیم کرونا نشدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، با وجود لغو بسیاری رویدادهای مهم سینمایی، انجمن انتخاب منتقدان در برابر کرونا تسلیم نشد و مراسم اهدای جوایز خود را در روز ۹ ژانویه (۱۹ دی) حضوری در هتل فرمونت سنچری پلازای لس‌آنجلس برگزار خواهد کرد.

این انجمن سینمایی با انتشار بیانیه‌ای در این باره گفت: همچنان در حال برنامه‌ریزی هستیم تا بیست‌وهفتمین دوره جوایز سالانه انتخاب منتقدان را با رعایت سفت و سخت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از جمله الزام ارائه گواهی واکسیناسیون، تست منفی کرونا، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن ماسک، حضوری برگزار کنیم.

با شیوع سویه اومیکرون در آمریکا شماری از رویدادهای هالیوودی چون جشن اهدای جوایز جشنواره فیلم پالم اسپرینگز لغو شدند و اصحاب هالیوود انتظار داشتند مراسم اهدای جوایز انتخاب منتقدان نیز به سرنوشت مشابهی دچار شود اما چنین نشد. جوایز انتخاب منتقدان سال گذشته به پیروی از بیشتر رویدادهای سینمایی به دلیل شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار شد.

بر اساس این نوشتار به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ورایتی، فهرست نامزدهای بیست و هفتمین دوره جوایز انتخاب منتقدان ۲۲ آذر اعلام شد و فیلم‌های بلفاست ساخته کنت برانا و داستان وست ساید از استیون اسپیلبرگ هرکدام با ۱۱ نامزدی پیشتاز این جوایز شدند. در این دوره از جوایز انتخاب منتقدان، فیلم قهرمان ساخته اصغر فرهادی به نمایندگی از سینمای ایران در شاخه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان با فیلم‌های ماشینم را بران، دست خدا، بدترین آدم دنیا و فرار رقابت می‌کند.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

«روح‌الله»؛ نود و دومین پیشنهاد باشگاه بچه‌کتابخون‌ها

دوره‌ی آموزشی برنامه‌نویسی ویژه‌ی کودک و نوجوان در فرهنگسرای فردوس

فرزانه کابلی با «من اینجا ریشه در خاکم» به تالار وحدت می‌آید

چهل و چهارمین نشست «حلقه بچه‌های ایران آینده» برگزار می‌شود

آلبوم موسیقی «جان پنهان» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود

نمایشگاه انفرادی نقاشی هنرمند کم‌توان ذهنی در نگارخانه سرو

نسبت سینما و عدالت در موزه هنرهای معاصر بررسی می‌شود

اپرای «مولوی» به روسیه می‌رود

از «مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر» تا «مهمانی سادات ۳»

آغاز سریال «آرزوهای چپکی» با حضور عموپورنگ

کانون موسیقی «سارنگ» فرهنگسرای خانواده عضو می‌پذیرد

نشست تخصصی «هنر، سینما و فلسفه» در فرهنگسرای ارسباران

طرح توسعه تماشاخانه سنگلج احیا شد؛ ایجاد مرکز قدرتمند فرهنگی و هنری

«ریشه» بعد از ۱۴ سال در کتاب‌فروشی‌ها جوانه زد

صفحه اول روزنامه‌ها- شنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۴

اعضای شورای سیاست‌گذاری هشتمین دوسالانه خوشنویسی معرفی شدند

«بانو قدس ایران» و بازخوانی سکوتِ زنی که کنار تاریخ ایستاد

همراهی ماندلا و سنوار با امام خمینی(ره) در دیوارنگاره میدان انقلاب

«محرم عشق»؛ روایتی بصری از اشعار عرفانی امام راحل(ره)

گرامی‌داشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) در فرهنگسراهای تهران

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۴۰۴

نمایشگاه تخصصی «تَن‌پوشِ پهلوان» در خانه هنرمندان

کنسرت ارکستر «سازبند» در چهل و سومین شب موسیقی ارسباران

کارگاه مولانا و حافظ شناسی و مقالات شمس در فرهنگسرای ارسباران

جمع‌خوانی کتاب «سیره آفتاب» در کتابخانه قائم(عج)