کد خبر: ۱۲۱۲۸۰

جشنواره تئاتر سردار آسمانی دائمی شد

مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس از دریافت ۲۴۶ اثر در دبیرخانه سومین جشنواره تئاتر سردار آسمانی خبر داد و گفت که در پایان این دوره از جشنواره، دبیرخانه دائمی جشنواره سردار آسمانی تأسیس خواهد شد.

۲۴۶ اثر در سومین جشنواره تئاتر سردار آسمانی/ دبیرخانه دائمی جشنواره در کرمان راه‌اندازی می‌شود
به گزارش خبری تحلیلی فرهنگ  هنر، نشست رسانه‌ای سومین جشنواره سراسری تئاتر سردار آسمانی در تالار شهر برگزار شد. در ابتدای این نشست، سیدمحمدیاشار نادری مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح در سخنانی کوتاه از عوامل برگزاری این رویداد قدردانی کرد.

وی گفت: امسال دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی است و ما سومین جشنواره سردار آسمانی را برگزار می‌کنیم. نخستین دوره جشنواره با اربعین سردار سلیمانی کلید خورد. سال گذشته دومین دوره جشنواره را در کرمان برگزار کردیم و امسال استقبال بی‌نظیر هنرمندان را داریم که قریب به ۲۵۰ اثر در حوزه نمایشنامه، تئاتر خیابانی و رادیوتیاتر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.

نادری گفت: به نظر می‌رسد که مکتب حاج قاسم سلیمانی با زبان هنر است که ماندگار و مانا می‌شود. امیدواریم جشنواره سردار آسمانی مراسمی در شأن شهید سلیمانی باشد.

* راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر سردار آسمانی

حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس در ادامه گفت: سومین دوره جشنواره برای بیان شأن و منزلت سردار سلیمانی پیشگام بوده است. جریان‌سازترین رویدادی که اتفاق افتاد - با توجه به فرصت اندک تا چهلم حاج قاسم - همین جشنواره سردار آسمانی بود.

وی افزود: متاسفانه سال گذشته نتوانستیم اجراهای نهایی را در شهرها روی صحنه ببریم و امیدواریم امسال این اجراها اتفاق بیفتد. همچنین امیدوارم جشنواره سردار آسمانی سال‌های سال ادامه پیدا کند.

نیلی بودجه این دوره از جشنواره را یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: آمادگی برپایی جشنواره به صورت بین‌الملی از سوی کشورهایی همچون ترکیه، عراق و هند وجود داشت اما به دلیل شیوع ویروس کرونا نتوانستیم آن را محقق کنیم.

مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس از همراهی اداره کل ارشاد اسلامی استان کرمان بابت همراهی در این رویداد قدردانی کرد.

نیلی تصریح کرد: در پایان جشنواره سوم دبیرخانه دائمی جشنواره سردار آسمانی در کرمان راه‌اندازی خواهد شد.

* رونمایی از تندیس جشنواره با حضور خانواده شهید زمانی نیا

محمدرضا علیزاده مدیرکل ارشاد استان کرمان هم در این مراسم گفت: امیدوارم بتوانیم میزبان شایسته‌ای برای هنرمندان عرصه تئاتر باشیم. هنر والای نمایش همیشه دغدغه بیان حقایق و نقد آسیب‌ها را داشته است. تئاتر و هنرمندان کاربلد آن در سطح کشور این توانایی را دارند که از زندگی و تفکر و شهادت مردی که هنوز ناگفته‌ها درباره او بسیار است، کار تولید کنند.

سید وحید فخر موسوی، دبیر سومین جشنواره سردار آسمانی در ادامه این نشست گفت: دبیرخانه جشنواره ۳ ماه است که تشکیل شده و تا این لحظه، ۲۴۶ اثر به دبیرخانه واصل شده است.

وی افزود: امسال جشنواره در سه بخش تئاتر خیابانی ۱۳۵ اثر، نمایشنامه نویسی ۷۱ اثر و رادیوتیاتر ۴۰ اثر به مدیریت دکتر طهماسبی برگزار می‌شود. بیشترین مشارکت از استان‌های تهران با ۴۵ اثر، کرمان با ۲۲ اثر و گیلان با ۱۵ اثر است.

فخر موسوی سپس هیأت انتخاب آثار جشنواره را معرفی کرد و گفت: جشنواره روز ۱۷ دی در کرمان افتتاح می‌شود و کارها از ۱۸ دی به مدت سه روز روی صحنه می‌روند و اختتامیه ۲۱ دی‌ماه در کرمان برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش به نقل از فارس، در بخشی از این مراسم، تندیس سومین جشنواره سراسری تئاتر سردار آسمانی با حضور خانواده شهید وحید زمانی نیا از مخافظان سردار سلیمانی رونمایی شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
نمایش و تحلیل فیلم «در مکانی خلوت» در فرهنگسرای ارسباران
جشن شاد یلدای مهربانی برای کودکان با نیازهای ویژه در فرهنگسرای فردوس
فیلمبرداری «داستان‌های موازی» اصغر فرهادی تمام شد
رویداد فصلی «بوم محتوا» با رونمایی از پلتفرم «کانتمو»
کتاب «قاسم» به چاپ هفتم رسید
اکران و نقد فیلم سینمایی «چیزهایی که می‌کُشی» در سینما اندیشه
فیلم مهرداد اسکویی دوباره اکران ویژه می‌شود
ترکیب «حسینیه معلی» در ایام شعبانیه مشخص شد
بررسی اسناد ساواک در‌باره‌ دکتر علی شریعتی در خانه‌موزه‌ شریعتی
تصویری از پدر «سلمان فارسی» با بازی حسام منظور
کتابخانه کامران فانی اهدا شد
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۲۴ آذر ماه ۱۴۰۴
انتشار کتاب «نیازشناسی فرهنگی و هنری شهروندان تهرانی» در بازار نشر
نشست بزرگداشت تاریخ عکاسی ایران در موزه عکسخانه شهر
کنسرت گروه «آوای رکنی» در فرهنگسرای ارسباران
هشتاد و سومین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «روی جوی مولیان سَد بزنیم»
اعلمی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شد
فیلم؛ نماوای «عشق مجسم» به همت فرهنگسرای نوجوان تولید و منتشر شد
امیرحسین آرمان، نیما سیاری و وحید آقاپور در یک تئاتر
رونمایی از کتاب «نقش رسام ۲» در فرهنگسرای اندیشه
پخش «روزی روزگاری آبادی» از امشب؛ قصه تازه کارگردانی که ۸ سال نبود
از رامبد جوان تا قیاسی و علیخانی نامزدهای چهره تلویزیونی جشن حافظ
صفحه اول روزنامه‌ها- یکشنبه ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۴
نمایش و نقد فیلم «یک ماجراجویی بزرگ جسورانه زیبا» در فرهنگسرای ارسباران
کامران فانی درگذشت