کد خبر: ۱۲۱۴۱۴

در آستانه سالروز شهادت سردار سلیمانی؛

نماهنگ ۲ زبانه «پدر» منتشر شد/نمایش همزمان در عراق، سوریه و لبنان

همزمان با فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت سردار سپهبدحاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نماهنگی به مدیریت هنری میلاد هارونی و همراهی خوانندگان نوجوان در کشورهای عراق، سوریه و لبنان پخش می‌شود.

نماهنگ ۲ زبانه «پدر» منتشر شد/نمایش همزمان در عراق، سوریه و لبنانبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، نماهنگ ۲ زبانه «پدر» به آهنگسازی میلاد هارونی و خوانندگی تعدادی از هنرمندان نوجوان در آستانه فرا رسیدن سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به تهیه کنندگی مرکز هنری رسانه ای «رضوان» منتشر شد.

میلاد هارونی آهنگساز و مدیر هنری پروژه نماهنگ «پدر» درتوضیحات تکمیلی این اثر گفته است: این پروژه از آثار بسیار مهم و ارزشمندی در حوزه مقاومت و «جبهه مقاومت» است که بنده افتخارحضور در آن را به عنوان آهنگساز، مدیرهنری و امور مربوط به تولید داشته ام و قرار است به صورت همزمان در کشورهای عراق، سوریه و لبنان پخش شود.

وی افزود: این نماهنگ اثری ۲ زبانه است که از زبان نسل نوجوان انقلاب اسلامی در قالب سرود تلاش کرده تا ارادت خود را به شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس اعلام کند. فضایی که در برگیرنده حس و حالی ویژه از سوی این هنرمندان نوجوان است که به این دو شهید بزرگوار بیان داشته اند. فضایی که گویی سخنی از طرف یک فرزند با پدر است که دربرگیرنده مفاهیم مرتبط با مقاومت هم هست.

به گزارش مهر، در نماهنگ ۲ زبانه «پدر» محمدعلی مغانی خواننده نوجوان بخش فارسی، سجاد حویزه نژاد – علیرضا شعاعی مفرد خواننده نوجوان عربی، گروه سرود «احلی من العسل» - گروه سرود «میعاد» به عنوان گروه کُر بخش فارسی، گروه سرود بین المللی «زهراییان» به عنوان گروه کُر عربی، علی فردوسی شاعر بخش فارسی، مرتضی حیدری آل کثیر شاعر بخش عربی، میلاد هارونی موسیقی – مدیر هنری و مدیر تولید، حسن اکبریان ارکستر زهی، هیراد نیکان نوازنده گیتار الکتریک، سامان داوری تدوین گروه اجرایی را تشکیل می دهند. این در حالی است که فاطمه منصف، علی اکبر فلاحی، مجید حسنی، حجت الاسلام وحید خزایی و سید پوریاعلوی از جمله افرادی هستند که به پاس همراهی آنها در این پروژه قدردانی شده است.

کد ویدیو

گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹