کد خبر: ۱۲۱۵۴۳

رئیس فرهنگسرای رسانه خبر داد؛

کمپین «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» راه‌اندازی شد

رئیس فرهنگسرای رسانه از راه‌اندازی کمپین «سانسور حاج‌قاسم را متوقف کنید» به دو زبان انگلیسی و عربی در ایام شهادت سردار سلیمانی خبر داد.

کمپین «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» راه‌اندازی شدبه گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، مهدی شکیبایی رئیس فرهنگسرای رسانه از راه‌اندازی کمپین «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» خبر داد. او گفت: پس از شهادت سردار سلیمانی امپریالیسم رسانه‌ای که از عنوان شدن نام سردار سلیمانی می‌ترسید در اقدامی باسابقه و در سطحی گسترده شروع به سانسور اسم و عکس سردار سلیمانی در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کرد.

وی ادامه داد: متاسفانه می‌بینیم کشورهایی که دم از آزادی بیان و حقوق بشر می‌زنند، تاب تحمل دیدن عکس یک فرمانده نظامی که شوم‌ترین پدیده قرن یعنی داعش را از بین برده است ندارند و هر کسی که عکس او را در صفحه شخصی خود بارگذاری کند، بلافاصله آن را سانسور و حذف می‌کند. این اتفاق در حالی است که مجرمانه‌ترین و مبتذل‌ترین محتوای رسانه‌ای در این شبکه‌های مجازی به راحتی منتشر شده و دست به دست می‌شود.

رئیس فرهنگسرای رسانه با اشاره به راه‌اندازی کمپین «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» گفت: از این روی، فرهنگسرای رسانه به عنوان یک نهاد فرهنگی و رسانه‌ای اقدام به راه‌اندازی کمپینی با عنوان «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» کرده و تلاش می‌کند ضمن محکوم کردن این اقدام خصمانه از سوی کشورهای غربی، جهانیان را نسبت به چنین سانسوری آگاه کند. این کمپین به دو زبان انگلیسی و عربی بوده و فردا همزمان با تشییع پیکر پاک ۱۵۰ شهید گمنام در شهر تهران که از دانشگاه تهران انجام می‌شود، فعالیت خود را آغاز می‌کند.

کمپین «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» راه‌اندازی شد
شکیبایی تاکید کرد: شهروندانی که قصد پیوستن به کمپین «سانسور را متوقف کنید» دارند فردا با حضور در مراسم تشییع پیکر شهدا از دانشگاه تهران با کاوری که خبر راه‌اندازی این کمپین را می‌دهد، عکس انداخته و در قالب یک پست در فضای مجازی خود منتشر می‌کنند. هم‌چنین فرهنگسرای رسانه نیز این عکس‌ها را در صفحه مجازی با همین عنوان بارگذاری و منتشر می‌کند. در پایان، این عکس‌ها در قالب یک کتاب همراه با نامه‌ای اعتراضی نسبت به سانسور اسم و عکس شهید سلیمانی به مراجع بین‌المللی ارسال می‌شود.
رئیس فرهنگسرای رسانه در پایان گفت: در حاشیه این مراسم نیز گروهی از تصویربرداران حضور داشته و در مصاحبه با شهروندان در خصوص اقدام خصمانه این شبکه‌های اجتماعی مبنی بر حذف اسم و عکس شهید سلیمانی گفت‌وگو می‌کنند.

براساس این گزارش، شبکه اجتماعی اینستاگرام از زمان شهادت سردار سلیمانی بسیاری از صفحاتی که عکس سردار سلیمانی را بارگذاری کردند، بست و یا با محدودیت‌های فراوانی مواجه کرد. صفحه اینستاگرامی فرهنگسرای رسانه یکی از همین صفحات بود که به دلیل انتشار عکس سردار دل‌ها بسته شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار

نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

فرهادی دوباره در فرانسه فیلم می‌سازد

اختصاص ۷۵ هزار مترمربع فضای مسقف برای برپایی نمایشگاه کتاب

هفدهمین نشست کانون هنری «دل‌آواز» در فرهنگسرای ابن سینا

کارگاه نقاشی و کاردستی برای کودکان همراه با قصه‌خوانی در خانه‌ فرهنگ باصفا

جواد رمضان‌نژاد رییس «ساترا» شد

انتشار مستندهای برگزیده «سینما حقیقت» در نمایش خانگی

اجتماع بزرگ سوگواری هیئات مذهبی منطقه ۲۲ در مراسم امام‌صادقی‌ها

آیین اختتامیه دومین جشنواره هنر عاماج با معرفی برگزیدگان در برج میلاد برگزار شد

صفحه اول روزنامه‌ها- سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه

برنامه تعطیلی سینماها به مناسبت شهادت امام صادق(ع)

«پاپ» را در این فیلم‌ها ببینید

آیین اختتامیه اولین دوره جشنواره موسیقی باران برگزار شد

برنامه‌های فرهنگسرای سلامت به مناسبت هفته سلامت اعلام شد

تازه‌ترین آمار درباره میزان مخاطبان «پایتخت ۷»

شب شعر سعدی در کتابخانه مصطفی رحماندوست

نمایشگاه مرور آثار اصل هنرمندان کارتونیست خارجی در خانه کاریکاتور ایران

نه دست مانده، نه تاب و توان به پیکر من...

«کارن همایونفر» چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۳ شد / حاتمی‌کیا: کارن، کار خود را کرد!

کارگاه آموزشی «مزاج‌شناسی» در خانه فرهنگ پرواز

نشست نقد و بررسی کتاب «جاناتان مرغ دریایی» در کتابخانه تلاش

صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه اول اردیبهشت‌ماه

پنجاهمین نشست دورهمی بچه‌کتابخون‌ها با عنوان «ایستگاه سعدی»

درخواست بیش از ۲۳۰۰ ناشر برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران

برپایی اولین بازارچه «کاسبان کوچک» در منطقه ۱۹