کد خبر: ۱۲۱۶۸۹

با چهلمین جشنواره فیلم فجر:

حضور سازمان فرهنگی هنری در جشنواره چهلم فیلم فجر با «بدون قرار قبلی »

فیلمهای «پشت دیوار سکوت» ساخته مسعود جعفری جوزانی ،«گیتا» ساخته مسعود مددی «ماجرای نیمروز» اثر محمد حسین مهدویان ،«سرو زیر اب» به کارگردانی محمد علی باشه اهنگر،«ماحان» ساخته رحمان سیفی آزاد،«ابرهای ارغوانی» اثر سیامک شایقی «طلا و مس» به کارگردانی همایون اسعدیان و... از جمله آثاری است که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ساخت و تولید انها مشارکت داشته است .

حضور سازمان فرهنگی هنری در جشنواره چهلم فیلم فجر با «بدون قرار قبلی »به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر،ششمین فیلم بهروز شعیبی با نام بدون قرار قبلی به جشنواره فجر رسیده است. که سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ساخت آن مشارکت داشته است .

پیش از این ،میثم امرودی ،رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفته بود : «از سال 93 هیچ فیلمی در سازمان تولید نشده است و امسال نیز تنها مشارکتی در تولید یک فیلم سینمایی انجام شده که بدون قرار قبلی بوده و یک سوژه عاطفی و خانوادگی دارد که توضیحاتی بیشتری درخصوص آن نمی‌دهم تا برای جشنواره فیلم فجر تازه بماند. بهروز شعیبی کارگردانی این اثر را بر عهده دارد.»
 براین اساس ،فیلمنامه این فیلم سینمایی با نگاهی به یکی از داستان‌های مصطفی مستور، نویسنده‌ی معاصر نوشته شده است. خلاصه داستان دقیقی از فیلم جدید بهروز شعیبی در دست نیست اما به‌نظر ساخته‌ی جدید وی مضامینی مرتبط با روابط انسانی دارد. فیلم‌برداری بدون قرار قبلی برعهده محمد حدادی بوده و تدوین آن را عطا مهراد انجام داده است.

فیلم‌برداری بدون قرار قبلی گویا مدتی پیش در کشور آلمان به پایان رسیده است. ساخته‌ی جدید بهروز شعیبی علاوه‌بر کشور آلمان، در شهر تهران نیز جلوی دوربین رفته است. بهروز شعیبی پیش از این فیلم‌های روز بلوا، دارکوب، آخرین روز سال، سیانور و دهلیز را ساخته است. همان‌طور که اشاره شد، فیلمنامه بدون قرار قبلی با نگاهی به یکی از داستان‌های مصطفی مستور به نگارش درآمده است. 

حضور سازمان فرهنگی هنری در جشنواره چهلم فیلم فجر با «بدون قرار قبلی »
مصطفی مستور به‌عنوان یکی از نویسندگان معاصر ایرانی، نویسنده کتاب‌های داستانی عشق روی پیاده‌رو، روی ماه خداوند را ببوس، من دانای کل هستم، رساله درباره نادر فارابی و زیر نور کم محسوب می‌شود.
گزارش خطا
اخبار مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس