کد خبر: ۱۲۱۸۳۲

دیدار صمیمانه ناظری و پورناظری در روزهای تنهایی موسیقی ایران

یکی از تهیه‌کنندگان موسیقی از دیدار دوباره شهرام ناظری خواننده پیشگام موسیقی ایرانی و کیخسرو پورناظری آهنگساز و نوازنده جریان ساز موسیقی کشورمان پس از سال‌ها خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، محمدحسین توتونچیان تهیه‌کننده موسیقی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر دیدار دوباره دو هنرمند پیشگام موسیقی کشورمان پس از سال‌ها توضیح داد: پس از سال‌ها، دیدار استاد شهرام ناظری با استاد کیخسرو پورناظری، تهمورس و سهراب پورناظری اتفاق مبارکی بود که نظیر آن را در جامعه موسیقی ایرانی کمتر شاهد بوده‌ایم.

وی افزود: کیخسرو پورناظری و شهرام ناظری با آثار مشترکی چون «مطرب مهتاب رو»، «حیرانی»، «صدای سخن عشق» یکی از دوره‌های درخشان موسیقی ایران را رقم زنده‌اند. اما سال‌هاست که حضور این دو هنرمند نامدار در فضای موسیقی در کنار هم به چشم نمی‌خورد.


این تهیه‌کننده آثار موسیقایی بیان کرد: از سال‌های پیش شیفته آثار مشترک این بزرگان بودم و در پی همکاری با استاد شهرام ناظری و همچنین کنسرت‌های گروه شمس و استاد کیخسرو پورناظری و از سوی دیگر کنسرت‌های «چرا رفتی» و «ایران من» کاری مشترک از همایون شجریان، تهمورس و سهراب پورناظری و در ایران و جهان، همیشه این فکر را در من ایجاد کرده بود که مخاطبان موسیقی ایرانی سال‌هاست که تشنه پیوند دوباره این اساتید هستند. شرایط کرونایی این مهم را به تاخیر انداخت تا سرانجام، دیروز این مهم، در هوای بارانی تهران به انجام رسید.

توتونچیان ادامه داد: این دیدار پس از رونمایی آلبوم «از دوار چرخ» اثر کیخسرو پورناظری در آبان ۹۷ اولین دیدار این خاندان موسیقیدان محسوب می‌شود. به هر حال مرور خاطرات سالیان دور از سوی این اساتید و همچنین گفتگوهای پرشوری که در دیدارشان با هم در جریان بود، حکایت از عشقی عمیق بین این بزرگان داشت. در هر حال به اعتقاد من، این دیدار، یقیناً باعث شادی خاطر دوستداران و حامیان موسیقی اصیل این خاک و مرز و بوم، خواهد بود.



گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس
صفحه اول روزنامه‌ها- دوشنبه ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۴