کد خبر: ۱۲۲۰۷۰

مأموریت مهم بنیاد فارابی در دوران جدید

رئیس سازمان سینمایی، ماموریت مهم بنیاد سینمایی فارابی در دوران جدید را مشخص کرد.

مأموریت مهم بنیاد فارابی در دوران جدید
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علی‌ها و بزرگداشت روز زن با حضور رئیس سازمان سینمایی عصر روز دوشنبه ۴ بهمن‌ماه در بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مدیران و خانواده بنیاد سینمایی فارابی و مدیران سازمان سینمایی برگزار شد، محمد خزاعی با اشاره به رویکردهای اصلی سازمان سینمایی در دوران تازه، مأموریت‌های بنیاد سینمایی فارابی در این چارچوب را تشریح کرد.

در ادامه این مراسم محمد خزاعی در ابتدای صحبت‌هایش با تبریک میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن و هم‌چنین سالروز میلاد امام خمینی (ره) گفت: بسیاری از کشورهای منطقه دوست دارند سینمای قدرتمندی داشته باشند و هزینه‌های گزافی هم برای این موضوع می‌کنند، ولی به این مهم دست پیدا نمی‌کنند، چراکه هنرمند و سرمایه انسانی متخصص ندارند. در حالی‌که ما در سینمای ایران چهره‌های سرشناس و متخصصی داریم که توانسته‌اند در کنار هم هویت سینمای ایران را به‌طور شایسته‌ای بسازند.

خزاعی با اشاره به تغییر مدیرعامل و برخی مدیران این مجموعه سینمایی گفت که مدیر جدید فارابی شناخت خوبی از فضای اقتصادی و فرهنگی کشور دارد که با جذب اعتبارات و بهره‌گیری از هیئت امنای فارابی می‌تواند در دوره تازه فعالیت بنیاد فارابی کمک بسیاری به رشد و پیشرفت این مجموعه کند.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در سال‌های اخیر بنیاد فارابی را با آسیب مواجه کرده، وابستگی کامل به بودجه‌های مصوب وزارت ارشاد بوده که با محدودیت‌های سال‌های اخیر وزارت ارشاد در بحث بودجه، دست بنیاد فارابی را هم بسته بود. در دوره جدید باید این وابستگی به بودجه دولتی کاهش‌یافته و همیاری‌های مختلفی از نهادها و ارگان‌های مختلف برای تولیدات سینمایی فراهم شود.

محمد خزاعی درباره تغییرات احتمالی در شوراها و مراکز تصمیم‌گیری در بنیاد سینمایی فارابی گفت: بیش از ۲۰ جلسه با مدیر بنیاد فارابی در خصوص تغییر و تحولات در این مجموعه، از طرح تحول تا برخی انتصابات در شوراها و بدنه مدیریتی این مجموعه داشته‌ایم و ایشان طرح‌های مختلفی را ارائه کرده که به زودی اعلام خواهد شد. البته وسواس جدی و سختگیری‌ای که در خصوص بنیاد فارابی داریم موجب تأخیر در این تغییرات بوده است، ولی حتماً تا پیش از پایان سال این تغییرات و طرح‌ها را قطعی می‌کنیم که بنیاد در سال آینده بتواند با قدرت بیشتری برنامه‌ریزی تولید حرفه‌ای منطبق بر مأموریت‌های آینده‌اش حرکت کند.

رئیس سازمان سینمایی هم‌چنین افزود: یکی از مأموریت‌های بنیاد فارابی در دوران تازه حمایت از فیلم‌سازان فیلم اولی است که به‌طور کامل به این بنیاد محول شده، فیلم اولی‌ها در حال حاضر وابستگی‌های جدی‌ای به جریان سرمایه دارند، چراکه به‌هرحال نیاز به حمایت مالی برای فیلم‌های خود دارند و بنیاد فارابی حمایت جدی‌ای را از فیلم اولی‌ها به‌خصوص استعدادهای شهرستانی در سال آینده خواهد داشت. این حمایت از فیلم اولی‌ها در حوزه بین الملل هم معنا دارد. بسیار پیش می‌آید که فیلمسازان اول برای حضور در جشنواره‌های بین‌المللی نیازمند حمایت ویژه هستند و خودشان توانایی مالی جهت این حضور بین‌المللی را ندارند، طبعاً جایی مانند معاونت بین الملل فارابی باید این چنین افراد را حمایت نماید. یکی از مشکلات جدی این بوده که گاهی متخصصین غیرمتعهد را بر سرکار می‌گماریم و گاهی هم کسانی را بر صدر می‌نشانیم که هرچند تعهد دارند، ولی خالی از تخصص هستند. حتماً این نوع رفتار نادرست است و نیازمند تجدیدنظر.

بر اساس این گزارش به نقل روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، رئیس سازمان سینمایی در پایان با اشاره به محورهای اصلی برنامه خود در مدیریت سازمان سینمایی گفت: ما به‌طورجدی سه رویکرد عدالت محوری، قانون‌مداری و استانداردسازی را دنبال می‌کنیم و همه اهالی سینما باید بدانند که هرچند تمام این عزیزان نور چشم ما هستند، ولی هیچ‌کس بر قانون مقدم نیست و قرار نیست هیچ شخصی خارج از چارچوب‌های قانونی انتظار برخورد ویژه داشته باشد.

در پایان این مراسم نیز مدیران سازمان سینمایی، از همکاران بازنشسته بنیاد سینمایی فارابی امیر اسفندیاری، یوسف خوش طینت، فرانک تاجبخش، مریم کارگر و زهرا معماری تقدیر کردند و هدایایی نیز از سوی سازمان سینمایی به همکاران این مجموعه اهدا شد.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
ثبت‌ نام موکب‌های مردمی برای حضور در راهپیمایی جاماندگان اربعین
روایت‌های ایرانی، این‌بار با زبان‌های مختلف در باغ کتاب تهران
نمایش و تحلیل مستند «راه پرستاره» با حضور هنرمندان برجسته
عرضه «سووشون» پس از ۵۰ روز؛ سوم مرداد ادامه سریال پخش می‌شود
برپایی فرهنگسرای منتظر در جوار نماز جمعه تهران
دور جدید اجراهای تعزیه «شبیه نور» در پردیس تئاتر تهران
اکران افتتاحیه «دست ناپیدا» همراه با تجلیل از انسیه شاه‌حسینی
«مادران قصه‌گو»؛ روایت مقاومت و امید برای نسل آینده
نمایش و نقد فیلم «شمال از شمال غربی» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴
فیلم؛ برگزاری ویژه برنامه "عاشورا بدون مرز" در فرهنگسرای نوجوان
اکران و نقدِ جدیدترین ساخته وس‌ اندرسون در سینما اندیشه
واگذاری تعدادی از فضا‌های تجاری سازمان فرهنگی هنری از طریق مزایده عمومی
ثبت نام دوره‌های تخصصی ترم تابستان خانه کاریکاتور آغاز شد
نمایشگاه بین‌المللی کارتون «جنگ و صلح» در خانه کاریکاتور ایران
فیلم؛ ترانه «ای ایران ایران» توسط گروه کر آوای عشاق فرهنگسرای دانش
نمایش «جاده اردکها ۲» در فرهنگسرای ارسباران
نقد و بررسی کتاب «خداحافظ گاری کوپر» در کتابخانه شهید سیدمحمدعلی جهان‌آرا
همایش بزرگ مثنوی‌خوانی «شرح اشتیاق» در فرهنگسرای ارسباران
سروده تازه میلاد عرفان‌پور برای این روزهای غزه/ در این داغ باید چه خاکی به سر کرد؟
فصل دهم پاتوق فیلم کوتاه از ۷ مرداد آغاز می‌شود
اختتامیه پویش «مادران قصه‌گو» با حضور تعدادی از مادران راوی دفاع مقدس برگزار می‌شود
نامزدهای بیست‌وسومین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند/ اختتامیه؛ دوم مرداد
نامگذاری یکی از سالن‌های پردیس سینمایی باغ کتاب به نام خسرو شکیبایی
گروه هنری لبخند با نمایش شاد و خانوادگی «بی‌باک» در فرهنگسرای فردوس