کد خبر: ۱۲۲۲۵۵

«علفزار» و «شادروان»؛ فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر

دومین روز چهلمین جشنواره سراسری فیلم فجر در کاخ جشنواره با دو فیلم «علف‌زار» اثر کاظم دانشی و «شادروان» به کارگردانی حسین نمازی میزبان اهالی رسانه خواهد بود.

«علفزار» و «شادروان»؛ فیلم‌های روز دوم جشنواره فیلم فجر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فرهنگ و هنر، در دومین روز چهلمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد که مدت‌هاست از آن به عنوان کاخ جشنواره یاد می‌شود، ‌اهالی رسانه و هنرمندان مدعو با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی به تماشای فیلم علفزار به کارگردانی و نویسندگی کاظم دانشی در ساعت ۱۳ و فیلم شادروان به کارگردانی و نویسندگی حسین نمازی در ساعت ۱۵:۴۵ خواهند نشست. جلسات نقد و بررسی و پرسش و پاسخ اهالی رسانه‌ها با عوامل ودست‌اندرکاران این دو فیلم به محض پایان اکران آثار سینمایی به ترتیب در ساعت‌های ۱۵ و ۱۸:۳۰در برج میلاد برگزار می شود.

علف‌زار

فیلم علفزار به کارگردانی و نویسندگی کاظم دانشی و تهیه‌کنندگی بهرام‌رادان ساخته شده است. در خلاصه داستان آمده است: برخی از رازها بهتر است فاش شود اما برخی هرگز؛ و باید در جایی دور از دسترس دفن شوند. بیشتر سکانس ها در دادگاه فیلم برداری شده است.

پژمان جمشیدی، سارا بهرامی، ستاره پسیانی، ترلان پروانه، مهدی زمین پرداز، مائده طهماسبی، فرخ نعمتی، متین حیدری نیا، رؤیا جاویدنیا، محمد معتضدی، یسنا میرطهماسب، سیروس همتی و مهران امام بخش از جمله بازیگران این اثر هستند.

مدیر فیلمبرداری این اثر هادی بهروز، چهره‌پرداز: مونا جعفری، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، تدوین: حمید نجفی‌راد، صدابردار: منصور شهبازی، موسیقی: بهزاد عبدی هستند.

از میان عوامل پشت دوربین این فیلم، همانطور که پیش از این اشاره شد، بهزاد عبدی سه دوره نامزد و دو دوره سیمرغ بلورین بخش موسیقی را به نام خود کرد و در این دوره جشنواره نیز با دو فیلم حضور دارد.

شادروان

شادروان فیلمی در ژانر اجتماعی است و داستان خانواده ای حاشیه نشین در شهر تهران را روایت می کند، دومین ساخته سینمایی حسین نمازی و با تهیه کنندگی عباس نادران است؛ بازیگران این اثر سینا مهراد، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی، رویا تیموریان، رضا رویگری و بهرام ابراهیمی هستند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از: نویسنده و کارگردان: حسین نمازی، تهیه کننده: عباس نادران، مدیرفیلمبرداری: مسعود سلامی، مدیر صدابرداری: بابک اردلان، طراح صحنه: بهزاد جعفری طادی، طراح لباس: فاطمه صفری زاده، طراح چهره‌ پردازی: امید گل‌ زاده، مدیر تولید: عماد طاهری، مدیر تدارکات: هادی غفارلو، دستیار کارگردان و مدیر برنامه‌ ریزی: سعید بیات، منشی صحنه: آرزو قربانی، روابط عمومی: زهرا دمزآبادی، عکاس: محمد صادق زرجویان.

از این میان عماد خدابخش با تدوین فیلم بی‌همه‌چیز از سی‌ونهمین دوره این جشنواره ، سیمرغ این بخش را دریافت کرد، بهزاد جعفری طادی جایزه بهترین طراحی صحنه را برای فیلم ماجرای نیم‌روز از سی‌وپنجمین جشنواره فیلم فجر به نام خود زد، بهزاد عبدی نیز با سه دوره نامزدی و دو دوره دریافت جایزه برای فیلم‌های آل و ملک سلیمان در جشنواره بیست‌وهشتم و مزار شریف در جشنواره سی‌وسوم از رکوردداران دریافت جایزه از این رویداد هستند.

امید گلزاده در این دوره جشنواره در فیلم برف آخر نیز طراح گریم بوده و علاوه بر او، بابک اردلان نیز صدابرداری فیلم‌های بی‌مادر و لایه‌های دروغ را نیز برعهده داشته است. همچنین بهزاد عبدی موسیقی فیلم علفزار را نیز ساخته و همین نکته شاید شانس آنها را در دریافت جایزه بیشتر کند.

امسال نخستین بار است که که فیلم های جشنواره فیلم فجر، در دو نوبت اکران می شود تا از طرفی از تراکم تماشاگران برای جلوگیری از شیوع کرونا بکاهد و همچنین فرصتی برای تماشای فیلم در دیگر ساعات روز برای علاقمندان ایجاد کنند. امروز فیلم بیرو همچنین در ساعت ۱۹:۱۵ و همچنین فیلم مرد بازنده در ۲۱:۳۰ به نمایش در می آید.

همچنین برای نخستین بار در جشنواره فیلم فجر در روز دوازدهم بهمن ماه از ساعت ۱۳ نشست دانشگاهی با عنوان «جوانگرایی در سینمای ایران» در محوطه سالن مرکزی برگزار می شود؛ همچنین در همین روز نشست تخصصی به عنوان «سینمای ایران و گفتمان انقلاب اسلامی» در ساعت ۱۵ در سالن ۴ برج میلاد برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش به نقل از ایرنا؛ در نشست شبی با اندیشمندان که به منظور نکوداشت بزرگان سنمای ایران آغاز خواهد شد؛ نشستی با عنوان «دغدغه‌های یک فیلمساز عدالتخواه» برای نکوداشت زنده یاد رحیم رحیمی‌پور و نگره‌های تالیفی حاتمی‌کیا در نشست های آثار گنجینه بررسی خواهد شد. در این روز همچنین در بخش گنجینه فیلم دیده بان ساخته ابراهیم حاتمی‌کیا پخش می‌شود.
گزارش خطا
ارسال نظر
آخرین اخبار
از بررسی روند تغییرات تا تاثیر فضای مجازی بر استقبال نسل‌نو از ترانه
برگزاری یادبود ناصر تقوایی در خانه هنرمندان
نمایش موزیکال «رویای شیرین» در مجتمع فرهنگی هنری نور
نشست «در ستایش شعر» در فرهنگسرای سرو
پیکر واحد خاکدان دوشنبه تشییع و خاکسپاری می‌شود
نمایشنامه‌خوانی «کوپه ۶۴» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- یکشنبه ۴ آبان ماه ۱۴۰۴
«اردو در قبرستان ژغاره»؛ صد و دوازدهمین کتاب پیشنهادی باشگاه بچه‌کتابخون‌ها
رونمایی از کتاب «قانون هفتم آدم‌های تنها» در فرهنگسرای اشراق
خانه فرهنگ امیرکبیر؛ خانه‌ای پویا برای بانوان و دختران منطقه ۲۲
نمایش و نقد فیلم «استیو» در فرهنگسرای ارسباران
نکوداشت هنرمندی که «ژن خلاقیت» دارد؛ تئاتر برایم خود زندگی است
نمایشگاه گروهی پوستر «سوغات منا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی
برگزیدگان جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند/خداحافظ آشغال بهترین فیلم مردمی
فراخوان نمایشگاه هنر‌های تجسمی «قاب‌های کوچک آبانگان»
بازی سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی در فیلم «قایق سواری در تهران»
نشست ماهانه هنرمندان موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
دو اثر نمایشی موزیکال، با لحظاتی شاد، آموزشی و پرانرژی برای کودکان
نمایشگاه «من در بهشت رویاها» در فرهنگسرای ارسباران
صفحه اول روزنامه ها- شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۴
روایت نوجوانان تهرانی از «راهی که پیمودیم»؛ تصویری از اتحاد، پیشرفت و امید
پیام سرپرست سازمان فرهنگی هنری به مناسبت روز جهانی کارکنان موزه
گلایه فرزاد حسنی از رویکرد انتخاب مجریان؛ مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
اهمیت گرافیک محیطی در روابط عمومی- فائزه شیرازی
دیدار سرپرست سازمان فرهنگی هنری با خانواده کوچک‌ترین شهید جنایات صهیونیستی در ایران